Şimdi Ara

5-10 Yıl İçinde Yurtdışına Yerleşmeyi Planlayanlar (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
34
Favori
21.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pakaji

yaz beni ters listeye. 5-10 yıla türkiyeye dönecek.
    zaten 13 yıldır yurtdışındayım.
    biraz da gidin siz yardırın genşşşler.

2 seçenek var.

1- amerika ingiltere gibi biryerden önce vatandaşlık hemen ardından cash evi çakarım. 1 ev de tr den çakarım. bana kabaca 400bin dolara mal olur diye tahmin ediyorum. sonra yılın yarısı ejjjjNABİİİ memleketi yarısı tr.

2- tr den bi ev çakarım. altın gümüş külçelere dokunmam. öylece dursun. bende topuklarım tr ye.
    Hangi ülkedesiniz şuan?

• aylık enaz 5bin dolar kenara para attığım ülkelerdeyim.ülkeler değiştirdim gerekirse yine değiştiririm.
    yalnız çuval doldu yavaş yavaş tr ye gitsem olabilir.artık beni amerika ingilterede sarmaz. ben onun bunun dilini konuşmaktan yoruldum.bazen kafam atıyo dillerini bilmeme rağmen direkt türkçe konuşuyom adamlara.çocuk için gidersem giderim oralara. ama değer mi değmez mi kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 13 Eylül 2019; 16:45:12 >
  • quote:

aylık enaz 5bin dolar kenara para attığım ülkelerdeyim.ülkeler değiştirdim gerekirse yine değiştiririm.
    yalnız çuval doldu yavaş yavaş tr ye gitsem olabilir.artık beni amerika ingilterede sarmaz. ben onun bunun dilini konuşmaktan yoruldum.bazen kafam atıyo dillerini bilmeme rağmen direkt türkçe konuşuyom adamlara.çocuk için gidersem giderim oralara. ama değer mi değmez mi kararsızım.
    Amerikada sıradan bir yaşam mı Türkiye'de kral gibi bi' hayat mı... Parası olana Türkiye cennet hocam, ama sadece parası olana.
  • çocuk için amerika ingiltere olabilir. oralarda da direkt evi cash para alırım. sonra asgari ücret bile çalışsam paşa gibi yeter.
    kararsızım bakalım ne yapacağız.geçen sene yeşil karta başvurdum amerikaya. trump bana bilek salladı.
  • konuda diyorya, 5 -10 yıla gidecekler.. bende dönüyorum.. bu durumda ne oluyor?

Siz giderken ben dönüyordum genşşşşleeeğğrr

bakarsın bende hiç dönmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 13 Eylül 2019; 16:55:26 >
  • quote:

çocuk için amerika ingiltere olabilir. oralarda da direkt evi cash para alırım. sonra asgari ücret bile çalışsam paşa gibi yeter.
    kararsızım bakalım ne yapacağız.geçen sene yeşil karta başvurdum amerikaya. trump bana bilek salladı.
    Hayırlısı olsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle hocam almanya ingiltere usa vb farketmez aslında
  • Benide yaz hocam gelecek seneye estonyadayım.

• 3 yıl 9 ay sonra okulum bitiyor,en geç 7 yıl içinde ABD'deyim,kararlıyım bu konuda. Aileme de bahsettim,para konusunda destekleyeceklerini söylediler.

Başka seçenek yok,gemileri yakacağım bu uğurda çünkü bu ülkede geçmez bir ömür.
  • Kanada, İngiltere, İsviçre ya da İsveç dışında herhangi bir İskandinav ülkesi ilk hedefim. Ama yine de her türlü avrupa ülkesine de giderim, balkanlar hariç

• Zamaninda bu konuyu gordugumu hatirliyorum. Su an yurtdisindayim. Bazen sans,kader
  • crywolf34 kullanıcısına yanıt
    Nerdesin üstad. Bende yerleştim yurtdışına iki yıl önce. Güzel hayallere ulaştık

• kayıpjoker K kullanıcısına yanıt
    Texastaydim, su an İstanbul'dayım. Agustos sonu gibi dönucem farklı bir eyalete, henüz belli değil ama. Sen nerdeydin ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avusturya ya giden oldumu? Giden varsa süreçten biraz bahsedebilirmi?

• Ekleyin hocam

• Ekle hocam 5 yıl sonra Ukrayna ya da norveç

• bu libsteden 5 kişi giderse öpüp başına koysun.Forumca sevininirz

• 237. 12 Angry Men

Vaybe konuyu görünce tüylerim diken diken oldu. Bu sene green kart kazandım (dv2021) arkadaşlar. Konsolosluklar açılıp vizeyi alabılırsem gideceğim. Covid-19 sebebiyle trump yıl sonuna kadar vize işlemlerini durdurdu.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Kardeşim hayırlı olsun. Umarım her şey gönlünce olur. Bende 3 yıldır Londra’ya yerleştim. Hayat bazen güzel şeyler çıkarıyor karşımıza

• Bence baya gitmiştir ya. Tani 40-50 tane en az

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.