Şimdi Ara

5-7 bin tl arası otomobil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, konu sahibi olarak başlığı hortlatayım dedim:)

Bir tanıdıktan 93 model lada samarayı 5.500 tl karşılığında almak için anlaştım. Fiyat 7.000 tl den düştüğü için almamda etkili oldu.

Arabanın az biraz masraf açacağını düşünüyorum fakat sürüşümü geliştirebilmek adına şu süreçte mutlak deneyim kazanmam gerektiği için pek fazla gözümü kırpmadım.

Arabayı bugün gittim gördüm ve test ettim, daha önce babamın 2004 model palio 2001 model corsa vs. kullandığım için elbette direksiyon, kalkış vs farklı geldi. Kaporta iyi duruyor, içeride sağında solunda az biraz çürükler var fakat olacak o kadar, kaç senelik araba. Çarşamba günü araç elimde olacak, alır almaz kısa bir süreç içinde zorunlu trafik sigortasını yaptırıp ustaya bir götürmek istiyorum. Bu arada İstanbul da önerebileceğiniz bu arabadan anlayan (Avrupa yakası - mecidiyeköy) usta nerde bulabilirim acaba?

Resimleri sizlerle paylaşıyorum.

5-7 bin tl arası otomobil

5-7 bin tl arası otomobil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon12 -- 10 Ocak 2016; 0:28:21 >

• Hayırlı olsun.

Güzel seçim yapmışsınız. Yakıtı çok iyidir. Rus yapımı olduğu için soğuk havada sizi zorlamaz. Kaloriferi deli gibi ısıtır.

Hararetine dikkat edin. Eco göstergesine dikkat ederek kullanın yeter.
  • 5-7 arası r9 öneririm o fiyatlara alınacak en sorunsuz araçtır
  • Böyle konuları okuyunca çok mutlu oluyorum hocam, üç aşşağı beş yukarı aynı fiyat aralığında bende araba bakıyorum vede hayallerine ulaşanları görünce kendim almışım gibi seviniyorum Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın.
  • araç dışardan kötü durmuyor. motorda sağlamsa ne güzel

ampülleri değiştirirsin herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Bunlar park farlariymis, normal farları farklı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun
  • Bende 2000 Lada Samara sahibiyim, bu bütçelerde tercih edilebilecek bir araç olduğunu düşünüyorum. Tam adresini bilmemekle birlikte İstanbuldan Lada'dan en iyi anlayan yer olarak güven otodan bahsedilir. Araştırmanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.