Bildirim
5.5 topladığım sistem nasıl ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İ7 6700'ü, İ7 6700k'yla değiştirebilirisn. -
Ben de tam bugun kimse oc yapilamayan islemciye z170 takmaya calismadi diyordum ki bu basligi gordum keyfim yerine geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: herocem
Ben de tam bugun kimse oc yapilamayan islemciye z170 takmaya calismadi diyordum ki bu basligi gordum keyfim yerine geldi.
hocam ben anlamıyorum hiç açar mısın biraz -
6700k ile değiştirip aynen alabilirsin. K versiyon işlemciler unlocked dır. Oc yapabilirsin ki pro gaming'in faz yapısı müsait. 4.6 ghz civarı stabil kullanırsın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Anakartı araba işlemciyide vites olarak düşün. Sen 5 vitesli arabayı o işlemciyle ancak 4 viteste kullanırsın. 6600K yada 6700K alırsan 5 vites kullanırsın gerekirsede nos açarsın. Tabi sağlam soğutucu şart nos için. -
Hocam oc konusunda bilgin yoksa H serisi anakartlara bakman lazim.
Hocam o soğutucu nasıl
tamamdır işlemciyi 6700k yaptım onun dışında bir şey var mı -
ben olsam işlemciyi i5 6600k yapıp ekran kartını 980 ti yapardım ama siz bilirsiniz tabi -
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Can
ben olsam işlemciyi i5 6600k yapıp ekran kartını 980 ti yapardım ama siz bilirsiniz tabi
canlı yayın ve render işlenciyi çok kullanıyor, şuan i7 var leptopumda ama takılma olabiliyor o yüzden i5 sakat olmaz mı ? gerçi 6600lü bir şey ama :D -
Nereden topladınız hocam -
RAM,SSD,İşlemci Soğutucu vs. gibi ürünleri amazondan alarak 200-300 TL tasarruf edip 6700k alabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: ReflexAction
RAM,SSD,İşlemci Soğutucu vs. gibi ürünleri amazondan alarak 200-300 TL tasarruf edip 6700k alabilirsin
para sorun değil hocam erken gelsin yeter
quote:
Orijinalden alıntı: görkemöztürk
Nereden topladınız hocam
sinerji.gen.tr -
para sorun değil ise 6700k,gtx 980ti ve harddisk i de wd black ile değiştirmeni öneririm hatta anakartı bile yükseltebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 23 Şubat 2016; 17:46:01 > -
quote:
para sorun değil ise 6700k,gtx 980ti ve harddisk i de wd black ile değiştirmeni öneririm hatta anakartı bile yükseltebilirsin
o kadar sorun :D :D -
o zaman dediğim gibi 10 gün falan sabredilip daha iyi parçalar alınabilir sonuçta her gün alınan bir şey değil bunlar bende pc topluyorum sırf istediğim kasa olsun diye 1 ay bekleyeceğim -
quote:
o zaman dediğim gibi 10 gün falan sabredilip daha iyi parçalar alınabilir sonuçta her gün alınan bir şey değil bunlar bende pc topluyorum sırf istediğim kasa olsun diye 1 ay bekleyeceğim
benim beklediğim bir parça yokki hocam ne alaka anlayamadım -
amazondan alıp para arttırabilirsin dediğimde beklemek istemiyorum dedinya -
https://store.donanimhaber.com/1f/09/50/1f095011edc70fdbe7fe940a0f6b6ea1.JPG
Bu mesaja eklenen görseller:
Benzer içerikler
- hotfix nedir
- gürcistan media markt
- rx 7600 alınır mı
- dled nedir
- oyun için amd mi intel mi
- atx 3.0 nedir
- qualcomm snapdragon 8 gen 2
- intel arc graphics nedir
- snapdragon 8 gen 5
- mx550 ekran kartı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X