Şimdi Ara

5.Basamak: Podcast İngilizce Dersleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
566
Cevap
163
Favori
96.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: talibi35

Bu kadina twitterdan mesaj yoluyla ulasirsaniz yardimci olacagini dusunuyorum.

https://twitter.com/HeatherWellsCBC?s=09

Manitoba bölgesinde çalışıyor.Derslerin yer aldığı kısım Edmonton ve Calgary bölgeleri tarafından hazırlanmış.
    O bölgelerin çalışanlarına mesaj atmak gerekiyor.
    Onlara siteden bakabilirim.Fakat ben twitter kullanmıyorum.Kullanan arkadaşlar varsa mesaj atsın.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bize simdi ne oneriyorsunuz?
    Bu arkadasin yandexe yukledigi pdf ve podcastlar yeterlimidir advanced icin?
    Ayriyetten sizin ana sayfaya eklediginiz linklerin icindekiler yandexte varmi
    Yoksa biz oradakileri simdi indirmeye baslayalim mi?
    Ve bu advanced derslerine yenileri ekleniyormu ve ekleniyorsa hangi araliklarla?
    Yani haftada bir felanmi yeni advanced dersi geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shutcan

Hocam peki bize simdi ne oneriyorsunuz?
    Bu arkadasin yandexe yukledigi pdf ve podcastlar yeterlimidir advanced icin?
    Ayriyetten sizin ana sayfaya eklediginiz linklerin icindekiler yandexte varmi
    Yoksa biz oradakileri simdi indirmeye baslayalim mi?
    Ve bu advanced derslerine yenileri ekleniyormu ve ekleniyorsa hangi araliklarla?
    Yani haftada bir felanmi yeni advanced dersi geliyor?

Yandex'de olan linkler yeterli fazla bile.
    Ek olarak advanced bölümünde newcast bölümünde de dersler var.Onları da indirebilirsiniz.
    www.cbc.ca
    CBC Edmonton | Learning English | Newscasts
    http://www.cbc.ca/edmonton/learning-english/newscasts.html

Bunları da bitirirseniz zaten seviyenizi düşünemiyorum.Her konuda konuşursunuz.
    Ben yandex ve bu dersleri indirip öyle bakıyorum bilmediğim bir şeyler varsa öğreniyorum.
    Gerçekten insanı şaşırtan çok fazla ders var.Genel kültürünüzü muazzam arttıyor metinler.
    Yeni dersler 1 ayda bir eklenir.Haftalık dersler ekleniyor diyorlar ama şimdilik sitede bir durgunluk var.
    Yanlış hatırlamıyorsam son 3-4 haftadır hiçbir aylık ve haftalık ders eklenmedi.
    Onun üzerine dersler silinmeye başladı.
    Sanırım site değişecek.
    Zaten bu dersleri bitirseniz yeni derslere ihtiyacınız kalmayacak.

Hocam bu newscasts dersleri sanki yandexte vardi ya oyle hatirliyorum.
    Dikkatli baktiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: shutcan

Hocam bu newscasts dersleri sanki yandexte vardi ya oyle hatirliyorum.
    Dikkatli baktiniz mi?

Evet o dersleri eklemişlerdi.Üstteki mesajlarımda belirtmiştim bu konuyu.
    Yandex e ek olarak o dersleri indirin deyince sasirdim bende.
    Cunku zaten o dersler yandexte oldugu icin.

• Hocam mehaba tekrardan gramer bilgisi başlangıç seviyesinin biraz üzerinde birisi olarak dinleme çlışmalrı için lit2go mu yoksa cbc mi önerirsiniz
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsyrdln

Hocam mehaba tekrardan gramer bilgisi başlangıç seviyesinin biraz üzerinde birisi olarak dinleme çlışmalrı için lit2go mu yoksa cbc mi önerirsiniz
    teşekkürler.

Sen bilirsin.
    Ama bana sorarsan cbc daha iyi olur.
    Lit2go'da daha uzun sürede sonuç alırsın.O da kötü değil,hatta daha detaylı bir şey .
  • peki yorumları takip ettiğim kadarıyla sitede silinmeler söz konusu sanırım, ana sayfadaki linkleri başlangıç seviyesinden advanced e kadar takip etmemiz uygun mudur cbc adına. yani:
    Sırasıyla şu şekilde dersler var ;

1-HİGH BEGİNNER-LOW İNTERMEDİATE DERSLER (linklerin hepsi çalışıyor).
    www.cbc.ca
    Sorry - we can't find that page
    http://www.cbc.ca/manitoba/eal/newscasts.html

2-LOW iNTERMEDİATE-İNTERMEDİATE DERSLER (linklerin hepsi çalışıyor).
    www.cbc.ca
    http://www.cbc.ca/manitoba/eal/lessons.html

3-İNTERMEDİATE-ADVANCED DERSLER (silinen linkler bu bölümde.)İlk iki linkte silinen dersler var.3.linkteki tüm dersler çalışıyor.)

www.cbc.ca
    http://www.cbc.ca/edmon...-english/newscasts.html

yorumların birinde bahsedilen sıra takip edilebilr mi ?
    tesekkurler zaman ayırdııgnız için tekrardan ...

