Bildirim
5 AYLIK İPHONE 4 JAİLBREAK YAPSAM NE OLUR?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: na4master
ARKADAŞLAR BELİRTTİGİM GİBİ 5 AYLIK TELEFON JAİLBREAK YAPSAM NE OLUR İOS 7.0.4 YÜKLÜ TELEFONDA JAİLBREAK YAPTIGIMDA İOS 6.1.3'E DÖNÜŞÜM OLUR MU YARDIM EDİN TŞKLER.
Öncelikle büyük harfle yazmak bağırmak demek. Öte taraftan, jailbreak'in 6.1.3'e dönmekle alakası yok. -
Bağırma kardeş duyabiliyoruz, hayır dönebilmen için shsh kaydının olması gerekir sende de o yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonun 5 aylik olmasi birseyi degistirmez..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cellman406
Telefonun 5 aylik olmasi birseyi degistirmez..
hayır daha garantisi var o yüzden 5 aylık dedim kardeş garanti bozulur mu acaba ;?
bu arada caps lock acık kalmıstı o yüzden büyük yazmışım -
Jailbreak yapmak garantiyi hem bozar hem bozmaz. Önemli değil. Garantiden servise germen gerekirse temiz bir restore ile jbyi silersin. Eğer cihaz hiç açılmıyorsa zaten servistekiler de açamayacağından sorun yine yoktur. Gönül rahatlığıyla jb yapabilirsin.
iPhone 4'ün ve shsh kaydın yoksa veya iPhone 4S-5'in varsa shsh kaydın olsa da yapacak bir şey de yok geri dönüş için.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbirşey
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK
Jailbreak yapmak garantiyi hem bozar hem bozmaz. Önemli değil. Garantiden servise germen gerekirse temiz bir restore ile jbyi silersin. Eğer cihaz hiç açılmıyorsa zaten servistekiler de açamayacağından sorun yine yoktur. Gönül rahatlığıyla jb yapabilirsin.
iPhone 4'ün ve shsh kaydın yoksa veya iPhone 4S-5'in varsa shsh kaydın olsa da yapacak bir şey de yok geri dönüş için.
shsh kaydı ney bilmiyorum hiç yapmadım birşey -
Shsh kaydın olmadığı için geri dönüşün de olmayacak maalesef.
Bu arada iOS kaç yüklü şu an?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 29 Ocak 2014; 23:23:48 >
Kardeş bariz ki bilgili değilsin yeni olduğundandır, bence boşver
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce bi neyin ne olduğunu oku bilgi sahibi ol sonra karar verirsin yada aklına takılanı sorar yoluna bakarsın.
Şu an hiçbişey bilmiyosun ve nolur yardım edin diyosun. -
Geri donemessin eger jb yaparsan anca ios 7 de yapabilirsin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK
Shsh kaydın olmadığı için geri dönüşün de olmayacak maalesef.
Bu arada iOS kaç yüklü şu an?
7.0.4 hocam -
Patlar. -
jb yi boşver de udid satın alıp 7.1 betalara geç İphone 4 de 7.0.4 çekilir dert değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X