Şimdi Ara

5.500 TL Oyun PC yarın alınacak acil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI B150 Gaming M3 Intel B150 LGA1151 DDR4-2133 MHz Anakart

SAMSUNG 850 Evo MZ-75E500BW 2.5'' 500 GB SATA Solid State Drive

DRW-24F1MT/BLK/B/AS 24x Sata DVD-RW Siyah Bulk

INTEL Core i7-6700, up to 4.0 GHz, LGA1151, İşlemci (3 Yıl Intel Garantili)

MSI GTX 1070 GAMING X 8G - 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı

KINGSTON HyperX Fury 2x8GB, DDR4-2666MHz, Bellek, HX426C15FB/8

DARK N10 (DKCHN10) Power Yok USB3.0 Ses Fan Kontrolcülü Pencereli Kasa

HIGHPOWER Element Smart (HP-EP-750S) 750W 80+ Bronze 14 cm Fan Ld Güç Kaynağı

WD Blue WD10EZEX 3.5" 1 TB 7200Rpm SATA Hard Disk Drive

Eksen Bilgisayardan yapabildim en uygun şuan için toptan aynı yerden aldığımda. 5.380TL peşin ödeme 5.650 TL 6 taksite geliyor. Kasa ve Power için 520 TL çok gereksiz pahalı geldi fakat sistemin bir bakıma kaskosu olduğu için kısmakta istemiyorum. Bütçemide çok zorlamış bulunmaktayım oyüzden siz değerli arkadaşlarında fikrini almak istedim.
    1070 Ekran Kartı, i7 6700, 500gb SSD, 1TB Harddisk ihtiyaçlarım bunlar diğer parçaları bunlara uygun dizayn ettim bir sıkıntı görürseniz yada alabileceğim daha uygun bir şekil sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker484 -- 20 Kasım 2016; 17:55:53 >

• Bir eksiği yok sanırım ama sonradan pişman olmak istemiyorum keşke aynı fiyata şunu alsaydım diye bir beş yıl götürecek beni en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramlari bir kontrol edin, tam bakmadım ama ddr3 seçmişsiniz sanırım. ddr4 almanız gerekiyor.

onun dışında güzel görünüyor. şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

edit: ssd'yi biraz daha küçük bir şey alıp i7 6700k + z170 bir anakart almayı bir düşünün derim. ama o zaman soğutucu masrafı da çıkar. sadece aklınızın bir köşesinde bulunması için söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ligoflecinds -- 20 Kasım 2016; 13:20:23 >
  • ligoflecinds L kullanıcısına yanıt
    2. Bir göz iyi oluyor gerçekten hocam teşekkür ederim fark etmemişim DDR3 seçtiğimi DDR4 2666Mhz olanından seçtim şimdi değiştirdim. SSD küçültmek istemiyorum gerçekten bütün steam,orijin,bnet oyunları ve programlar sığmalı yoksa sinirleniyorum durduk yere pc başında:) Dediğinizi düşünmüştüm bende ilk 6700k üst anakart soğutucu falan çok fazla masraf çıkarıyor gerçekten. Hız aşırtma sadece ekran kartı dar boğaz olmasın diye yaptığım bir şeydi oda i7 6700 ile dar boğaz yapma ihtimali olmayacağı için pek K soğutucu falan ek masrafa gerek yok diye düşünüp oradan kısmıştım.
  • Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Savage Black DDR4 2133MHz CL13, ram daha iyi olur. Anakart bu hızın üstünü desteklemediği için, daha yüksek frekans almaktansa daha düşük CL almak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 20 Kasım 2016; 18:17:50 >
  • Hocam ne kadar kullanıcığınızı bilmiyorum. Fakat Z chipsetli bir anakart almak geleceğe dönük olur. SSD'yi başka zamanda alabilirsiniz. Fakat işlemciyi komple değiştirmek büyük paralar ister. Gerekirse 100 liralık 64 GB'lık bir şey alırsınız. Sistemi kurar geçersiniz.
    Ayrıyetten o anakarta o kadar para vermeye değmez. Boşa vermiş olursunuz.(Aynısı kullanıyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcun12122 -- 20 Kasım 2016; 19:3:27 >
  • Hep merak ettiğim bir konuydu bu 2133 üstünü destekleyen bir kart yok gibi ozaman 3200e kadar neden ramler çıkmış durumda? 13CL ile 15CL arasında ne gibi fark olur birde CL'de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilker484 kullanıcısına yanıt
    Var ama Z170 yonga setinde. CL gecikme süresidir, düşük olması avantajdır. Genelde CL 12 2400 MHz veya CL13 2666 MHz tavsiye ederim, gerekirse hız aşırtma yapılır. Normal şeyler için bilgisayarı kullanan kullanıcılar için, en ideali bu.
  • Z serisi anakart alırsan işlemcini K'lı almasan bile ihtiyaç durumunda OC yapabilirsin. Son çıkan bioslarla bu mevzunun önüne geçti Intel ama anakarta eski bios flashlayıp hala K olmayan Skylake'leri OC yapabiliyorsun. Z serisi anakart düşün derim ileriye dönük olması açısından. Onun dışında on numara sistem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.