Şimdi Ara

5.Basamak: Podcast İngilizce Dersleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
163
Favori
96.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hnyetkin

rat.planet hocamın dediği gibi 110 ders var.

Ben şimdi kontrol ettim benim linkimde 88 ders görünüyor.

22 ders eksik neden böyle olduğunu anlayamadım.Tekrar teker teker kontrol edeceğim ve eksiklikleri tespit edeceğim inşaallah.

Eksik dersler diye yeni bir link ekleyeceğim. Ekleme yapınca sizi de haberdar ederim.

hocam iyi olur

bende perşembe günü başladım 3. aşamada yani gramer bilgisinden sonra bu dersler lazım olacak.
  • TRajikomik kullanıcısına yanıt
    Aslında aynı gün eksik dersleri tek tek bulup yeniden güncelledim. Ama size haber vermeyi unuttum kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hnyetkin

Aslında aynı gün eksik dersleri tek tek bulup yeniden güncelledim. Ama size haber vermeyi unuttum kusura bakmayın.

teşekkür ederim

sanırım aynı linkten indirebilirim.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hocam grammer icin onerebileceginiz kaynak video site var mi?Grammersiz cbc lere baslamak yanlis olur galiba.(Seviyem High beginner)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okanius kullanıcısına yanıt
    İmzamdaki ana konuya tıklayın.Orada gramer rehberi var.Orada her şey var.Onu okuyun yeterli.
  • Hocam öncelikle bu foruma bu kadar emek verdiğiniz, bütün sorulara tek tek sabırla cevapladığınız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ben geçen sene ingilizce hazırlık okudum. Oraya gittiğimde neredeyse my name is den başka bişey bilmiyordum. Çok sıkıntı çektim ama ek çalışmalarla falan onlara sene sonunda ulaştım. Şuan 9. sınıfım. (okulda new headway işliyoruz). Yetenek olarak konuşmam iyi, dinlemem ve yazmam kötü sayılmaz ama okumam konuşmamın aksine pek iç açıcı (akıcı) değil. Bu cbc dersleri gerçekten çok büyük bir nimet. Bunu yazın sonlarına doğru sizin sayenizde keşfettim. Fakat okul başlayınca fizikti kimyaydı biyolojiydi hiç vaktim kalmıyor buna. Birde yurtta kalıyorum. Sadede gelecek olursak, bunu düzenli yapamıyorum. Düzenli yapmam vereceği faydayı etkiler mi? (seviyem intermediate)
  • hsyncb15 kullanıcısına yanıt
    Malesef düzenli çalışmazsanız ilerleme kaydedemezsiniz.Bu detay çok unutulan bir detay.
    Çünkü birikim sağlanmıyor.Neden sağlanmıyor diyeceksiniz? Çünkü birkaç gün çalışmadığınızda eski çalıştığınızı tekrar ettirecek tekrar mekanizması olmuyor.Unutmak çok doğal hale geliyor.
    Her gün en azından 2-3 saat ayırın.Dİzi izlemeyin buna çalışın.Öğlen yemek yerken buna çalışın.Zaman ayırabilirsiniz.Yarım saat az yatın.Zaman her zaman vardır.Yeter ki düzenli kullanın.Başarılar.
  • High Beginner olarak belirlediğin dersler sanki Intermediate seviyesine daha uygun. High Beginner'e göre biraz fazla gibi geldi bana. Bilmem yanılıyor muyum?
  • Konu Muhteşem olmuş emeğinize ellerinize sağlık..
  • Deitel kullanıcısına yanıt
    Yapacağınız en büyük teşekkür bu kaynaklara çalıştıktan sonra olumlu veya olumsuz sonuçlarını buraya yazmak olacaktır.
  • Ekşisözlük'te burada önerdiğim cbc derslerini önermiş oradaki üye bir arkadaş.
    Demek ki bu konudan haberdar olan insan sayısı artıyor.
    Güzel bir gelişme.
    5.Basamak: Podcast İngilizce Dersleri
  • Hocam bu CBC-Beginner dersleri biraz ağır geldi bana. Anlamını bilmediğim çok fazla kelime var. Intermediate'ye daha yakın gibi geldi bana derslerin seviyesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalperest44 -- 8 Kasım 2016; 16:52:1 >
  • Arkadaşlar bende bugün başlıyorum bakalım nasıl olacak.4 hafta sonra bana kattığı faydaları söylemeye çalışacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melez 72 M kullanıcısına yanıt
    4 haftaya bırakmayın.2 hafta sonra yazın.Zaten kısa sürede farkı ve derslerin kalitesini anlayacaksınız.
    Dersler kelime öğretmiyor kelime gruplarını öğretiyor.Bu çok etkili oluyor.Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

4 haftaya bırakmayın.2 hafta sonra yazın.Zaten kısa sürede farkı ve derslerin kalitesini anlayacaksınız.
    Dersler kelime öğretmiyor kelime gruplarını öğretiyor.Bu çok etkili oluyor.Başarılar.

sağolun.daha demin birinci ders deki ilk iki metini okudum gerçekten güzeldi,şimdi üçüncüye başlayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: melez 72

quote:

sağolun.daha demin birinci ders deki ilk iki metini okudum gerçekten güzeldi,şimdi üçüncüye başlayacağım

hocam
    1-look ahead
    2-gramer kuralları
    3-cbc

ilk iki kuralı halledipte mi geldiniz cbc ye yoksa onları bildiğiniz için mi direkt bu cbc derslerinden basladınız sıralama var biliyorsunuz değil mi?

bu arada hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRajikomik

quote:

Orijinalden alıntı: melez 72

quote:

hocam
    1-look ahead
    2-gramer kuralları
    3-cbc

ilk iki kuralı halledipte mi geldiniz cbc ye yoksa onları bildiğiniz için mi direkt bu cbc derslerinden basladınız sıralama var biliyorsunuz değil mi?

bu arada hayırlı olsun.

hocam ingilizce geçmişim olduğu için buradan başladım, grammer konularının çoğunluğunu biliyorum fakat causative yi cümle için yakalayamıyorum
    . Birde haftasonları grammer çalışıp hafta içleride grammer tekkrarı ve cbc derslerinden gitmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelleme:
    Ana sayfadaki linkler silinmişti.
    Alıntı içine aldım.Artık linklerde bir sorun olmaz.
    Ana sayfadaki linkler tamdır.Çalışan linkler onlardır.
  • benimde 49 gün oldu ingilizce çalışmalrım look ahead 1.5 saat 1.5 saatte lingusta şeklinde gidiyor o yüzden bu yıl sonunda ikisi bitiyor sizden şöyle bişey isteyebilirmiyim mesela günde 3 saat çalışmayla the flatmates ne kadar süremizi alır ondan sonra gramer ve cbc içinde benzer süreleri yazarmısın ona göre kendimiz kontrol etme fırsatımız olmaz mı şimdiden teşekkürler
  • yucili Y kullanıcısına yanıt
    rat.planet hocayı kızdırmak için mi bu soruyu sordunuz?
    Look Ahead videolarının yanında bir şey daha çalışmanız dorğu değil anlama sürenizi, kalitenizi ve konsantrasyonunuzu azaltıyorsunuz.Bence bu yanlıştan biran önce dönün en az günde 3 saat, hatta bunu biraz daha yukarı çıkarabilirseniz siz çok katkısı olur, mesela 4 saat sadece ve sadece Look Ahead çalışın.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.