Bildirim
5.2.2 den sonra medic
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyunu uzun zamandir oynamiyorum 5.2.2'den sonra silahlara ne oldu tam olarak? -
tüm silahlar %30 - %60 arası kadar kaldı ( otomatik sniperler hariç yani zh gibi )quote:
Orijinalden alıntı: yabanci_ch
Oyunu uzun zamandir oynamiyorum 5.2.2'den sonra silahlara ne oldu tam olarak?
Ayrıca Gewehr 1-5 tamamen bitirildi. m1a1 carbin dışındaki assaulttaki tekli silahlarda 300 rof a düşürüldü menzilleri damageleri kısıldı. ( m1a1 sadece %15 düştü )
bütün medik silahları düşürüldü
bütün MG silahlarına ÇATAL açsanda sekme eklendi.
HAYATTA kalmak biraz daha kolay yapılmak istendi. ancak macro kullananlar. Şuanda biraz daha öne geldi diyebilirim. -
Cevap icin tesekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: MACHiNA_HATTAB
tüm silahlar %30 - %60 arası kadar kaldı ( otomatik sniperler hariç yani zh gibi )
Ayrıca Gewehr 1-5 tamamen bitirildi. m1a1 carbin dışındaki assaulttaki tekli silahlarda 300 rof a düşürüldü menzilleri damageleri kısıldı. ( m1a1 sadece %15 düştü )
bütün medik silahları düşürüldü
bütün MG silahlarına ÇATAL açsanda sekme eklendi.
HAYATTA kalmak biraz daha kolay yapılmak istendi. ancak macro kullananlar. Şuanda biraz daha öne geldi diyebilirim.
Alıntıları Göster
-
mp40'da bana son güncellemeden sonra daha güçlü geldi. -
Medic'de Type 2A tam bir canavar, orta yakın mesafe dinlemiyor, yüksek ateş gücü olmasına rağmen dengeli, aslında iyi nişan almaya da bağlı ben Suomi ile oynamaya da alışkınım, Type 100 Suomi'ye kıyasla daha yüksek doğruluk ve stabiliteye sahip olmasına rağmen, silahda çözemediğim bir hantallık var sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Ocak 2020; 14:7:49 > -
mermi değişince yada hızlı koşuyu keserek ateş edince Suomi type vs anlık tutukluk yapıyor. muhtemelen oyun hatası. bazende tararken anlık duruyor devam ediyor. muhtemelen hantallık dediğin bu dimi ?quote:
Orijinalden alıntı: Cpt. Miller
Medic'de Type 2A tam bir canavar, orta yakın mesafe dinlemiyor, yüksek ateş gücü olmasına rağmen dengeli, aslında iyi nişan almaya da bağlı ben Suomi ile oynamaya da alışkınım, Type 100 Suomi'ye kıyasla daha yüksek doğruluk ve stabiliteye sahip olmasına rağmen, silahda çözemediğim bir hantallık var sanki.
insanı sinir ediyor olur olmaz yerde kitliyor kendini silah -
type 2a nerf yiyene kadar pek mantıklı değil gibi geliyor bana. kafaya vurunca 40 50 vuruyor mp40 ama adam type 2a ile mermiyi resmen üstümüze kusuyoquote:
Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A
mp40'da bana son güncellemeden sonra daha güçlü geldi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X