yaklasık 2 yıldır kullandığım 5+1 de kendiliğinden sorun oluştu akşam kapattım pcyi herhangi bir sorun yoktu sabah açtığımda sol ön hoparlörden çıtırtılar gelmeye başladı. Bazen ufak ufak geliyor bazense çok yüksek seste çıtırtı ve cızırtılar oluyor fakat sadece o parçada ve subwooferda olusuyor bu sesler diğer parçalarda herhangi bir sıkıntı yok ve aynı zamanda vermesi gereken sesin yuzde 10ununu veriyor. 5+1i pcden ayırdığımdada bu cızırtı ve sesler devam ediyor. Yalnızca ana hoparlörü subdan ayırınca kesiliyor sesler ve onu ayırdığım içinde hiçbirinden ses gelmiyor. Acaba kabloda yada o hoparlördemi sorun diye düşündüm ve diğer hoparlör girişleriyle değiştirdim sub dan fakat diğer bir hoparlörü sorun çıkaran hoparlörün girişine takdığımda bundada aynı sorunolusuyor ses gelen hoparlörü baska bir girişe takdığıdma sorunsuz çalısıyor. Sorun bassdaki girişte diyecem fakat oraya herhangi birşey takmadığımda da aynı seslerin bass şekli geliyor subdan. Yardımcı olabilcek varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme