Şimdi Ara

5-6 Gün İnzivaya Çekileceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında psikolojik olarak bir problemim olduğunu artık kabul ediyorum bunun için de psikiyatriste de gidicem büyük ihtimalle sıklıkla yaşanan major depresyon ya da manik depresif olabilir bende yani iş o kadar ciddiye bindir 1 aydır araştırıyorum ve yıllardır yersiz depresif ataklar geçirmekten bıktım dayanamıyorum artık yıllardır intiharın eşiğinde yaşadım hep kendimce sinir kontrolü çalıştım ama şöyle ki sinirlerini duygularını içine atıp o anlık bastırmak ilerde daha büyük sorun açıyor. Sinirlenmeyi bir çöpe benzetirsek ve 1. akşam çöpü kapının önüne koyarsak çöp derdimiz kalmaz 2. akşam 3. akşam 7. - 18. - 30. akşam çöpler birikir ve çok büyük koku yapar. artık o koku daha çok rahatsız eder. ta ki bir çöp arabası gelip alıncaya dek... bende artık bir çöp arabasının gelme vakti geldi dedim.
    Bu yüzden ailemden arkadaşlarımdan okulumdan her şeyimden şu içinde bulunduğum çekilmez depresyon halinden uzaklaşmak için İstanbul'dan uzak bir yere gidip 5-6 gün yalnız kalmak istiyorum bir pansiyon gibi bir yer olur sadece kalıcak ucuz yer önemli benim için. sonra İstanbul'a dönücem ve standart hayatıma devam edicem. sadece her seferinde depresif ataklar geçirip şu hale gelmekten bıktım ve bu sefer beni tetikleyen şeyler bambaşka şeyler o yüzden durmuyor durduramıyorum kontrol edemiyorum kendimi. bana yardımcı olursanız sevinirim şöyle her hangi bir yakın yer olsun ucuz bir pansiyon gibi bir yer olsun 5-6 gün kalıp gelebilmek istiyorum ve çok fazla paraya ihtiyaç olmasın. haliyle kafamı dağıtmak için varımı yoğumu harçlığımı harcadım.

• kardeşim karadeniz bölgesi iyidir yazlığa gittim samsunun taflanına merkeze yaklaşık 20 km 2 gün kaldım yüzdük yedik içtik bu sene bi farklı geldi bana orada tv aramadım telefondan net e çok az girdim ve 2. günün sonunda kendimi gerçekten çok iyi hissediyordum aslan gibiydim ve yazlıkta sigarayı bırakıp da merkeze geri döndüğümde yeniden başladığımı çok bilirim. Öğrenci adamız senin o pansiyon işi yaş bi tanıdığının dağ evi veya yazlığına git misafir ol köyüne gidebilirsin varsa. Sorumluluk yüklenmeyecek sana fazla karışılmayacak bir yere git biraz takıl gel geri okuluna falan devam et . Ama aslında buna gerek yok saçma da olsa derdini sıkıntını seni dinleyecek birine anlat kurtul gardaş. Sana saçmalıyosun dese de içini döktükten sonra sanane lan defol git dersin olur biter . Ha bak aklıma geldi iyi anlaştığın bir arkadaşınla kampa da gidebilirsin bir kamp alanına hava henüz çok soğuk değil kamp olayı fazla pahalı da olmaz ne bileyim. psikiyatrlar da bi b*ka yaramaz senin bu olayı kendi kendine veya dediğim gibi birine anlatarak çözmen gerek. Bende çok bilirim duvarları yumrukladığımı ama öfke şeytandandır. Keşke yazın çözeydin şu sıkıntını da okulundan da geri kalmasaydın kardeşim ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.