daha önceki telim jb li olarak kullanıyordum. aldığım telin unlock olmadığı şuan jb sz ama çıktığı zmn jb yaptırcam. 16 gb jb li....
quote:Orijinalden alıntı: Erchamion quote:Orijinalden alıntı: Ahmet© Foruma selam ankete devam. @Hakan.Turan Aramıza hoşgeldin @barthobel Forumda jb nin getirisi hakkında birçok konu var okumanı tavsiye ederim @bayj_1903 Tmm kardeş jb li yazdım Anketimiz güncel ve yeni isim yazdıracak kullanıcıları bekliyor
32 gb jbli :) Alırken 16 yeter diyordum ki gerçektende yetermiş. 32 gb alanda kullanılan 2 gb civarı :D Fazla mal göz çıkarmaz hesabı fazla gb göz çıkarmaz diyoruz artık:D
quote:Orijinalden alıntı: Erasmus78 32GB, jailbrakesiz. Hocam gördüğüm bir yanlışınızı düzeltmek istiyorum izniniz olursa zira birçok yerde rastladım bu tabirinize: Jailbrake değil Jailbreak olacak doğrusu.
quote:Orijinalden alıntı: Ahmet© @*CAFER* Hayırlı olsun kardeş. Anketimiz güncel.. teşekkürler Allah olmayanlara da nasip etsin simdi sıradaki olay koruyucu kap karbon fiber ile kaplıyacaz galiba ama bakalım
quote:Orijinalden alıntı: *CAFER* quote:Orijinalden alıntı: Ahmet© @*CAFER* Hayırlı olsun kardeş. Anketimiz güncel.. teşekkürler Allah olmayanlara da nasip etsin simdi sıradaki olay koruyucu kap karbon fiber ile kaplıyacaz galiba ama bakalım Amin inşallah. Kardeş more tr nin sitesinde birçok çeşit var bakabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: Ahmet© quote:Orijinalden alıntı: *CAFER* quote:Orijinalden alıntı: Ahmet© @*CAFER* Hayırlı olsun kardeş. Anketimiz güncel.. teşekkürler Allah olmayanlara da nasip etsin simdi sıradaki olay koruyucu kap karbon fiber ile kaplıyacaz galiba ama bakalım Amin inşallah. Kardeş more tr nin sitesinde birçok çeşit var bakabilirsin baktımda pek bu karbon fiber tarzı koruma pek istedigimden degil bakalım