5/5c/5s/6/6p iPhone Kullanan Dh lılar hangi iphone'u kullanıyorsunuz? (Anket)
(En Son Oy Tarihi: 3.12.2014)
Giriş
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı Arkadaşlar ben jb yaptım cihazıma,beni jbsiz iphone 4 16gb tan jb liye kaydırabilirmisiniz?
up
quote:
Orijinalden alıntı: publicenemies48
16GB jb siz :)
Modeli nedir peki?
quote:
Orijinalden alıntı: delimavii67
kardeş ben jb yaptım 3 aydır neden yapmadım diyede dövünüp durdum iphone4 32 gb jb sizden jb liye transfer yapabilirsin
Tamamdır
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
Arkadaşlar ben jb yaptım cihazıma,beni jbsiz iphone 4 16gb tan jb liye kaydırabilirmisiniz?
Tamamdır
quote:
Orijinalden alıntı: oomerozer
şu an 3g 16 gb jb'siz. 2 güne ip4 16 gb jb'ye kara verilemeden..
Kardeş ip4 16 jb?
quote:
Orijinalden alıntı: verrucomicrobia
16 gb JB'li
Model?
Anketimiz günceldir yeni katılımları bekliyoruz
yukarı
3gs 16 gb jailbroken
2 Aylık iPhone 4 16 GB Jailbreakli ama unlock bekliyor,ellerinizden öper
3GS 8 gb jb siz
İphone4 1 gb. jb'siz.
İphone 3gs 16 gb jailbreakli
Apple IPhone 3Gs 32GB Black & BlackBerry 9700 Şimdi askerde olduğumdan cihazları yeğenler kullanıyor döndüğümde yine Apple ve BB ile yola devam. Tabi o zamanki yeni modellerle inşallah. Bu iki markadan başkasını hayatıma sokmam B-)
Chidori konman4245
değişiklik tamamdır
quote:
Orijinalden alıntı: cunuvar
İphone4 1 gb. jb'siz.
Dahili mi harici mi?
quote:
Orijinalden alıntı: DSGNRY
Apple IPhone 3Gs 32GB Black & BlackBerry 9700 Şimdi askerde olduğumdan cihazları yeğenler kullanıyor döndüğümde yine Apple ve BB ile yola devam. Tabi o zamanki yeni modellerle inşallah. Bu iki markadan başkasını hayatıma sokmam B-)
BlackBerry kullanmadım ama iphone 4 ün yeri bende bambaşka
Seni 3gs 32gb jbli olarak kaydettim. Jb siz kullanıyorsan bildirmen halinde değiştiririm Anketimiz günceldir.
BlackBerry kullanmadım ama iphone 4 ün yeri bende bambaşka
Seni 3gs 32gb jbli olarak kaydettim. Jb siz kullanıyorsan bildirmen halinde değiştiririm Anketimiz günceldir.