Şimdi Ara

5.Basamak: Podcast İngilizce Dersleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
163
Favori
96.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: malaustası

eyvallah hocam teşekkürler,diğer dersleri de indirirseniz haber verin lütfen

Bunlar için fena amelelik yaptım eğer yine yaparsam mutlaka yüklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2 sorum var:
    1- Linklerdeki dersler sürekli değişiyor mu? Eğer değişiyorsa sürekli arşivlemem gerekiyor o yüzden soruyorum.
    2- Dersleri seviyelendirmişsiniz. Bu seviyelendirme size mi ait yoksa siteye mi?
    Şimdiden teşekkürler...
  • hayalperest44 kullanıcısına yanıt
    Artık çalışmaya başla be güzel kardeşim.
    Şaka şaka.
    1.Hayır değişmiyor.Tek yapmanız gereken ana sayfadaki linklerden indirmeniz.
    2.Seviyelendirme siteye ait.Kanadalılar İngilizce'yi seviyelendirirken CEFR sistemini kullanmıyor.Onlar CLB denilen kendi sistemlerini kullanıyor.O sistemin karşılığı aynen ana sayfada yazdığım gibi.Kendi sitesinden alıntı zaten.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hocam Kpss 16 Ekim'de . Ondan sonra fırtına gibi başlıyorum çalışmaya. :)
  • Merhaba, 3.linkteki yani advance 1'deki Edmonton Newscasts'ler CLB-4 olarak geçerken, 2.linkteki Manitoba Lessons'lar 5+/6+ diye geçiyor. Sizin sıralamanızda bir yanlışlık olmadığına emin misiniz? Çalışırken çok çok fark edeceğini düşünüyorum çünkü. Tşk.
  • sevtug kullanıcısına yanıt
    Zaten ben o 2 linkli advanced 1 ve advanced 2 diye sıraladım.Oradaki dersleri indirirseniz adınız değiştirmezseniz zaten tarihlere göre sıralanıyor ve CLB4+5+6 diye gidiyor dersler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Zaten ben o 2 linkli advanced 1 ve advanced 2 diye sıraladım.Oradaki dersleri indirirseniz adınız değiştirmezseniz zaten tarihlere göre sıralanıyor ve CLB4+5+6 diye gidiyor dersler.

Ben tam anlatamadım galiba, şöyle;

"2.LOW iNTERMEDİATE-İNTERMEDİATE DERSLER" buradaki dersler 5+/6+ olarak geçiyor CBC'nin sitesinde. Hatta 6+ bayaa çok var. Bunun, advanced 1 den sonra gelmesi gerekmiyor muydu? İyi akşamlar.
  • sevtug kullanıcısına yanıt
    Seviyeye göre öyle ayarlamışlar.Bizim yapacağımız bir şey yok o konuda.CLB 6 seviyesinin devamı advanced 1'de var.
  • Teşekkürler.
  • CBC derslerinin bu kadar iyi olabilieceğini hiç düşünemiştim. Gerçekten hem genel küştür artıyor hemde muhteşem bir haznesi var.

1 haftadır çalışıyorum. okuyup defalarca dinlemeye çalışıyorum hazmederek. Bakalım sonucu iyi olur inşallah.
  • Tekrar merhaba, calgary newscasts'lerde (eski link) 100'den fazla ders var biliyorsunuz. Galiba 118'di. Bunlar CLB-4 seviyesinde.
    Bunları intermediate olarak değerlendirip advanced-1'den önce çalışmalıyız değil mi? Teşekkürler.
  • yusuf_128 Y kullanıcısına yanıt
    Ben boşuna mı bu kadar çok öneriyorum.
    Çok kaliteli dersler.Kelime hazinesi çok seçkin.Başarılar.
  • Yaa hocam hepsini okudum ama hala cbcye nasıl calısacagimi anlayamadım rica etsem detayli bir sekilde bidaha yazarmisiniz

• Çalışma programı konusunu okumamışsınız.
    https://forum.donanimhaber.com/m_120197816/tm.htm
  • Hocam anlagim kadariyla once dinlerken pdf ile takip edioruz anlamadıgımiz ifade ve kelimeleri ogreniyoruz ve alistirmalari yapioz daha sonra yeniden dinlerken takip ediyoruz sonrada 3 kere daha dinliyoruz ve telaffuzunu yapiyoruz 5 dinleme 2 pdfden takip etme birde bilmedigimiz kelime ve durumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nowo -- 28 Eylül 2016; 16:13:46 >
  • Hocam toefl için çok uygun gözüküyor , toefl için kullanabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninoİnfeliz

Hocam toefl için çok uygun gözüküyor , toefl için kullanabilir miyim ?

