Şimdi Ara

5 Ayda TYT'de 77.5'dan 105'e çıkılır mı ? (anketli) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

5 Ayda TYT'de 77.5'dan 105'e çıkılır mı ? (anketli)

(En Son Oy Tarihi: 30.10.2022)
Giriş
  • tam 5 haftada 90'dan 115'e çıktım hocam 2019 yaz başı. ilk girdiğim deneme de nitelik kurumsal son girdiğim de nitelik kurumsaldı zorluk seviyeleri yakındı.

benim bu hızlı yükselişimin sebebi fen ve sosyal 9-10'da iyi dinlemememdi. kendim çalışınca konuyu öğrendiğim gibi +1.25 net geliyordu ve her hafta tyt denemesi attığım için de unutmuyordum. fenle sosyal hızlı artar

senin de fenle sosyalden artırabileceğin 20 net var ea'cı olduğun için konu eksiğin fazla. öyle konular olacak ki tek seferde öğrenebileceksin. sürecin de 5 ay olduğu için matematik de arttırırsın asla imkansız değil.
  • basit

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cnblue C kullanıcısına yanıt
    bu sene sınav 135 dakika ve arkadaşın netleri sınırda matematikte 26 neti 30 yapmak bile çok zor
  • Moral bozma

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    gri koç tayfadansın heralde :)
  • Çaktırma

• Kime göre zor 30 netten 38.75 net yaptım. Bence genelleme yapmadan mantık çerçevesinde konuşalım sınavın 135 dakika olması da sonucu etkiler ama çok fazla etkisinin olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sene 12-13 civarı yapabildiğim matematikte 2.sene doğru düzgün çalışmadan(matematikte sadece 1 soru bankası, geometri 0 çalışma) 0 geometri ile( geo 1 doğru 0 yanlış 8-9 boş) 30 doğru yapmıştım sınavda( 30d1y 29dmat-1d geo).

1 senede 26 net düzgün çalışmayla 35+ yapılır, gerisi sınav anına ve ufak detaylara kalır.
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    hocam pratik olmak için ne tavsiye edersiniz?
  • abicen kullanıcısına yanıt
    hocam farklı kaynaklardan bol soru. çözemediğin soruyu atlamıcaksın ve üstüne gideceksin. hatta bazı soruları birkaç farklı yöntemle çözmeyi deneyeceksin. mümkün olduğunca hayal gücünü zorlayacak tarzda tyt soruları çözeceksin. bir de o gün zorlandığın bir soru varsa onu kesip kenara koyacaksın. bir süre sonra tekrar çözmeye çalışacaksın, karmaşık kurguya sahip sorulara ağırlık vereceksin vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 15 Eylül 2020; 0:3:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.