Şimdi Ara

5-10 Yıl İçinde Yurtdışına Yerleşmeyi Planlayanlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
34
Favori
21.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekle abicim ekleeeee.kesinlikle gidicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Ay

quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

nasıl gidiyorsunuz arkadaşlar hiç araştırdınız mı ? mesela hangi ülke ne iş yapacaksınız çalışma izni nasıl alınıyor,oturma izni nasıl alınıyor bunlardan haberiniz var mı ?

Tam bir bilgim yok elbette ama amacım Erasmus/WaT ve üniversiteden sonra yüksek lisans vs. tarzı yollarla gidip yerleşmek, daha sonra çalışma izni gibi sorunları düşünebilirim. Adım adım ilerlemeyi düşünüyorum. İlk adımım Erasmus olacak.

Kardesim erasmus wat falan bunlarla yurt disinda yasayamazsin erasmus dedigin bir iki donem orada okuyorsun

Wat dedigin mevzu da dil okuluna para döküyosun gidip kalıp dönüyorsun

Bu hedeflerin icin öncelik para 1 euro 3 tl buradan hesapla ne kadar paran cikar forumda onlarca adam var wata giden sor ne kadar para harcamislar bu islerin ana malzemesi paradir paran yoksa

İkinci olarak da gidecegin ulkenin dilini konusabilmek yoksa gider pizzacida hamur acarsin ömrün boyunca öyle iyi yerlerde calismak cok zor

Hevesini kirmak gibi olmasin ama kolay degil

Su konuya ekle falan yazanlarin bircogu liseli uni okuyup bitirince avrupa sizi bekemiyor arkadaslar neyse hayal kurmak güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 9 Ağustos 2016; 15:57:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MoYk

vasıfsız adamlar şu konuya yazmasın ya boş hayallerle. Yüksek lisans, iş vs durumu olanlar yazsın da bi işe yarasın konu.

aynen tam ben diycektim

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    yarısından fazlasi boş hayaller kuruyor doğru diyorsunuz hocam.ama ben kesinlikle gidicem cidden boş degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncharitable

Ülke yobazlardan geçilmez hale gelmişmiş. Yobaz dediğiniz dininin emrettiğine göre yaşayan insanlar hep vardı. Sizin gibi değişik değişik konuşan bağnazlar yeni türedi olay bu. Beğenmiyosanız da gidin mutlu oluruz.

Doğru söylüyorsun hep vardı. Atatürk bunları bitirmek için çok uğraştı ama bitiremedi ne yazık ki (belkide akıllanırlar diye bitirnek istemedi). Bunlar görünüşte dininin emrettiğine göre yaşarlar ama arka planda senden benden daha kötü haltlar işlerler, üstü forma altını sorma misali. Beğenmediğimi zaten belirtmiştim, imkanım olsa zaten durmam , siz burada patlayan bombalarla , dindar görünüp dini istismar eden yobazlarla , ensar ve soma gibi vakalarla yaşamaya devam edin alışmışsınız ne de olsa.

• ekle hocam nasıl yaparım bilmiyorum ama bir şekilde gidicem bu ülkeden.
  • Ekle ( ABD , Polonya , Almanya )

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Sen daha gecen vatan millet sakaryacilik yapmiyormuydun? Nolduda gitmeye karar verdin?

• 5 yıldan önce gidecekler sayılıyormu ? Eğer sayılıyorsa beni de yaz hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz beni de

• Burda burayı savunanlar günlük 12 saate asgari ücretle çalışmaya devam etsinler.Yaz benide.

• İskandinav ülkeleri hocam 6-7 yıl içerisinde kesin dönüş yaparım ekleyebilirsin hocam.
  • Param olursa bende
  • Yaz beni, hayata bir kez geliyoruz onu da bu ulkede harcamak istemiyorum.

• Beni de ekleyebilirsin 1 seneye İngiltere.
  • dünyayı global görmek lazım avrupası türkiyesimi amerikası mı var nereye gidersen orası evin olur. hiç öyle topraklara bağlı gibi hissetmiyorum kendimi bilmem yalnızmıyım bu konuda. en önemlisi mutlu değilsen yaşadığın ülkede, tabiki terk edeceksin dünyaya 2 kere gelmiyorsun amaçsızca çırpınmanın bir anlamı yok. sene içerisinde 6 aydan fazlasını yabancı ülkelerde geçiriyorum ülkeyi terk etmişlerin arasına ekle.
  • Ekle hocam.Bir projem var eğer kabul görürse bir daha gelmeyeceğim tatil için belki gelirim onun dışında gelinecek yer değil.(Amerika)
  • Yaz hocam beni de
  • Avrupa ve ABD de sizi bekliyordu zaten
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.