Evet zaten geçmişte te YDS ve diğer sınavlar için çok uygun olduğunu belirtmiştim.
    Çünkü daha güncel bir kelime havuzu var.Size kullanılmayan kelimeleri,romanlarda geçen kelimeleri öğretmiyor.
    Zaten çalıştıkça konularda geçen kelimelerin unutmamak için tekrarlandığını da göreceksiniz.

Ek:Rusça gramer kitabını satın aldım.Çok hoşuma gitti.Bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum.
    İyi bir kitap bekliyordum ama bu kadar iyi olacağını beklemiyordum.
    Hatta şöyle bir şey desem abartılı olmaz kesinlikle;
    ''Uluslararası standartlarda hazırlanmış bir gramer kitabı.''
    İlk kez bir gramer kitabı için böyle bir yorum yapıyorum.
    Kitabın kaynaklarını dikkatle inceledim.
    Advanced seviyesine ait Rusça kaynakları eklemişler.Living Language falan vardı.
    Hatta ön söz yazan bir tercüman kaynaklar bölümünde yazmayan başka kaynakların olduğunu da yazmıştı.
    İyi ki bu kitabı almışım.Tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 28 Eylül 2016; 19:37:49 >

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hocam kitabın ismini paylaşır mısınız?
  • Öncelikle rat.planet üstada teşekkür etmek istiyorum.
    Benim gibi yaşı 50 ye az kalmış ama okumayı seven birini bile 7-8 ay ciddi bir çalışmayla dil öğrenebileceğine ikna etti.

Üstadın beğendiği ve herkese önerdiği ve mutlaka arşive alın sonra çalışırsınız dediği CBC derslerinin tek linkleri

1.HİGH BEGİNNER-LOW İNTERMEDİATE DERSLER için tek link
    1drv.ms
    This item might not exist or is no longer available - OneDrive
    https://1drv.ms/u/s!ArkURcuRLMjAhUqQ4-zxgrUtOgqi
    .......EKSİK DERSLER TAMAMLANMIŞ ŞEKİLDE LİNK YENİLENDİ..... 29.09.2016_23.23

2.LOW iNTERMEDİATE-İNTERMEDİATE DERSLER tek link
    1drv.ms
    This item might not exist or is no longer available - OneDrive
    https://1drv.ms/u/s!ArkURcuRLMjAhUaRqW74A_FGnI1J

Bende kısmetse yakında başlayacağım :) Ufak tefek sorularım var onları da ilk fırsatta soracağım.
    Arkadaşlara ve hocamıza selamlar.

Not:Paylaştığım resimler 2.LOW iNTERMEDİATE-İNTERMEDİATE DERSLER içindir. Hepsini tek tek klasörledim.

5.Basamak: Podcast İngilizce Dersleri

5.Basamak: Podcast İngilizce Dersleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hnyetkin -- 29 Eylül 2016; 23:23:24 >

• Hocam tekrar ben. :)

Şu linkteki derslerin seviyeleri nedir? Bir "weekly" bir de "monthly" dersler var.

Bir de hocam benim kafam karıştı. 3-4 ay önce verdiğiniz linkleri arşivlemiştim. Şimdi ise yenilemişsiniz linkleri. Önceden verdiğiniz bazı linkler artık yok? Kafam iyice karıştı.

Mesele şunu önceden "Advanced 2 "olarak vermiştiniz :

Yenilediğiniz linklerde bu sayfa yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalperest44 -- 28 Eylül 2016; 21:32:10 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.