Şimdi Ara

5.Basamak: Podcast İngilizce Dersleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
163
Favori
96.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam başlangıç ve orta seviye dersleri indirelimmi yoksa advanced olmadan bir iş yaramazlar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Calgarynin weekly newcastsler şu aşağıdaki linkte. Bazı dersler eksikte olsa çoğu mevcut. Yalnız link otomatik yenileniyor o yüzden diğerinde olduğu gibi geçiş yapmadan indirmek.

www.cbc.ca
    Newscasts | Learning English | CBC Calgary
    http://www.cbc.ca/calgary/learning-english/newscasts.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPERTUNGA_ODTÜ

Hocam Calgarynin weekly newcastsler şu aşağıdaki linkte. Bazı dersler eksikte olsa çoğu mevcut. Yalnız link otomatik yenileniyor o yüzden diğerinde olduğu gibi geçiş yapmadan indirmek.

Tesekkurler hocam iyi oldu bu

Indiremedigim sadece Calgary'nin weekly podcastleri kaldi. Cok hizli degisiyor bunda sayfalar hizina yetisemedim acikcasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 22 Ağustos 2016; 2:28:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkwoods My Betrothed

quote:

Hocam Calgarynin weekly newcastsler şu aşağıdaki linkte. Bazı dersler eksikte olsa çoğu mevcut. Yalnız link otomatik yenileniyor o yüzden diğerinde olduğu gibi geçiş yapmadan indirmek.

Indiremedigim sadece Calgary'nin weekly podcastleri kaldi. Cok hizli degisiyor bunda sayfalar hizina yetisemedim acikcasi

Sayfa değişmeden tarayıcının üst bölümündeki X işaretine basarsanız sayfa yüklenmesi durur.Bu sayede linklere ulaşabilirsiniz belki.

• Advanced dersleri çok güzel hazırlanmıştı.
    Açıkcası şuan durum belli değil.
    Bir hafta kadar bekleyin.
    Sayfa düzelirse hepsini indirirsiniz.
    Diğer türlü advanced dersleri olmadan eksik kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

quote:

Orijinalden alıntı: Darkwoods My Betrothed

quote:

Sayfa değişmeden tarayıcının üst bölümündeki X işaretine basarsanız sayfa yüklenmesi durur.Bu sayede linklere ulaşabilirsiniz belki.

Hocam hic aklima gelmemisti. Ise yaradi. Bence ana konuya nasil indirilebilecegini yazin bu derslerin. Yararlanmak isteyen arkadaslar indirsinler tum dersleri. Ancak yarin ne olacagi belli degil.

• Cbc podcastlerinde low intermediate-intermediate linkindeki 99 dersin 40 tanesinin mp3 ü çalışmıyor.

Örnek: Lesson 52: Once a Refugee, Always a Refugee?

www.cbc.ca/manitoba/eal/2009/12/lesson-52-once-a-refugee-always-a-refugee.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pablomouche17

Cbc podcastlerinde low intermediate-intermediate linkindeki 99 dersin 40 tanesinin mp3 ü çalışmıyor.

Örnek: Lesson 52: Once a Refugee, Always a Refugee?

www.cbc.ca/manitoba/eal/2009/12/lesson-52-once-a-refugee-always-a-refugee.html

Verdiğiniz linkteki pdf ve mp3 dosyası çalışıyor hocam.
  • hocam mrb.https://forum.donanimhaber.com/m_119709134//tm.htm#119709134 şu konuda derdimi anlattım. bugün
    MrSkypelessonsyoutube
    Elementary English. Lesson 3. Present tense review
    https://www.youtube.com/watch?v=MuUR8_yF5-w&index=3&list=PLEHBbj8NPA2wHQqzUNe9iHpPzfnzIa-An
    şu kanala denk geldim bana güzel gibi geldi. ilk konuda verdiğim siteden ve bu tarz ingilizce olarak gramer anlatan videolardan gitsem nasıl olur. yazınızı okudum ama toparlamak gerekirse şuan zamanı en verimli şekilde geçirmek için ne yapmalıyım.@rat.planet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bambıl bii -- 23 Ağustos 2016; 14:18:41 >

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Telefonda sikinti oluyor. Pc de duzeldi eyv.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pablomouche17

Telefonda sikinti oluyor. Pc de duzeldi eyv.

