5/5c/5s/6/6p iPhone Kullanan Dh lılar hangi iphone'u kullanıyorsunuz? (Anket)
(En Son Oy Tarihi: 3.12.2014)
Giriş
Orijinalden alıntı: corova
Mesela ben yazma gereği duyuyorum, buraya yazılmasının ne zararı var ki? Benim İP 4 32 GB cihazım biraz önce restore edene dek, JB'liydi. Şimdi JB'siz..JB bir çok sorun çıkardı, sürekli güncelleme istedi, error verdi, en son telefonu restore etmeme neden oldu. Bir süre , unlock çıkana dek JB'siz, sorunsuz kullanmayı düşünüyorum şahsen : )
Aynen bende gerek duymasaydım konuyu açmazdım. İlgine tşk ederim.
Listemiz Günceldir.
foruma bi baksaniz anlarsiniz neden gereksiz oldugunu. her telefonu alacak olan bi konu aciyor yarin telefon alacagim tavsiyeleriniz 10 tane baslik var liste yapiliyor liste yapilsin ama yarin birgin birisine soru soruldugunda cevap yazacak kisiler olsun. jb ile ilgi 50 tane baslik var hala adamlar konu aciyor telefon aldim ne yapayim. foruma guncel seyleri takip edip vars yararli bilgileri paylasmak veya ogrenmek icin giriyorum bunun disinda olan herse off topic dir. her gun konu acalim ozaman babam iphonumu begendi sizinkiler ne diyor? telefoncu dedike galaxi iphoe parcalar mis. vs vs gibi konula hickimsenin ihtyaci yok
quote:
Orijinalden alıntı: One-Turk foruma bi baksaniz anlarsiniz neden gereksiz oldugunu. her telefonu alacak olan bi konu aciyor yarin telefon alacagim tavsiyeleriniz 10 tane baslik var liste yapiliyor liste yapilsin ama yarin birgin birisine soru soruldugunda cevap yazacak kisiler olsun. jb ile ilgi 50 tane baslik var hala adamlar konu aciyor telefon aldim ne yapayim. foruma guncel seyleri takip edip vars yararli bilgileri paylasmak veya ogrenmek icin giriyorum bunun disinda olan herse off topic dir. her gun konu acalim ozaman babam iphonumu begendi sizinkiler ne diyor? telefoncu dedike galaxi iphoe parcalar mis. vs vs gibi konula hickimsenin ihtyaci yok
İhtiyacin olmayan konuya bakmazsin olur biter.Burasi bir forum isteyen herkes istedigi şeyi sorup bilgi alabilir,tavsiye almak yasak diye bir kural yok.
Anlatayım; Buraya yazı yazılmazsa konu kaybolup gider anket yapmanın bir manası kalmaz sitede forumda anket gözükmez olur
Yeterince anlaşılır mı?
Ana konuya ekleyebilirsiniz anketi, anket için yeni bir konu açmaktan iyidir, ana konu' da sürekli güncel olduğundan , güncelleme sıkıntısı da olmaz...
Anlatayım; Buraya yazı yazılmazsa konu kaybolup gider anket yapmanın bir manası kalmaz sitede forumda anket gözükmez olur
Yeterince anlaşılır mı?
Ana konuya ekleyebilirsiniz anketi, anket için yeni bir konu açmaktan iyidir, ana konu' da sürekli güncel olduğundan , güncelleme sıkıntısı da olmaz...
Bende öyle düşündüm ama Sylargray yöneticimiz ayrı başlık altında yapılırsa daha iyi olacağını söyledi bu sebeple yeni konu açtım.
Arkadaşlar Oylama bilgi olarak İphone4 Ana Sayfa ya aktarılıyor, bilgi;
Yeterince anlaşılır mı?
Bende öyle düşündüm ama Sylargray yöneticimiz ayrı başlık altında yapılırsa daha iyi olacağını söyledi bu sebeple yeni konu açtım.
Anladım dostum teşekkür ederim...
Arkadaşlar güzel bir organizer programı arıyorum, ne önerirsiniz...
Ahmet hocam birde İphone 4 için program rehberi olsa, kurulması gereken uygulamalar, önerilenler, en iyiler gibi ne bileyim benim çok ihtiyacım oluyor böyle programlara. Teşekkürler.
Yeterince anlaşılır mı?
Anladım dostum teşekkür ederim...
Arkadaşlar güzel bir organizer programı arıyorum, ne önerirsiniz...
Ahmet hocam birde İphone 4 için program rehberi olsa, kurulması gereken uygulamalar, önerilenler, en iyiler gibi ne bileyim benim çok ihtiyacım oluyor böyle programlara. Teşekkürler.