Amazon Hediye Kartı %4 indirimle satılır. (1000 Tl ve katları şeklinde) —————————————- Turknet geçişte davetiye kodumu kullanarak 1 ay ücretsiz hakkı ve 75 TL kazanacaksınız. Bu 1 aylık fatura tutarınız 6 ay boyunca faturanızda indirim olarak yansıtılacak. İndirim tutarı bir faturanız kadar olacaktır. Ben sorunsuz kullanıyorum bu nedenle tavsiye ediyorum. Geçiş süreciniz sonrasında ilk faturanız aboneliğiniz aktif olduğunda 1 hafta içinde gönderiliyor bu faturayı ödedikten sonra size [b] 75 TL [/b] de ben ödeme yapıyorum. Bir çok arkadaş bağlantı kodum ile sorunsuz şekilde ücretsiz hakkını kullandılar. Geçiş yapmayı düşünen arkadaşlar DM ile detaylı bilgi alabilirler. Bazen DM bildirimi düşmeyebiliyor Telegram üzerinden de hızlı iletişim için istediğiniz zaman yazabilirsiniz. Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum: Davet kodu: SHO16UE93SMP Bağlantı: turk.net Sınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNet https://turk.net/p/sho16ue93smp/ Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin. Telegram : ————- Beinconnect 1 haftalık taraftar paketi ( bu paket şu an kalmadı) Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 5 Haziran 2023; 19:33:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün