Şimdi Ara

Tivibu Uydu ile Tivibu GO Hediye Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi web sitesini incelerken fark ettim de. Tivibu Uydu'ya abone olanlara Sinema paketi aboneliği için Tvibu Go Sinema, Süper paket aboneliği için Tivibu Go Süper hediyeymiş.

İfade şu şekilde:
    quote:

Hediyeler
    Sinema paketi abonelerine Tivibu Go Sinema Paket, Süper Paket abonelerine Tivibu Go Süper Paket hediyedir.
    Süper Paket abonelerine Tivibu Go Süper Paket hediyedir.

Bu şekilde uydudan da internetten de maçlar vs izlenebilir.

Merak ettiğim şey, acaba uydu ile internetten aynı anda maç izlenebilir mi? Normlade iki kişi aynı anda internet sitesinden aynı anda izleyemiyor. Fakat bu durumda bir kişi uydu bir kişi internetten izleyebilir mi aynı anda merak ettim. Oluyorsa güzel olur bu haliyle aşırı pahalı geliyor. Lige ayrı Avrupaya ayrı Diğer liglere ayır... Her şeye para yetişmiyor malum :)

https://www.tivibu.com.tr/kampanyadetay/tivibu-uydu-24-ay-sabit-fiyat-kampanyasi

• TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    İzleniyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinsah52

İzleniyor...

Hocam kendiniz mi denediniz merak ettim.
    Cunku izleniyorsa harika bi haber olur benim için acikcasi hic dusunmeden aboneligi baslatirim

• Yaklaşık 2 hafta oldu üyeliğim. Hâlâ Tivibu Go hediye üyeliğimi aktif edemediler...Ha gayret diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKANTÜRK

Yaklaşık 2 hafta oldu üyeliğim. Hâlâ Tivibu Go hediye üyeliğimi aktif edemediler...Ha gayret diyorum :)

benimkini ilk gün aktifleştirmişlerdi.
    hatta maç var diye acele ediyordum ama maç dsmart'ta yayınlanmıştı
  • Bende alıcam şimdi bitane beyler, kutuyu almanyaya göndericem kuzenlere internette bana kalıcak. Bakalım nasılmış. Digitürk playden iiyidir umarım..

• Tivibu süper pakete üye oldum tivibu go aktifleştirildi mesajı geldi ama tivibu uygulamasından kullanıcı adı şifre ne girmemiz gerekiyor bilen var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Süper Paket Kampanyası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesing

Tivibu süper pakete üye oldum tivibu go aktifleştirildi mesajı geldi ama tivibu uygulamasından kullanıcı adı şifre ne girmemiz gerekiyor bilen var mı?

üyeliğin aktif olduktan sonra ttnet tekşifre oluşturman gerekiyor. onunla ttnet ile alakalı herşeye ulaşıyorsun:

https://teksifre.ttnet.com.tr/kullanici-islemleri/tek-sifre-hakkinda/

• çevirin anteni 46 dereceye bakın keyfinize ne tivibusu ya Allah aşkına
  • quote:

Orijinalden alıntı: crops77

çevirin anteni 46 dereceye bakın keyfinize ne tivibusu ya Allah aşkına

aynen hatta çevirmeye bile gerek yok 10 liraya bi lnb al yapıştır mevcut lnbnin yanına izle bedava :))
  • TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    tivibu su olan özellikle FB li arkadaşlar eğer go şifresini paylaşmak isterse özeltden konuşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercealtay

tivibu su olan özellikle FB li arkadaşlar eğer go şifresini paylaşmak isterse özeltden konuşalım.

Yani ben GS liyim bu akşam ki maç için eğer izlemeyecekseniz FB li arkadaşlar.
  • Galatasaray maçı için yardımcı olabilirmisiniz gerekirse havale yaparım ödeme yaparım ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.