HALKA ARZ GÜNCEL TAKİP (ANGEN-HEDEF-GELECEK)
Merhaba arkadaşlar,
Halka arz olan şirketler ile ilgili güncel paylaşımları buradan takip edebiliriz. Daha çok eşit paylaşım tarafındayım ben
Ne kadar alım yaptığımızı, ne kadar elimizde tutacağımıza buradan görüş belirtebiliriz.
Sürekli güncel tutmayı düşünüyorum.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı
Arkadaşlar merhaba,
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağını araştırdığımda genel olarak iyi yorumlar var.
Kullananlar varsa eğer bilgilendirirseniz sevinirim.
Fiyat olarak ortalama 300 TL.
Merhaba arkadaşlar,
Yeni kurmuş olduğum sistem için monitör arayışındayım. Oyun olarak GTA5 FIFA ve Metn2 oynayan birisi çok ekstra bir performans da beklentim yok.
Fiyat olarak 1250 TL ile 1350 TL arasında farklı sitelerde değişmektedir.
Sizce alınır mı, ne düşünüyorsunuz?
5 Bin TL ye Sistem Kurulumu
|
Temettü Emekliliği
Merhaba arkadaşlar,
2 ay öncesinde yatırımlarından ayrı olarak belirlediğim 6 şirkete her ay düzenli olarak toplamda 700-800 TL bölerek belirlemiş olduğum hisselerden alım gerçekleştirmeye başladım.
Bu hisseler temettü verimliliği yüksek olması ile birlikte aynı zamanda gelecekte değer katması düşündüğüm şirketler..
Gelen temettü payları ile birlikte tekrardan hisse alarak bu şekilde en az 5 sene birikim yapmayı düşünüyorum
Buraya ara ara konu ile ilgili yaptığım alımları ve temettüleri yazmayı düşünüyorum hem bu şekilde kalıcı olmasını istiyorum.
Bu sistemi daha önceden uygulamış veya halihazırda uygulayan varsa görüşlerini bekliyorum.
Konuyu daha iyi anlamak isteyeneler için https://www.ademayan.com/temettu-emeklisi// hocanın yazısını okuyabilir.
|
|
GÜVERCİN HAKKINDA YARDIMLAŞMA PLATFORMU
|
Qashgai 1.5 Dizel 100.000 Km Bakımı Hakkında
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 179
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.379 (Bu ay: 268)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware