Şimdi Ara

5 Aralık’ta Türk Kahveleri Kahve Dünyası’ndan (Afiyet olsun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
2.607
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 Aralık’ta Türk Kahveleri Kahve Dünyası’ndan!

5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü'nü tüm mağazalarımızda ücretsiz Türk kahvesi ikramımız ile kutluyoruz. Ayrıca Kahve Dünyası mobil uygulamasındaki "Kupon Kodu" alanına 5ARALIK kodunu girenler 6 Aralık'tan yıl sonuna kadar diledikleri zaman kullanabilecekleri bir Türk kahvesi daha ikram almaya hak kazanıyor.

KODU TANIMLAYIP DİĞER KAHVEYİ ALMAYI UNUTMAYALIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xir1 -- 28 Kasım 2019; 0:2:54 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava kahvenin tadı da başka olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menüyü bi süzer öyle türk kahvesi derim,ölücü sanmasınlar,kasada da aa ücretsiz mi falan yaparım.Gitmişken fastpay kampanyasını da aradan çıkartırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Menüyü bi süzer öyle türk kahvesi derim,ölücü sanmasınlar,kasada da aa ücretsiz mi falan yaparım.Gitmişken fastpay kampanyasını da aradan çıkartırız.
    bence baştan konuş. kampanya yok dahil değiliz, makine bozuk vs. çamura yatabilir, kahve başı en az 10 lira çakabilirler. ayrıca utanacak bişey yok, yeri geliyo kazık fiyatlara mekanlarına gidiyoruz. yerine göre de bu sefer onlardan olacak.
  • vay arkadaş! yemin ediyorum benim aklıma gelmişti.
    meğer, "Dünya Türk Kahvesi Günü" diye birşey varmış.
    bende bi kahve dükkanı açıp, belirli bir günü "Türk kahve günü" ilan edip, belli sayıdaki kişiye ücretsiz ve ekstra özel menüler ve indirimler düşünüyordum.

ama benim kafamdaki asıl proje ise hâlâ eşsiz. daha önce hiç yapılmamış ve her gelenin kendisini özel hissedeceği çok özel bir proje. "Türk kahve günü" diğer yapacaklarımın yanında çok küçük bir ayrıntı.

aslında gaza gelip, Nevzat Aydın'a projemi açasım var ama sadece bana ait olsun istediğim, ve asla kopyalanmasını, esinlenilmesini istemediğim bir proje.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 30 Kasım 2019; 17:24:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kahve fırsatları diye ayrı bir sekme açılsa güzel olmaz mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakmayın belki hortlatıyorum ama uygulamada baktığımda ücretsiz kahve kodu falan göremiyorum.o günlerde girmiştim. 31 aralık değil miydi son?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

kusura bakmayın belki hortlatıyorum ama uygulamada baktığımda ücretsiz kahve kodu falan göremiyorum.o günlerde girmiştim. 31 aralık değil miydi son?
    5ARALIK kodunu girdiysen kasada eleman görüyor sen uygulama qr kodu okutunca. ben dün içtim ücretsiz müslüman Tük kahvesi:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.