Şimdi Ara

LG Nanocell (49nano866 ya da 50nano796)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50NANO796 modeli VA panle ve direct led teknolojisi var ama eksi olarak da 100 hz değil bu TV.

49NANO866 100 hz olduğu için cezbediyor. IPS ekranın artısı da var eksisi de. Ama edge led aydınlatma kafam kurcalıyor. Işık sızma olayları ya da dalgalanma vs belirgin mi bu modellerde?

Hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 49nano866 a7 islemci, hdmi 2.1,dolby vision, daha iyi renk ve görüş açısı artıları, kenar aydinlatmasina kafayi takmayin bence, led tv lerde fald panel bile alsaniz sikintili. 48c1 alip kurtulacaksiniz yada bu dertlerden.
    edit:100 hz olmasi bile başlı başına seçim sebebi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 30 Haziran 2021; 1:19:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 50NANO796 modelini 2 hafta önce aldım, daha kurulumu yapılmadı temmuz ortası gibi yapılacak. Eğer o zamana kadar almamış olursan ilk deneyimlerimi yazarım hocam. 49NANO866 modeli bence de daha iyi ama 100hz olması baya büyük artı. Ama tabi fiyatı 7bin bandında görünüyor, oled tv de düşünebilirsin eğer o kadar para vericeksen. Ben 796 modelini 5200e almıştım 2 hafta önce amazondan

• ouoo O kullanıcısına yanıt

Hocam sizle ayni modellere bakmisiz hep. OLED cok pahali geldi 1-2 arttira arttira baya artiyor isin sonunda.

Ben de amazondan 796 modelini 5300e almistim. Servis bugun kuracakti. Dun gece 866 modeli mediamarktta anlik 6500 tlye dusunce bu seferki fark deger diyip aklimi celdim aslinda. Yoksa en ucuz 7bin bandindayken o farki vermek istememistim dogrusu

• 100hz olayına fazla takılmayın tv alırken özellikle 100hz için almıştım...
    49xf8577 100hz tv kullanıyorum ancak zamanın %90 ında kapalı ve asla rahatsız etmiyor
    Tv de spor müsabakaları hariç film, dizi izliyorsanız 100hz i zaten kullanmak istemeyeceksiniz ve yazılımdan motion pro yu kapatacaksınız.
    Va panel ise kontrasta ve görüntüye direkt etki eder loş ortamda film izlemeyi sevenlerin tercihi 50nano796 olmalı bana göre.

• Yeni nesil konsol kullanacaksanız 866 yi almanızı tavsiye ederim.

• Hocam bütçenizi zorlamıyorsa direk NANO866 alın derim.
    120 hz panel farkı var,
    HDMİ 2,1 farkı var,
    A7 görüntü işlemci farkı var,
    Kasa görsel farkı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlar için herkese teşekkürler. Nano866 olan modeli aldim digerini iade ettim ben.
    Simdilikcok memnunum. Bizim TV kanali yayinlarinda pek fark hissedilmiyor. Fakat PS5, netflix, youtube vs de bariz bir kalite var ayarlari duzgun yapinca ozellikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

Yorumlar için herkese teşekkürler. Nano866 olan modeli aldim digerini iade ettim ben.
    Simdilikcok memnunum. Bizim TV kanali yayinlarinda pek fark hissedilmiyor. Fakat PS5, netflix, youtube vs de bariz bir kalite var ayarlari duzgun yapinca ozellikle.
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel tercih.
  • Bugün teknosa dan 86 inc lik Nano906na aldım. Soundbar ve ekran koruyucu cam ile birlikte hepsi 25 bin e geldi. Teşhir de iyice inceledim çok hoşuma gitti yarın teslim edilip kurulum yapılacak bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: _traveler_88

Bugün teknosa dan 86 inc lik Nano906na aldım. Soundbar ve ekran koruyucu cam ile birlikte hepsi 25 bin e geldi. Teşhir de iyice inceledim çok hoşuma gitti yarın teslim edilip kurulum yapılacak bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz 😃

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın başarılı ürün.
  • Çok teşekkürler hocam tv akıyor vallahi, sunny den geçince çağ atladım resmen 😬

Ufaklığıda koydum önüne, nanocell hatırası 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _traveler_88 -- 7 Temmuz 2021; 20:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _traveler_88

Çok teşekkürler hocam tv akıyor vallahi, sunny den geçince çağ atladım resmen 😬

Ufaklığıda koydum önüne, nanocell hatırası 😃

Hocam siz SUNNY den sonra baya bir çağ atlamış olmalısınız çok üst düzey bir ürün almışsınız

• Hayırlı olsun arkadaşlar
    Bu lg ler Türkiyedemi montajlanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 14 Temmuz 2021; 7:34:29 >
  • abboww kullanıcısına yanıt
    55 inc ve küçüğü ucuz modeller arcelikte montaj, 55 inc ust seviye led oledler avrupa uretimi. 65 70 75 85 ler hepsi avrupa uretimi yine. ama arada tek tük arcelikte uretilende vardir. samsungda hepsi sunny axen uretimi neredeyse q95 hariç. sony hepsi avrupa uretimi. philips in hemen hepsi sunny axen uretimi ama oledleri avrupa uretimi. tcl arcelik uretimi sanirim tam cozemedim o markayi.

• _traveler_88 kullanıcısına yanıt

Ufaklık baya ufak kalmış hocam  

• ouoo O kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.