Şimdi Ara

5 Aralık 2016 benzin/motorin 15 kuruş fiyat güncellemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Muhtemel olarak damat kullanır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

quote:

Orijinalden alıntı: nazım55

O uçak düşeş gelmiş. Tunus devrik diktatörü Bin Ali bu uçağın içi yapılsın diye Fransızlara sipariş vermiş, uçak iç dizaynı yapılmış ama binali yi halk koltuktan indirince borç ödenememiş, oradan da direk biz atlamış. Ben kimin kullanacağını merak ediyorum, çünkü hepsinin birer, ikişer uçağı zaten var.

Ucagin parasi THY tarafindan odenerek VİP hizmetlerde bulunulmak uzere başbakanlıga tahsis edilmiş... Çok gerekliydi.kendileri bitti cocuklari icnde almaya basladilar sanirim

Uygun fiyata bulunca kaçırmak istememişler,nerdeyse bedavaya gelmiş bugun haberturk de öyle yazıyordu..Bende 15kr zam gelecek diye benzin ve lpg yi doldurdum az önce.Birileri 78milyon dolarlık fiyata uygun diyor,benim gibi fakirlerde 15kr zamdan etkilenmeyeyim diye depoyu dolduruyorŞu ülkedeki düzene bakın,birileri düzüyor birileri düzüluyor habire

İhtiyac olsa anlarim da. Zaten THY fazla ucaklarini izmirde hangara cekmeye basladi. ne gerek vardi... Nasilsa ceplerinden 5 kuruş cikmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nazım55

O uçak düşeş gelmiş. Tunus devrik diktatörü Bin Ali bu uçağın içi yapılsın diye Fransızlara sipariş vermiş, uçak iç dizaynı yapılmış ama binali yi halk koltuktan indirince borç ödenememiş, oradan da direk biz atlamış. Ben kimin kullanacağını merak ediyorum, çünkü hepsinin birer, ikişer uçağı zaten var.

Ucagin parasi THY tarafindan odenerek VİP hizmetlerde bulunulmak uzere başbakanlıga tahsis edilmiş... Çok gerekliydi.kendileri bitti cocuklari icnde almaya basladilar sanirim

Uygun fiyata bulunca kaçırmak istememişler,nerdeyse bedavaya gelmiş bugun haberturk de öyle yazıyordu..Bende 15kr zam gelecek diye benzin ve lpg yi doldurdum az önce.Birileri 78milyon dolarlık fiyata uygun diyor,benim gibi fakirlerde 15kr zamdan etkilenmeyeyim diye depoyu dolduruyorŞu ülkedeki düzene bakın,birileri düzüyor birileri düzüluyor habire

İhtiyac olsa anlarim da. Zaten THY fazla ucaklarini izmirde hangara cekmeye basladi. ne gerek vardi... Nasilsa ceplerinden 5 kuruş cikmiyor.

Ne desek boş senelerdir c.başkanlarının kullandığı konut varken sarayada ihtiyaç yoktu.Bakalın iflas bayrağını ne zaman çekecez.

Elimizde bunlar varken üstelik

Devlet hava araçları filosu 2016
    (11 uçak ve 3 helikopter)
    1 adet A340-500
    1 adet A330-200 Prestij TC-TUR
    2 adet A319 CJ
    2 adet Gulfstream G550
    2 adet Cessna Citation V
    1 adet Gulfstream G550
    1 adet Gulfstream G450
    3 adet Sikorsky S-92
    1 adet Challenger 850"

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Yok be hocam. Gerçi bu utanmazlar açıklasa bile bunların arkasında duracak milyonlarca vatandaş var. Ekonomik durum kötüleştikçe vergi sürekli artacak zaten bunu yadırgayan insan çoğunlukta olsa bu durumlarda olmazdık. Bize en büyük kötülüğü yapan cehaletimiz malesef. Bu öyle bir illet ki bu cehaletten bizi kurtarmaya çalışan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bile kötü anar bu cehalete kapılmış insanlar.
    Ne diyelim allah sonumuzu hayır eylesin

• Durum çok kötü, akaryakıt zammı, vergi artışları ile kurtarılacak gibi değil, o yüzden bilinçsizce döviz bozdurun, altın, TL diye reklam yapılıyor. Bu gün ekonomi kanalında müteahhit, yaptığımız konutları satamıyoruz, devletimizden destek bekliyoruz, karşılıklılık ilkesini esnetsin veya kaldırsın, biz de yabancılara konut satalım diyorlar. Tahmin edeceğiniz gibi artık buraya gelişmiş ülke vatandaşı gelmez, konutu alacak sonradan görme, para babaları belli.
  • Bir depo da 50 lt ×0.15 = 7.5 TL

Butun yaygara bunun icin mi?
    Duyan da benzin 10 lira olmus sanacak.

• siz seçtiniz siz de çekeceksiniz
  • Zam gelecek diye depo doldurmak nedir,o depo bitmeyecek mi?

Bence gevşeyin biraz rahatlayın,rahat olun keyfini çıkarın.
  • Güncelleme değil 'yeniden değerlendirme'
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Bu gidişle yaza kadar rahat 6 tl olur. Bu gidişle toplu taşımayada zam yapacaklar.
    İstikrar sürsün Türkiye büyüsün.

6 lira olunca alıntılıyıcam bu mesaji
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymetu

Bir depo da 50 lt ×0.15 = 7.5 TL

Butun yaygara bunun icin mi?
    Duyan da benzin 10 lira olmus sanacak.

Ses etmedikçe o7.5tl 75tl olacak farkında mısın?
  • aslında 5 tl olması iyi bişey. hesap yaparken kolay oluyor. yani 5 küsürde kalmasın 10 lira olsun gene kolay hesap yapalım yakıt tüketimi hesaplarken
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.