Daha önce de yazdığım gibi hocam telefon oradaki mp3 dosyasını bir program vasıtasıyla açmaya çalışıyor.O nedenle indirmiyor.
    Yani sorun telefondan kaynaklanıyor o konuda.
    Ama birçok dersin silindiği doğru.
    Sanırım düzelmesi de çok zor.
  • Bu dersleri tekrar önermeye başlayacağım.
    Çünkü eksik olan dersler yandex'e eklendi.
    hocam mesajıma cevap verecek misin
  • Açtığınız konuda cevap verdim.
    Hocam merhaba,

Cbcden bugün mailime döndüler. Problemi çözdüklerini belirtiyorlar. Ben de kontrol ettim bir kaç dersi. Ama artık ses dosyaları site üzerinden oynatılabiliyor. İndirme olanağı var mı yok mu bilgisayardan bakacağım daha sonra.

• quote:

Hocam merhaba,

Cbcden bugün mailime döndüler. Problemi çözdüklerini belirtiyorlar. Ben de kontrol ettim bir kaç dersi. Ama artık ses dosyaları site üzerinden oynatılabiliyor. İndirme olanağı var mı yok mu bilgisayardan bakacağım daha sonra.

Merhaba hocam, kontrol ettim bir tane dersi, yine files not found dedi. Hic indirmekle ugrasmayin. Ben indirdim ve diger konuya upload ettim arkadaslar da indirip yararlandi. Siz de indirin eger gormediyseniz:

yadi.sk
    CBC — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/lbC4_HUkuQGke

Tum advanced dersleri var yalnizca 10-20 tane ders eksik. Toplam yaklasik 250 tanesi indirilmis durumda ve monthly weekly ve calgary edmonton olarak 4 ayri klasore ayrilmis durumda. Yalniz onceki 100 tane High beginner ve 100 tane Low intermediate derslerini kapsamiyor. Onlarda bir sorun yok zaten sorunsuzca indirebilirsiniz.

• Teşekkürler hocam. Advanced dersleri indirmiştim ama eksik olanları buradan indiririm. Ben bir kaç dersi kontrol edebildim. Daha önce files not found hatası veriyordu. Artık sayfada direkt oynuyor. Yalnız cbc mailde browserin geçmişini temizleyin dedi. O şekilde düzelecek dedi.

CBC
    April 25, 2016: Newlyweds win lottery, Indigenous wedding traditions, little girl finds Egyptian amulet | CBC News
    http://www.cbc.ca/news/april-25-2016-newlyweds-win-lottery-indigenous-wedding-traditions-little-girl-finds-egyptian-amulet-1.3551717

• quote:

Hocam merhaba,

Ben de uzun bir mesaj yolladım.O kadar özenip yazdım.Bana niye cevap yazmadılar.
    Biraz önce verdiğiniz linke baktım.Siteye player eklemişler.Dersleri o zaman ancak IDM yardımıyla indirilebilir.(Bir ihtimal.Belki indirme engeli koyabilirler.Bunu yapma amaçları sitede kullanıcıların daha fazla vakit geçirmesini sağlamak olabilir.)

• Ben aşağıdaki linke baktım çalışıyordu.Sanırım yavaş yavaş düzeltirler.
    Ama yine de siz o eksik olan derslerin isimleri vs buraya yazın.Bende varsa buraya ekleyeyim.
    Bu dersler bir hazine arkadaşlar o kadar söylüyorum.
    Çalıştıktan sonra bile silmeyin kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

quote:

Hocam merhaba,

Ben de uzun bir mesaj yolladım.O kadar özenip yazdım.Bana niye cevap yazmadılar.
    Biraz önce verdiğiniz linke baktım.Siteye player eklemişler.Dersleri o zaman ancak IDM yardımıyla indirilebilir.(Bir ihtimal.Belki indirme engeli koyabilirler.Bunu yapma amaçları sitede kullanıcıların daha fazla vakit geçirmesini sağlamak olabilir.)

Hocam sanirim gerek kalmadi. Ben yine audio'dan indirmeye calistigimdan files not found hatasi vermis. Gercekten duzeltmisler sorunu. PDF'e video seklinde eklemisler ses dosyasini.

IDM'e gerek yok bu arada. PDF'ler indirildiginde otomatik olarak icerisinde o eklenen videolar gelecektir bildigim kadariyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 24 Ağustos 2016; 21:57:08 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.