quote:Orijinalden alıntı: Zgnn yazmayı unutmuşum pardon. Model iphone 4 quote:Orijinalden alıntı: Ahmet© quote:Orijinalden alıntı: Zgnn 32 gb jb'siz iphone modeli nedir? Tmm dır tşkler
quote:Orijinalden alıntı: .WondercrafteR. 3G 8GB Jailbreak'lı bölümündeki bomboş yere bi ismimi yazarsanız sevinirim. :D Ne demek büyük bir zevkle ₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒ @serotizm , @MKA1881 , @DKaNTr Arkadaşlar sadece DH e üye olan kişileri listeye ekliyebiliyoruz. Ailenizde başkalarınında üyelikleri varsa ekleriz ₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒ quote:Orijinalden alıntı: ekdellal en baştaki mesajda, iPhone 4 - 32 gb - Jailbreak'li kısmında benim niye nickim yok, yazdım diye hatirlıyom daha önce. Kardeş daha önce ; quote:Orijinalden alıntı: ekdellal birilerinin canı sıkılmış galiba, konu kirliliği... Diye yazmışsın model ve kaç gb olduğunu belirtmemişsin ₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒ quote:Orijinalden alıntı: rapBiTT An itibariyle jb'li 3g 8gb var. Yarin ip4 16 gb geliyor. Kendisine jb yapmayi dusunmuyorum. İp4 geldiğinde bilgi verirsen ona da ekleriz ₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒₒ Anketimiz güncel ve tüm hızıyla devam ediyor
kardeş ben jb yaptım 3 aydır neden yapmadım diyede dövünüp durdum iphone4 32 gb jb sizden jb liye transfer yapabilirsin