Şimdi Ara

5-10 Yıl İçinde Yurtdışına Yerleşmeyi Planlayanlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
34
Favori
21.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkiye'de linç ediyorlar. Burdan iyi her türlü.
  • Yaz beni (Deutschland ulan!)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz bro
  • vasıflı, üniversite ve daha üst eğitimi olan ve yabancı dili iyi olan insanlar için maalesef tek çare başka ülkede yaşamak. başlıktaki ifade çok sert olmuş sanki Türkiye'ye ziyaret amaçlı bile geri dönmeyecekmişiz gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avustralya/Yeni Zelanda dediğin yerler de britfag'lerin arka bahçesi. Günün birinde sağcı parti seçilirse yabancıları rahat bırakacaklarını sanmam.
    Bizi yine Rusya/Japonya/Güney Kore/Çin gibi ülkeler paklar. Yani batı neo-nazisinden uzak yerler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 10 Ağustos 2016; 15:58:00 >
  • yaz beni 5-10 yıl içinde ya üni de yada üni sonrası gideceğimi umuyorum
  • yaz beni de ya
    insan oldugumu unuttum burada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıl sonra kısmetse Stockholm / İsveç

• 124 kişinin 12 si gider mi acaba yüzde 10 başarı görüyorum bu listeyi iyi olmuş hazırlamışsınız kendi kendinizi fişleyin böyle ne güzel uğraştırmayın bizi.. Mesajım bulunsun burada da bakarım ara ara.. :)
  • Şöyle konuları ne zaman görsem aklıma şu karikatür geliyor gitmek isteyenlere başarılar.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• ekle. Elime geçen ilk fırsatta gideceğim.Burada hiç uğruna ölmektense yaşarım.
  • Birebir aynı düşüncelere sahibiz.
  • Direk toplam üye listesini kopyala yapıştır yapsaydın. Boşuna tek tek yazmakla uğraşma.

• Ekle bakalım sırp vatandaşlığı var. İlk olarak Sırbistan olabilir, sonrasında Abd'de mühendiskik vb. Hayaller hayatlar bakalım ne olacak.

• "ne duruyorsunuz def olun gidin" diyenler "bunların hicbiri gitmez yeaa" diyenlerle ortaklaşa para toplayıp bizi göndersinler, gitmeyen de .... Olsun ödemeyen de.
    Ondan sonra görelim delikanlı kimmis?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estranged. -- 10 Ağustos 2016; 18:01:46 >
  • Ekle
    3-4 yıla Amerikaya gitmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 10 Ağustos 2016; 18:05:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siegfried

Türkiye'de linç ediyorlar. Burdan iyi her türlü.

Aynen TR de teke tek yumruk atmaya yemiyo kimse. Yanında 5 10 kişi olacak ki birine dalabilsinler. Kanada da vs. adamlar en azından nefret suçu işlerse bile adam gibi işliyor.kahpelik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estranged. -- 10 Ağustos 2016; 18:06:43 >
  • Ekle

• Daha 1 ay önce yurtdışındaydım. En kötü AB ülkesi bile buraya bin basar

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.