YA ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN.BENİM 5+1 CREATİVE VAR AMA BİLGİSAYAR JAKI UYUMLU.BEN İSE disayvır A TAKMAK İSTİYORUM.disayvır IN GİRİŞİ İSE AUDİO GİRİŞİ(hani kırmızı,mavi,siyah falan var ya)İŞTE BEN O SORUNU NASIL ÇÖZERİM.bilgisayar jakı girişli kablo aldım taktım ama tek 1 hop. ses çıkıo ne yapmam lazımm. ltfn msn ne yazın nicholas_ksk_@hotmail.com
disayvır ın ne olduğunu bir anlasam cevap vericem ama...
Receiver demek istemiş bazen bilmiyor olabiliriz yada dil sürçemsi olabiliyor insanların bu yönleriyle dalga geçmek çok ayıp Sende biliyorsun onun receiver demek istediğini
BENDE BİLİYORUM ONUN disayvır OLMADIĞINI AMA YAZILIŞINI BİLMİYORUM.AYIPSA AYIP DİİN.
YA ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN.BENİM 5+1 CREATİVE VAR AMA BİLGİSAYAR JAKI UYUMLU.BEN İSE disayvır A TAKMAK İSTİYORUM.disayvır IN GİRİŞİ İSE AUDİO GİRİŞİ(hani kırmızı,mavi,siyah falan var ya)İŞTE BEN O SORUNU NASIL ÇÖZERİM.bilgisayar jakı girişli kablo aldım taktım ama tek 1 hop. ses çıkıo ne yapmam lazımm. ltfn msn ne yazın nicholas_ksk_@hotmail.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme