< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tıpçı222 -- 30 Ocak 2021; 12:23:18 > |
5 ayda tıp
-
-
Hocam size moral olsun diye yazıyorum. Ben 27 yaşındayım. Geçen yıl şubat basinda iş sözleşmemi yenilemedim ve işten ayrıldım. Sonrasinda hem yks ye hemde kpss ye çalışmaya başladım. Sonuç bu. Ben liseyi bitireli 8 yıl olmuştu. Siz zaten aylardır çalışıyorsunuz. Bence biraz kendinize güvenin. Şu an 0 dan bile başlasaniz neden olmasın ki? İyi çalışmalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozanydinHocam size moral olsun diye yazıyorum. Ben 27 yaşındayım. Geçen yıl şubat basinda iş sözleşmemi yenilemedim ve işten ayrıldım. Sonrasinda hem yks ye hemde kpss ye çalışmaya başladım. Sonuç bu. Ben liseyi bitireli 8 yıl olmuştu. Siz zaten aylardır çalışıyorsunuz. Bence biraz kendinize güvenin. Şu an 0 dan bile başlasaniz neden olmasın ki? İyi çalışmalar.
Tebrik ederim cok basarili bir sonuç elde etmişsiniz kısa sürede:) Fiziğe nasıl çalıştınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ess+ Altuğ hoca ikisi karışık gittim. Hep işin mantığını mantığını öğrenmeye çalıştım. Kimya ve bio biraz kalıp ve ezber gelince iyi gelmedi.
Çok saolun hocam hayatta böyle başarılarınız hep daim olsun çok güzel moral verdiniz özellikle matematik açısından iyiki varsiniz🙏🙏🙏 -
Tyt matematik netlerini nasıl artırdınız biraz bilgi verir mısınız hocam -
kolpa değilse büyük başarı
-
Tebrik ederim @ozanydin
-
Ah ah hocam, keşke o kimyayı da yapsaymışsınız, ki temel geldi sınavda. Gerçekten mükemmel bir sonuç. Tıp geldi mi hocam, çok merak ettim ?
Kafkas tıp 21.4k dan kapatmış. Girdiyseniz Kastamonu'ya girmişsinizdir. Gerçekten harika yaptığınız :)
-
Ben hukuk yazdim
Benim tyt kısmın zaten hep iyiydi. 2013 de 7k yapmıştım YGS de. O yüzden direkt acil soru bankasını çözdüm.
Hocam peki acil çözdükten sonra ki ilk netinizi hatırlıyor musun yani 5 ayda matematik adına özellikle tyt kısmında ciddi bi yükselme oldu mu -
Hocam inanın hiç deneme cozecek zamanım olmadı. Sadece son hafta 345 in 6 li denemesini çözdüm. Mat +35 di hepsinde. Ama sınavda 2 tane pko yapamadım niyeyse.
Ben bu tyt ayt sisteminin soru mantığını seviyorum. Çok mantık az işlem az soru. LYS bunun tam tersiydi ve soru tarzları farklıydı ben onları yapamiyordum
Çok ama çok teşekkür ederim hocam o kadar motive ettiniz ki daha çok hırslandım sayenizde. Her şey gönlünüzce olsun 🙏🙏 -
quote:
Orijinalden alıntı: ozanydinHocam inanın hiç deneme cozecek zamanım olmadı. Sadece son hafta 345 in 6 li denemesini çözdüm. Mat +35 di hepsinde. Ama sınavda 2 tane pko yapamadım niyeyse.
Ben bu tyt ayt sisteminin soru mantığını seviyorum. Çok mantık az işlem az soru. LYS bunun tam tersiydi ve soru tarzları farklıydı ben onları yapamiyordum
Hangi hukuk fakültesindesiniz hocam ankara universitesi mi? Bir de bu sonuç yks 2020 mi yoksa yks 2019 mu hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mülgâ -- 30 Ocak 2021; 22:22:21 >
Ne mezunusunuz hocam? Tebrik ediyorum bu arada, eşit ağırlık sıralamanız da çok güzel gelmiş.
-
Merhaba arkadaşlar ben tıp öğrencisiyim. Youtube da siz kardeşlerim için içerik üretmeye başladım kanalıma abone olabilirsiniz. Aklınıza takılan her türlü konuda size yardımcı olurum:))
-
Hocam ftr mezunuyum
Anadolu hukuk yazdım, geçmesi kolaymis. 2020 sonucu bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanydin -- 31 Ocak 2021; 19:40:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam size moral olsun diye yazıyorum. Ben 27 yaşındayım. Geçen yıl şubat basinda iş sözleşmemi yenilemedim ve işten ayrıldım. Sonrasinda hem yks ye hemde kpss ye çalışmaya başladım. Sonuç bu. Ben liseyi bitireli 8 yıl olmuştu. Siz zaten aylardır çalışıyorsunuz. Bence biraz kendinize güvenin. Şu an 0 dan bile başlasaniz neden olmasın ki? İyi çalışmalar. |
Ess+ Altuğ hoca ikisi karışık gittim. Hep işin mantığını mantığını öğrenmeye çalıştım. Kimya ve bio biraz kalıp ve ezber gelince iyi gelmedi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X