• brsyrdln B kullanıcısına yanıt
    Tüm yorumlara kulağınızı kapatın.
    Sadece ana sayfadaki linkleri indirin.Gerçekten yeterli.
  • Hocam yandex'deki eksik olan bir kaç pdf'yi ve diğer olmayan dersleri yükleyebilirmisiniz? Yoksa bu yeterli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: genel adam

Hocam yandex'deki eksik olan bir kaç pdf'yi ve diğer olmayan dersleri yükleyebilirmisiniz? Yoksa bu yeterli mi?

Ana sayfadaki dersleri indirin.
  • Hocam yöntemi uyguluyorum. Bana göre hem zevkli hem de çok faydalı fakat aklıma bir soru takıldı. Yukarıdaki adımları uyguluyoruz fakat 10 ders sonra ilk derste öğrendiğimiz kelimeleri unutmazmıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyncb15

Hocam yöntemi uyguluyorum. Bana göre hem zevkli hem de çok faydalı fakat aklıma bir soru takıldı. Yukarıdaki adımları uyguluyoruz fakat 10 ders sonra ilk derste öğrendiğimiz kelimeleri unutmazmıyız?

Hayır.Sanırım üstte anlattığım çalışma yöntemini tam olarak okumamışsınız.
    Bir de ek olarak bu derslerin bir özelliği de kelime tekrarına dayalı dersler var.
    Yani öğrendiğiniz bir kelime ilerleyen derslerde karşınıza çıkıyor.
    Bunu kafamdan atmıyorum.
    Bu konu için özellikle daha önce dersleri incelemiştim.
  • merhaba,hocam bu cbc derslerinin ilki olan eylül 2010'daki bir dersten örnek cümle veriyorum:
    "If the plan is approved, there would be a new classification for refugees who arrive in large groups."
    bu bayaa upper intermediate seviyesi değil mi en az?
    tamam, tüm grameri bitirdikten sonra başlayacağız bunlara fakat, high beginner fazla iyimser olmuş biraz biraz moral bozucu yani. en iyisi sizin de sıralamaya vurgu yaptığınız gibi speaking ve grameri bitirmeden cbc derslerine göz ucuyla bile bakmamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevtug

merhaba,hocam bu cbc derslerinin ilki olan eylül 2010'daki bir dersten örnek cümle veriyorum:
    "If the plan is approved, there would be a new classification for refugees who arrive in large groups."
    tamam, tüm grameri bitirdikten sonra başlayacağız bunlara fakat, high beginner fazla iyimser olmuş biraz biraz moral bozucu yani. en iyisi sizin de sıralamaya vurgu yaptığınız gibi speaking ve grameri bitirmeden cbc derslerine göz ucuyla bile bakmamak gerek

O nedenle başından beri size diyorum gramer olmadan olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

quote:

merhaba,hocam bu cbc derslerinin ilki olan eylül 2010'daki bir dersten örnek cümle veriyorum:

Merhaba hocam geçmiş sayfaları okudum da eğer bütün dersleri topladıysanız bende indirebilir miyim acaba?

HIGH BEGINNER-LOW INTERMEDIATE derslerini şu şekilde sıralayarak indirdim upload edebilirim eğer sizler bu şekilde indirmediyseniz.

5.Basamak: Podcast İngilizce Dersleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 21 Eylül 2016; 19:03:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

quote:

Merhaba hocam geçmiş sayfaları okudum da eğer bütün dersleri topladıysanız bende indirebilir miyim acaba?

HIGH BEGINNER-LOW INTERMEDIATE derslerini şu şekilde sıralayarak indirdim upload edebilirim eğer sizler bu şekilde indirmediyseniz.

5.Basamak: Podcast İngilizce Dersleri

dostum upload edebilir misin ben de bu şekilde indireyim tek tek çok zor oluyor

• @malaustası
    Yükledim dostum buyur.

@rat.planet
    Dilerseniz linki ilk sayfaya koyabilirsiniz Ayrıca bu dersleri bulduğunuz için size ayrıca teşekkür ederim

• eyvallah hocam teşekkürler,diğer dersleri de indirirseniz haber verin lütfen
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.