Şimdi Ara

5.1.. z-5500 yada sony serisi.. ustalardan yardim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ps3- xbox ve uydu ile kullanacagim, optik ses opsiyonlu, ses sistemi ariyorum.. uzun zamandir takip ettigim z5500 ilk sirada olmakla berbaer.. diger secenekleri kullanan arkadaslar ve ustalardanda yardim bekliyorum.. ses gucu olarak sorun yok.. zaten yuksek ses dinleme olanagi oldukca az.. malum komsu sikayetleri.. seceneklerimse..

* logitech z-5500
    * sony daz dz-680
    * sony daz dz-730
    * sizin tavsiyeleriniz.. amfi ile kombinasyonlu veya diger modeller..

simdiden tesekkur ederim..

• Selamlar,

Anfili kombinasyonlar denince bütçe belirtmeniz tavsiye açısından daha faydalı olacaktır.Çünkü kombinasyonlar özelliklerine göre fiyat farkı doğurmakta.
    Diğer yandan çok önemsemeyeceğiniz bir durum ise bu ses olayı z5500 yeterli gelecektir size günlük kullanımınız için.Ama yok ben aldığım zaman üstüne giderim,eklerim-çıkartırım gibi bir durumunuz var ise avr tercih etmeniz bağlanabilirlik açısından zengin seçenek sunacaktır diğer alternatiflere göre.Ama bu zenginliğin sonuda yoktur maalesef:)Hele birde sistem kurarken forumda takılırsanız ozaman kuyunun dibi görünmez bir hal alıyor:) Ama çok keyifli bir uğraş,zevk.
  • cevap icin tesekkurler.. evet biraz dusununce avr en dogru tercih sanirim.. ama biraz foruma dalip, kaybolmam ve gidip mm veya saturn'de dinleyerek karar vermem gerekecek.. cevap icin tekrar tesekkurler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.