C Suv Kıyaslaması (3008-Karoq-Tiguain-Austral)
Merhaba,
2019 model Peugeot 3008 active life prime edition (alt-orta paket) aracım var. Aracımı yenilemek istiyorum. Baktığım modelleri aşağıda paylaştım.
Hangisini tercih etmek lazım bir fikir almak istedim sizlerden de.
- Peugeot 3008 GT Hybrid
- Peugeot 408 GT
- Skoda Karoq Premium
- VW Yeni Tiguain Life
- Renault Austral Techno esprit alpine
Bana göre bazı avantaj/dezavantajları:
Peugeot 3008 GT Hybrid - Kasa değişti eski kasa oldu bu. Gerçi yeni kasayı sevmedim. Ama içi değişse güzel olurdu. Tasarım şimdiki aracıma benziyor.
Peugeot 408 GT - Herşey var arabada. Tasarım güzel. Ama çok basık bu da.
Skoda Karoq Premium - Giriş paket sayılır. Cam tavan eklemişler yenilerde. Ama sürüş destek sistemi dışında bir çok özellik yok tabi.
VW Yeni Tiguain Life - sürüş destek sistemi dılında bir çok özellik yok. Cam tavan sadece üst pakette varmış.
Renault Austral Techno esprit alpine - bu da özellikleri ve tasarımı çok güzel. Ama performans nasıl, tutar mı bu model, yine isim mi değişir bilmiyorum.
LG Nanocell (49nano866 ya da 50nano796)
50NANO796 modeli VA panle ve direct led teknolojisi var ama eksi olarak da 100 hz değil bu TV.
49NANO866 100 hz olduğu için cezbediyor. IPS ekranın artısı da var eksisi de. Ama edge led aydınlatma kafam kurcalıyor. Işık sızma olayları ya da dalgalanma vs belirgin mi bu modellerde?
Hangisini tavsiye edersiniz?
Arona-Captur-2008 Karşılaştırma
|
|
2016 Astra mı Auris mi Yaris mi yardım lütfen
Tivibu SmartTV Kanal Sorunu
|
Tivibu Uydu ile Tivibu GO Hediye Kampanyası
|
|
|
|
Meslek: Mühendis
Referanslar (9) Ürün Sattıklarım: cavemanturk (iPhone 5 Sıfır), metin (Galaxy Note-2.el), Chosen (Galaxy Note-Sıfır), mariphosa (iPhone 4-2.el), Ahmet© (iPhone 4S-sıfır), sezerbaris (iPhone 3GS-2.el), ToGaN35 (iPhone 4-sıfır), Rayquaza (Nintendo DSi-2.el), aytug25 (Samsung 32GB microsd kart) |
Galaxy Note 2 ve Galaxy S3 16GB Cihazımızı 32GB ya da 64 GB Yapıyoruz :) Xposed Framework (Paranoid, Pdroid, Multiwindow-Hack gibi süper modlar hepsi burda) Directory Bind --- Uygulamalarınızın DATA kısmını hafıza kartına taşıyın LBE Privacy Guard (JB uyumlu yeni sürüm) - Uygulama İzinlerini Ayarlayın Galaxy Note Dual Boot 5-Roms v2.3c (ÇOKLU ROM KURMA) |
Son Giriş: 30 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.748
İkinci El Bölümü Mesajları: 213
Konularının görüntülenme sayısı: 19.969 (Bu ay: 435)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 343 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar