Şimdi Ara

5-10 Yıl İçinde Yurtdışına Yerleşmeyi Planlayanlar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
34
Favori
21.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman görüş belirtsem 1000 tane beyinsiz saldırıp hakaret ediyor.
    TV açsam bütün siyasilerin ikiyüzlülüğü yalanları
    Burada gitmek istiyorum diyene bile vatan haini diyenler.

Kardeşim ben huzur içinde yaşamak istiyorum. Sizin destekledikleriniz falan umrumda değil. Uğraşacağıma gider yurt dışında yaşarım.Orada bulamazsam huzuru başka yere geçmeye çalışırım.
  • Full + full Range Rover ın 60 bin dolar olduğu ülkeye..

Yaz beni de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ITS ne

• Atatürk vs demişler. Ulan Atatürk kaçmadı kurtardı ülkeyi eyvallah. Sonuç ne ? Küfür eden lanet okuyan milyonlarca yobaz bıraktı ülkeye. Adamın verdiği savaşı anlayacak kimse kalmayacak 5-10 yıl sonra. Ben neden feda edeyim ki hayatımı bu hastalıklı yere. He Atatürk gibi bi adam olsa uğrunda savaşacağım ve inandığım bir ülkem olsa eyvallah. Kanımın son damlasına kadar. Ama o ülke çoktan öldü. Yeni Türkiye'de bana yer yok.
  • Nere gideceksin? Kanada'da bile yabancı dilde konuştuğu için adam yumrukluyorlar. Dünyanın çivisi çıkmış.
  • Yaz aga

• nope93 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• Beyler kaçıp gitmek istemenizi anlıyorum ama o işler o kadar kolay değil. Çok iyi seviyede İngilizceniz yoksa ve mühendislik, tıp, tesisat ustalığı gibi evrensel olarak hep ihtiyaç olan bir alanda çalışmıyorsanız yurt dışında oturma izni almanız (hele ki artık IŞİD yüzünden) çok zor. Bunu da hesaba katın.

• Benide eklermisin.Rusyaya gitmeyi düşünüyorum
  • Almanya isviçre abd hepsine gezme amaçlı gidicem. Birine yerleşmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • la şurdan istanbula gidip 2 gün kalacak parayı bulamıyoz ülkeyi nasıl terkediyoruz :D:D şu istemeyen çeksin gitsin diyenlerin ağızına kürekle vursan az ....
  • bende gitmeyi düşünüyordum siyasi olaylar nedeniyle ama son olaylardan sonra tankların önüne korkusuzca atılan ve gözünü kırpmadan şehit olan milleti görünce nereye gidiyorsun olum dedim kendi kendime ... özetle hala bir umudumuz olduğunu düşünerek kalmaya karar verdim..
  • Benide ekleyin istanbulda kalmayi düşünüyorum. Özgürlük diyip durdunuz bi gidinde ülke rahatlasın.
  • u9ur10 U kullanıcısına yanıt
    yuzde 99 unun zaten gitme sansi 0 dir emin ol

• HeroTürk kullanıcısına yanıt
    Yaşa kardeşim batı özentii bunlar.
  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    Ben cok yakin zamanda gitmek icin girişimde bulunup zaman darlığından dolayi okul başına yetişemeyeceğimden dolayi burada kaldım o dediğin patron ve yönetici tiplerine peşkeş çekilip para akıtıldığı sürece onlar değişmez herkes ülke b.k gibi diyo bu ülke gelişmez diyo argeye para akıtmaya başlasınlar en fazla 5 seneye saçma siyasi olaylar olmadıkça cok kademe atlarız gelde bunları muhatap bul anlat
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymann19 -- 10 Ağustos 2016; 14:59:00 >
  • Bu bir yere gidemezler yeaaaa diyen vasıfsızlar topluluğuna acıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitsekte kimliğimiz peşimizi bırakmıyor.
    En iyisi avustralya yeni zlenda gibi yerlere gitmek.
  • eli çabuk tutmak lazım şeriat gelicek zaten ülkeye izlenimlerim o yönde 5 10 seneye kalmaz bi halk oyuna bakar yüzde elli aldınmı şeriatı getirirsin

• Benide yaz başkan ABD de olacağım 2 3 seneye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FettyWap -- 10 Ağustos 2016; 15:15:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.