Şimdi Ara

5 ayda tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar tyt matematik konularim bitti fakat netlerim cok dusuk 5 ay boyunca 38 39 a çekmek için uğraşacağım aynı anda da ayt yi yürütmeye çalışıyorum bakalım neler olacak:)

30 ocak cumartesi gece 4.37
    sabaha kadar yarısına kadar geldiğim trigonometriyi bitireceğim

Saat 10 civarı uyandım . Şimdi türkçe dil bilgisinden sözcük türlerini ve tork denge sorularını çözeceğim. Akşamda geometri ve tyt biyoloji çalışmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tıpçı222 -- 30 Ocak 2021; 12:23:18 >

• Hocam size moral olsun diye yazıyorum. Ben 27 yaşındayım. Geçen yıl şubat basinda iş sözleşmemi yenilemedim ve işten ayrıldım. Sonrasinda hem yks ye hemde kpss ye çalışmaya başladım. Sonuç bu. Ben liseyi bitireli 8 yıl olmuştu. Siz zaten aylardır çalışıyorsunuz. Bence biraz kendinize güvenin. Şu an 0 dan bile başlasaniz neden olmasın ki? İyi çalışmalar.

5 ayda tıp
  • Hocam size moral olsun diye yazıyorum. Ben 27 yaşındayım. Geçen yıl şubat basinda iş sözleşmemi yenilemedim ve işten ayrıldım. Sonrasinda hem yks ye hemde kpss ye çalışmaya başladım. Sonuç bu. Ben liseyi bitireli 8 yıl olmuştu. Siz zaten aylardır çalışıyorsunuz. Bence biraz kendinize güvenin. Şu an 0 dan bile başlasaniz neden olmasın ki? İyi çalışmalar.

5 ayda tıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanydin

Hocam size moral olsun diye yazıyorum. Ben 27 yaşındayım. Geçen yıl şubat basinda iş sözleşmemi yenilemedim ve işten ayrıldım. Sonrasinda hem yks ye hemde kpss ye çalışmaya başladım. Sonuç bu. Ben liseyi bitireli 8 yıl olmuştu. Siz zaten aylardır çalışıyorsunuz. Bence biraz kendinize güvenin. Şu an 0 dan bile başlasaniz neden olmasın ki? İyi çalışmalar.

5 ayda tıp

Tebrik ederim cok basarili bir sonuç elde etmişsiniz kısa sürede:) Fiziğe nasıl çalıştınız?

• Ess+ Altuğ hoca ikisi karışık gittim. Hep işin mantığını mantığını öğrenmeye çalıştım. Kimya ve bio biraz kalıp ve ezber gelince iyi gelmedi.

• ozanydin O kullanıcısına yanıt
    Çok saolun hocam hayatta böyle başarılarınız hep daim olsun çok güzel moral verdiniz özellikle matematik açısından iyiki varsiniz🙏🙏🙏
    Tyt matematik netlerini nasıl artırdınız biraz bilgi verir mısınız hocam

kolpa değilse büyük başarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üniversiteyi 2,5 senede bitirmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tebrik ederim @ozanydin

Ah ah hocam, keşke o kimyayı da yapsaymışsınız, ki temel geldi sınavda. Gerçekten mükemmel bir sonuç. Tıp geldi mi hocam, çok merak ettim ?

Kafkas tıp 21.4k dan kapatmış. Girdiyseniz Kastamonu'ya girmişsinizdir. Gerçekten harika yaptığınız :)

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt

Ben hukuk yazdim

• Tıpçı222 T kullanıcısına yanıt

Benim tyt kısmın zaten hep iyiydi. 2013 de 7k yapmıştım YGS de. O yüzden direkt acil soru bankasını çözdüm.

Hocam peki acil çözdükten sonra ki ilk netinizi hatırlıyor musun yani 5 ayda matematik adına özellikle tyt kısmında ciddi bi yükselme oldu mu
  • Tıpçı222 T kullanıcısına yanıt

Hocam inanın hiç deneme cozecek zamanım olmadı. Sadece son hafta 345 in 6 li denemesini çözdüm. Mat +35 di hepsinde. Ama sınavda 2 tane pko yapamadım niyeyse.

Ben bu tyt ayt sisteminin soru mantığını seviyorum. Çok mantık az işlem az soru. LYS bunun tam tersiydi ve soru tarzları farklıydı ben onları yapamiyordum

Çok ama çok teşekkür ederim hocam o kadar motive ettiniz ki daha çok hırslandım sayenizde. Her şey gönlünüzce olsun 🙏🙏
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanydin

Hocam inanın hiç deneme cozecek zamanım olmadı. Sadece son hafta 345 in 6 li denemesini çözdüm. Mat +35 di hepsinde. Ama sınavda 2 tane pko yapamadım niyeyse.

Ben bu tyt ayt sisteminin soru mantığını seviyorum. Çok mantık az işlem az soru. LYS bunun tam tersiydi ve soru tarzları farklıydı ben onları yapamiyordum

Hangi hukuk fakültesindesiniz hocam ankara universitesi mi? Bir de bu sonuç yks 2020 mi yoksa yks 2019 mu hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mülgâ -- 30 Ocak 2021; 22:22:21 >

Ne mezunusunuz hocam? Tebrik ediyorum bu arada, eşit ağırlık sıralamanız da çok güzel gelmiş.

• Merhaba arkadaşlar ben tıp öğrencisiyim. Youtube da siz kardeşlerim için içerik üretmeye başladım kanalıma abone olabilirsiniz. Aklınıza takılan her türlü konuda size yardımcı olurum:))

• köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt

Hocam ftr mezunuyum

• Mülgâ kullanıcısına yanıt

Anadolu hukuk yazdım, geçmesi kolaymis. 2020 sonucu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanydin -- 31 Ocak 2021; 19:40:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.