Şimdi Ara

5-7 bin tl arası otomobil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat8361

Ben r9 umu sattım pişman oldum ..ceylan gibi sekiyordu arabam

Seke seke gittiği doğru bak. Ceylan olaydı bu güzel bir özellik olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ford taunus şiddetle öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

Biraz daha üstüne koyda adam akıllı bir twingo al en azından arabay binmiş olursun.

Aynen twingom var bi kere kullansanız , r9 , sahin doğan lada vs bunlara araba demezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

quote:

Biraz daha üstüne koyda adam akıllı bir twingo al en azından arabay binmiş olursun.

Aynen twingom var bi kere kullansanız , r9 , sahin doğan lada vs bunlara araba demezsiniz.

bende de Twingo var hocam nerdensiniz?
  • quote:

quote:

quote:

bende de Twingo var hocam nerdensiniz?

Adana kardesim.

• Öğrenciyim aynı aralıkta araba bakıyorum. Çok araştırdım bu fiyata en iyisi R9 bence. Ancak Broadway piyasası 1 yılda 2000 TL değer kazanmış. Uzun süredir piyasayı takip ediyorum 7000 TL'ye çürüksüz,kazasız,düşük km'li güzel Springler düştü. Önerim Spring olacaktır. 1.5 ay sonra ben de alacağım inşallah beyaz renginden.
  • 90 model arabanın düşük km oluşuna inanıyor musun sen kardeş 120 binde zannettiği 1.120.000 i bulmuştur şimdiye

• Bende 9bin lira kadar biriktirdim öğrenciyim araç arıyorum ancak fiyatlar öyle uçmuş öyle uçmuş ki everest yanında karınca kalır. Uno, tipo tarzı bakıyorum içime sinen bulamıyorum. Hadi diyorum elimde biraz para kalsın madem eski kasa şahin(131), taunus tarzı arabalara bakıyorum onlarda da kararsızım. Samara düşünüyorum o da çok çirkin geliyor gözüme ne yapayım ne edeyim bilemedim sizlerin bir önerisi var mı ?
  • Senin yerinde olsam donanımı sıfır olan 9 bin liralık unoya tipoya para vermektense 4-5 bin liraya Skoda favorit yada lada samara alırım. İkisine de sahip oldum unoyla lada arasında 2 katı fiyat farkı oluşturacak bi fark kesinlikle yok bence.

• quote:

90 model arabanın düşük km oluşuna inanıyor musun sen kardeş 120 binde zannettiği 1.120.000 i bulmuştur şimdiye

Aracın km'si kendini her türlü belli eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Samara alma çok kalitesiz bir araba. Tavsiyem R9 spring bul ondan al. Biraz böyle masraf severim ama güzel araca bineyim dersen de Renault 21 manager bakabilirsin.
    O paraya alınacak en güzel araç R9 Spring olur. Keşke GTE Broadway diyebilseydim ama piyasa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

quote:

90 model arabanın düşük km oluşuna inanıyor musun sen kardeş 120 binde zannettiği 1.120.000 i bulmuştur şimdiye

Aracın km'si kendini her türlü belli eder.

90 küsür model 5-7 binlik bir aracın kmsini nasıl anlayacaksınız?
  • Jeolojici kullanıcısına yanıt
    Koltuk, direksiyon, genel duruş, motor kondisyonu her türlü anlaşılır.

• Hocam o yaştan bu vakte gelene kadar kaç defa motor rektefiye oluyor , kaç defa koltuk sungerleri kılıfları değişiyor :)

Hocam bu cevabı bana mı verdiniz bilmiyorum ama cidden bu kadar aynı sınıf arabalar mı bunlar ? Vaktiyle temiz bir samaramız vardı ama küçüktüm hatırlamıyorum pek. Favorit ve samara çok tipsiz geliyor :D R9 ise spring boş geliyor GTE'nin sırf iki cam otomatik olması gözümü boyuyor. Bulunduğum şehirde cidden temiz bir spring var ama 8.750 istiyor pazarlık yaparım 8 bin veya altına anlaşırız ama o parayı eder mi o araba bilemiyorum. Peki samara ve favorit arasında kalsak siz kullanmışsınız hangisi daha ağır basar sizin için ? Yakıtı, bakımı, seriliği vs. aklıma gelmeyen birçok şey. Yardımcı olursanız memnun olurum. İnanın araba almak çok zor işmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Hocam bu cevabı bana mı verdiniz bilmiyorum ama cidden bu kadar aynı sınıf arabalar mı bunlar ? Vaktiyle temiz bir samaramız vardı ama küçüktüm hatırlamıyorum pek. Favorit ve samara çok tipsiz geliyor :D R9 ise spring boş geliyor GTE'nin sırf iki cam otomatik olması gözümü boyuyor. Bulunduğum şehirde cidden temiz bir spring var ama 8.750 istiyor pazarlık yaparım 8 bin veya altına anlaşırız ama o parayı eder mi o araba bilemiyorum. Peki samara ve favorit arasında kalsak siz kullanmışsınız hangisi daha ağır basar sizin için ? Yakıtı, bakımı, seriliği vs. aklıma gelmeyen birçok şey. Yardımcı olursanız memnun olurum. İnanın araba almak çok zor işmiş.

8 bin tl gibi bir rakam da spring için çok fazla. Cidden değmez. Hele hele unolara 9-10 bin tl istiyorlar bana göre kesinlikle ama kesinlikle değmez. Neticede klima yok hidrolik direksiyondu airbagdı vs hiçbiri yok bu araçlarda. Uno 70s de kullandım lada samara da kullandım aralarında doğru düzgün hiçbir fark yok ama fiyatları 2 katı farklı. Lada samara daha iyi kaçıyor hatta unodan. Biraz araştırmayla çok temiz bir lada samarayı 5-6 bin tl aralıgında alabilirsin. Yakıtı vergisi bakımı ucuzdur bu araçların. Vites topuzu körüğü 7 lira kapı iç açma kolu 3 lira aks keçesi 15 lira amortisoru 40 lira gibi cook ucuz rakamlardı lada samaranın. Ha tipi güzel olsun diyorsan springin de tipi çirkin. Unonun da tipi güzel oluyor ama malum 9-10 bin tl.

Anlasilan o ki bu araclar icinden samara daha cok icinize sinmis sizin cunku favoritten bahsetmemissiniz bile. Evet bende bir samara aramaya baslayayim o halde. Yoksa boyle olmayacak en olmadık arabalar olmadık fiyatlarla cikiyor karsima moralim bozuluyor bu sefer. Bana az yakan bakimi maliyeti beni yormayacak olan bir araç lazım. Birazda samaralar icin kafa patlatalim icimize sinen illa ki cikar.
    Mobilden yaziyorum yanlisim olduysa affola ✋

• Kardesim Skoda favorit kullandım tip olarak ladadan daha güzel o da yalnız akrabamindi skodaya şahsım adina sahip olmadım o yüzden yaniltmamak için detaylı yazmadım. Kendisinde 93 model vagonlusu var senelerdir biniyor ve aşık arabasına çok memnun olduğunu söylüyor. Kaportası boyası çok yıpranmamış güzel cok temiz bi tane alabilirsin 6-7 bütçeyle ikisinden birini.

Çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz araştıracağım :)
  • Ford taunus
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.