Şimdi Ara

5 Aralık 2016 benzin/motorin 15 kuruş fiyat güncellemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün yaz ucuza aldik lpg benzin ve mazotu
    Lütfen biraz duyarli olalim zamlara tepki gstermeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerden ağustosta geldim, geldiğimde 3.87 civarıydı şimdi 4.37
    Bu ne .... olay böyle lan, işimiz yeminle Allah'a kaldı ya o kadar beddua bi tutsa komple helak olacaklar da halktan gelmeyi Allahtan bekler olduk.

• Ulan tam da V8 alacakken yapılacak iş mi?
  • 4.64ten mazot aldığımız günlere geri dönüyoruz
  • Gecmis olsun bize! Bu gidisle bizi daha neler neler bekliyor...Welcome to the hell!!
  • Gidişat kötü
  • Makarna ve kömürede güncelleme isteriz.

• Çıkar dövizi boz TL değerlensin der ama mercedesden de inmezler yazıklar olsun bu milletin parasıyla lüks yaşanan her an haram zıkkım olsun.

• Nereye gidiyor bu ülke..

• Bu arada enflasyon %7
    Tüik de çalışanlar anaokulu terk heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan21t -- 5 Aralık 2016; 19:32:10 >
  • ama almanya bizi kıskanıyor yeeaa
  • Millete dolar bozdurun diyorlar... Hukumet padişaha yeni uçak aliyor... hemde 77.8 milyon Dolarcıkkkk

• Ohhhh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DURMAK YOK YOLA DEVAM
    BİDE G...giren şemsiye acılmazmısss

• quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Nereye gidiyor bu ülke..

İflasa..

Ben bikaç aya kalmaz iflas edildiğini açıklayacaklar diye bekliyorum yunanistan gibi,gerçi c.başkanlığına bu uçak alıyomuşuz galiba.Durduk yere bu uçak neden alınıyo bilmiyorum ama yakıtının masrafını ödemek yine bize düşecek

• 10 tl olsun en ıyısı
     5 Aralık 2016 benzin/motorin 15 kuruş fiyat güncellemesi

• O uçak düşeş gelmiş. Tunus devrik diktatörü Bin Ali bu uçağın içi yapılsın diye Fransızlara sipariş vermiş, uçak iç dizaynı yapılmış ama binali yi halk koltuktan indirince borç ödenememiş, oradan da direk biz atlamış. Ben kimin kullanacağını merak ediyorum, çünkü hepsinin birer, ikişer uçağı zaten var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazım55

O uçak düşeş gelmiş. Tunus devrik diktatörü Bin Ali bu uçağın içi yapılsın diye Fransızlara sipariş vermiş, uçak iç dizaynı yapılmış ama binali yi halk koltuktan indirince borç ödenememiş, oradan da direk biz atlamış. Ben kimin kullanacağını merak ediyorum, çünkü hepsinin birer, ikişer uçağı zaten var.

Ucagin parasi THY tarafindan odenerek VİP hizmetlerde bulunulmak uzere başbakanlıga tahsis edilmiş... Çok gerekliydi.kendileri bitti cocuklari icnde almaya basladilar sanirim

• Uçağı merak edenler linkten bakabilir...VW degil ama

http://www.kokpit.aero/vip-a340-500

• quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

quote:

Orijinalden alıntı: nazım55

O uçak düşeş gelmiş. Tunus devrik diktatörü Bin Ali bu uçağın içi yapılsın diye Fransızlara sipariş vermiş, uçak iç dizaynı yapılmış ama binali yi halk koltuktan indirince borç ödenememiş, oradan da direk biz atlamış. Ben kimin kullanacağını merak ediyorum, çünkü hepsinin birer, ikişer uçağı zaten var.

Ucagin parasi THY tarafindan odenerek VİP hizmetlerde bulunulmak uzere başbakanlıga tahsis edilmiş... Çok gerekliydi.kendileri bitti cocuklari icnde almaya basladilar sanirim

Uygun fiyata bulunca kaçırmak istememişler,nerdeyse bedavaya gelmiş bugun haberturk de öyle yazıyordu..Bende 15kr zam gelecek diye benzin ve lpg yi doldurdum az önce.Birileri 78milyon dolarlık fiyata uygun diyor,benim gibi fakirlerde 15kr zamdan etkilenmeyeyim diye depoyu dolduruyorŞu ülkedeki düzene bakın,birileri düzüyor birileri düzüluyor habire

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.