Şimdi Ara

5.Basamak: Podcast İngilizce Dersleri (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
163
Favori
96.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçmiş sayfalarda vardı fakat eğer bulamadıysanız buyrun yine burda biri upload etmiş saolsun
  • Çok sagol dostum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler 2.kısım derslerdeki alıştırmaların hepsının cevabı yok gibi siz nasıl çalısıyorsunuz 2. derslere
  • Tuyuh kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şeyleri düşünüyorum, bakalım inşallah çalışmış bir arkadaş denk gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

107. günde 107. dersi bitirdim. Acaba bir üst seviye derslerine nasıl çalışmak gerekiyor
    Dostum şuan bende derslerin low -Intermediate- Intermediate bölümüne geçmek üzereyim. Bu seviyeye çalışmış birisin, tecrübelerine göre bu seviyeye ve bu podcastlere nasıl çalışmalıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzyar

Dostum şuan bende derslerin low -Intermediate- Intermediate bölümüne geçmek üzereyim. Bu seviyeye çalışmış birisin, tecrübelerine göre bu seviyeye ve bu podcastlere nasıl çalışmalıyız?

Alıntıları Göster
    Nasıl çalışırsın bence o kişiye göre değişiyor gerçekten bunun böyle olduğunu düşünüyorum ama herkesin yapması gereken tek şey var başarı için o da Süreklilik düzenli olun gerisini siz çözersiniz. Düzenlilikten kastım hayatınızda hiç bir şey çalışmamanıza bahane olmamalı.

Not: bende aynı soruyu sormuştum kendime göre düzenledim programı bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 6 Şubat 2020; 17:30:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

Nasıl çalışırsın bence o kişiye göre değişiyor gerçekten bunun böyle olduğunu düşünüyorum ama herkesin yapması gereken tek şey var başarı için o da Süreklilik düzenli olun gerisini siz çözersiniz. Düzenlilikten kastım hayatınızda hiç bir şey çalışmamanıza bahane olmamalı.

Not: bende aynı soruyu sormuştum kendime göre düzenledim programı bu arada

Alıntıları Göster
    nasıl calısırdan kastı sorularını ne şekilde cevap vermelıyız

nasıl dinleme yapılması gerektigidir hocam. alıştırma sırası falan kafamı karıstırdı benımde

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuyuh

nasıl calısırdan kastı sorularını ne şekilde cevap vermelıyız

nasıl dinleme yapılması gerektigidir hocam. alıştırma sırası falan kafamı karıstırdı benımde

Alıntıları Göster
    Cevapları kendime göre istenilene göre vermiştim bir yerden kontrolünü sağlamadım doğruluğunu tabiki internetten araştırdım ama uzun da bir zaman oldu üstüne çok kitap çalıştım yakın zaman olsaydı daha detaylı bilgi verebilirdim kusura bakmayın

• Jaraxxus kullanıcısına yanıt
    hocam ilk dersi bitirdim de şimdi bende kendıme göre cevapladım bazı yorum sorularını.

sonra diger derslerı bakayım dedım hepsi farkı şekilde düzenlenmiş dersler.
    sanırım her derse bodoslama girip çalışmak en mantıklısı

siz bitirmişmiydiniz 2 kısım dersleri hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuyuh -- 6 Şubat 2020; 22:30:36 >
    2. kısımdan kastınız Low Intermediate mi?
    evet ben de şimdi baktım anladığım kadarıyla diğerleri gibi cevapların hepsi yok cümle kurmamız gereken soruların yani ve bunlar daha uzun gibi ama ben daha geçmedim oraya bilmiyorum tam rat.plant de pek girmiyor sanırım epeydir özledik kendisini :D

sizin çalışmalar nasıl gidiyor high beginner dan sonra gelişiminiz bekledğiniz gibi miydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SheKilLll -- 6 Şubat 2020; 23:55:1 >
  • SheKilLll kullanıcısına yanıt
    Aynen bayadır girmiyor

3 ayımi aldı o dersler baya disiplinli çalıştım.bilmedigim kelimeleri memrise a kaydettim ve 1600 kelimem oldu.

Okuma hızım kelime bilgime çok faydalı oldu diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuyuh -- 7 Şubat 2020; 0:43:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuyuh

hocam ilk dersi bitirdim de şimdi bende kendıme göre cevapladım bazı yorum sorularını.

sonra diger derslerı bakayım dedım hepsi farkı şekilde düzenlenmiş dersler.
    sanırım her derse bodoslama girip çalışmak en mantıklısı

siz bitirmişmiydiniz 2 kısım dersleri hocam?
    Yarısından fazlasını bitirdim devamında bir şey olmuştu kaynak değiştirmiştim sanırım tam hatırlamıyorum kitap yanımda olsa bakardım da malum şehir değiştirdik kitaplar memlekette kaldı
    Reading At Work 2 çalışıyorum şu anda sonra more to read serilerini bitireceğim.

• Yok mu bir babayiğit bütün dersleri bitiren?
    evet disiplin çok önemli bi kere alışkanlık edindin mi seri bir şekilde ilerliyosun ztn , ben de eksik gramer konularımı bitirdikten sonra podcast lere geçecem en kısa sürede hepimize kolay gelsin devam eden kişiler de editlesin arada sırada kendimi tek hissediyom valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzyar

Yok mu bir babayiğit bütün dersleri bitiren?
    Ilk kısım bitti de hepsini bitiren var mı ki acaba ?

Bu arada dosyalarda yazan seviyelere göre seviyemiz budur diyebilir miyiz ?

Bence diyebiliriz, ayrıca rat.planet hocanın verdiği online sınavdan da test yapabilirsin.

Benim görüşüm buradaki seviyeler normal seviyelerin 1 tık üstü diyebilirim.
  • İngilizce öğrenmenin en iyi yolu pratik yapmak. Bunun için Speakingline uygulamasını kullanmanızı öneririm :)
  • Hocam forumdan takip ettiğim kadarıyla tekrardan dönüş yapmışsınız, 2. Seviyedeki dersleri çalışırken bende dahil bazı arkadaşlarımın aklında soru işaretleri kaldı. Bu seviyedeki derslere ve alıştırmalara tam olarak nasıl çalışacağımız hakkında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzyar -- 24 Şubat 2020; 14:47:28 >
  • Oguzyar kullanıcısına yanıt
    Nasıl çalışılması gerektiği 1.sayfada var.Çok basit şekilde anlattım.Aklınıza ne takıldı?
    Zannediyorum her pdf dosyasını açtığınızda ilk 3 sayfada içerik ve hedef bilgileri var.Ses dosyasına ait metin en alt sayfada yer alıyor.Pdf dosyalarının içeriği belki karışık gelmiş olabilir.Buna da bakın bir zahmet.15-20 sayfa zaten
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı sorularının cevabı yok, yani daha doğrusu bizim bir şeyler söylemimizi cevaplamamızı istiyorlar ama bu cevaplarımızı kontrol edemiyoruz.
    Önceki seviyedeki pdf’lere göre biraz daha karmaşık geldi ondan dolayı biraz kafamız karıştı galiba.
    Artık bu dersler ekmek su gibi her gün bakmak çok keyif veriyor, yabancı dizi izlerken her geçen gün daha iyi anlıyorum.

Bu dersler bana çok şey kattı hocam, emekleriniz için çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.