Şimdi Ara

5.Basamak: Podcast İngilizce Dersleri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
163
Favori
96.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya eklediğim CBC dersleri ilgi çekmiş.
    Geçen gün bir forum sitesinde bu konuda yazdıklarımı tamamen kopyalayıp eklemişler.
    Konunun altına da alıntıdır yazmışlar.

İlgili site:
    http://www.drntyf.com/showthread.php?t=68256

• Hocam advanced derslerden newcast olanları bitirdim.Montly stories olanlara başladım.Bu dersler beni zorluyor.Sizce normal mi?Bir dersi ortalama ne kadar sürede bitirmeliyim?
  • erkan1905388 kullanıcısına yanıt
    Evet zorlanmanız çok normal.
    İngilizcem iyi olmasına rağmen ben de bazı konularda zorlanmıştım.
    Cbc derslerine çalışanlar az olduğu için genelde pek soru gelmiyor.
    Fakat ben sizin orta seviye derslerde zorlanacağınızı düşünmüştüm.Demek ki gramer konusunda iyisiniz.Bağlamı anlayabildiğinize göre işler biraz sabredin kolaylaşacaktır.
    Oradaki metinler zaten normal metin değil.Zorlayıcı metinler var.Boşuna demiyorum gerçek İngilizce diye.Sizi gerçekten bu seviyeye getirir.
    Aylık derslere daha fazla önem vererek çalışın.Çünkü orada ek okuma metinleri vs birçok uygulama var.Önemli olan zaten hızlı şekilde bitirmek değil anlayarak,bir şeyler öğrenerek bitirmektir.Birkaç kez tekrar edebilirsiniz.Sorun kalmaz.Zaten aylık dersler 40 tane falan idi.
    Şuan cbc derslerine başlayadıktan itibaren ne kadar süre geçti?
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Kardesim gramer kitap önerisi yazdım demişsin ana konuda giriyorum internetten çalışırsiniz demişsiniz ben anlayamadim yanlış yere mi bakıyorum acaba bir aydinlatırsaniz sevinirim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: townhall

Kardesim gramer kitap önerisi yazdım demişsin ana konuda giriyorum internetten çalışırsiniz demişsiniz ben anlayamadim yanlış yere mi bakıyorum acaba bir aydinlatırsaniz sevinirim hocam

https://forum.donanimhaber.com/4-adim-ingilizce-gramer-rehberi--120636163#120636163

burada ki 1.sayfada yazıyor dostum öneriler, internetten çalışacağın site veya kitap almak istersen alman gereken gramer kitapları yazıyor ilk sayfada
  • Sagol kardesim alıntıyı gosteri ilk defa fark ettim tesekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Evet zorlanmanız çok normal.
    İngilizcem iyi olmasına rağmen ben de bazı konularda zorlanmıştım.
    Cbc derslerine çalışanlar az olduğu için genelde pek soru gelmiyor.
    Fakat ben sizin orta seviye derslerde zorlanacağınızı düşünmüştüm.Demek ki gramer konusunda iyisiniz.Bağlamı anlayabildiğinize göre işler biraz sabredin kolaylaşacaktır.
    Oradaki metinler zaten normal metin değil.Zorlayıcı metinler var.Boşuna demiyorum gerçek İngilizce diye.Sizi gerçekten bu seviyeye getirir.
    Aylık derslere daha fazla önem vererek çalışın.Çünkü orada ek okuma metinleri vs birçok uygulama var.Önemli olan zaten hızlı şekilde bitirmek değil anlayarak,bir şeyler öğrenerek bitirmektir.Birkaç kez tekrar edebilirsiniz.Sorun kalmaz.Zaten aylık dersler 40 tane falan idi.
    Şuan cbc derslerine başlayadıktan itibaren ne kadar süre geçti?

Bir bucuk aydir cbc derslerine calisiyorum direk newcast lerden basladim.Onun altindaki dersleri yapmadim.Daha dogrusu 1-2 tanesini yaptim ama seviyeme gore dusuk geldigi icin devam etmedim.Bu arada Cbc deki eski dersler silinmis(monthly olanlar) ses dosyalari yok mecburen yeni yuklenenlerden calisiyorum.Eski derslerin linki sizde var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan1905388 -- 4 Aralık 2016; 1:46:00 >

Silinen hangi dersler tam olarak linki verebilir misiniz?
    Ben en son ana sayfaya verdiğim linklerin tamamı çalışıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Silinen hangi dersler tam olarak linki verebilir misiniz?
    Ben en son ana sayfaya verdiğim linklerin tamamı çalışıyordu.

CBC
    STORY 1 | Profile of an Edmonton restaurant owner | CBC News
    http://www.cbc.ca/news/story-1-profile-of-an-edmonton-restaurant-owner-1.3556571

Örneğin bu.Pdf e ulaşabiliyorum ama ses dosyasına ulaşamıyorum.

Sanırım CBC sitenin tasarımını değiştirdi.Artık newcasts e bastığım zaman öncekinden farklı bir yere yönlendiriyor.

Eski derslerle yeniler birleşmiş.Eskilerin ses dosyalarına ulaşmak istediğimde'file not found' hatası alıyorum.

Evet hocam sanırım bir sorun var yine.
    Tekrar linklere bakıyorum.
    Evet bir sorun var.
    Başlangıç ve orta seviye dersler sağlam.
    Tüm sorun advanced seviyesi derslerde.
    Sanırım yüklenilen dersler belli bir süre sonra siliniyor.
    Üstte arkadaşların yüklediği dersleri indirmekten başka çare yok sanırım.
  • konu baya faydalı görünüyor teşekkürler.
  • Bu site tasarımında beginner podcast ve pdf dosyalarına ulaşamıyorum veya hangisi benim seviyemdr bilmiyorum seviye seçerek arama yapamıyor muyuz
  • seanparker kullanıcısına yanıt
    Burdan indirebilirsin seviyeye göre dosyalara koydum=
    yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/rp9uI3h732eERm
  • 5.Basamak: Podcast İngilizce Dersleri

5.adımdaki cbc derslerine 2.uyarı bölümünü ekledim.
    Deyimler,deyimsel fiiller,söz öbekleri için sözlük almadan o siteleri kullanabilirsiniz.
    Aslında Google yardımıyla birçok İngilizce deyim vs bulunabilir fakat bu konudan haberi olmayanlar için en azından bir rehber olacaktır.
  • Ana konuda dersler var.Silinme olayını kafaya takmayın.Silinse bile sürekli güncel dersler çıkıyor.
    Sonuçta değişen bir şey yoktur.Önemli olan derslere devamlı çalışmak.
    Grameri bitirdikten sonra cbc derslerine önerdiğim şekilde çalışacaksınız.Adımları daha dikkatli okuyun.
  • 5.Basamak: Podcast İngilizce Dersleri

Ana sayfadaki Lit2go sitesine ek olarak bir site daha ekledim.
    www.easylang.com
    Ücretsiz İngilizce Dersleri » Okuma Parçaları ve Diyaloglarla İngilizce Öğrenin · www.EasyLang.com
    http://www.easylang.com/seviyeler.php

• rat.planet hocam ellerinize sağlık. Sıfırdan başladım (ortaokul ingilizcesi, lisede ingilizce görmedim) CBC derslerine bir bakayım dedim gözüm korktu. Zamanı gelince ne olacak burada paylaşırım. Emeğiniz için teşekkürler.
    CBC derslerini paylaşan arkadaşında ellerine sağlık.
  • enchanted E kullanıcısına yanıt
    Derslere buradan başlanmıyor zaten.
    İmzamdaki konudan başlayacaksınız.
    Buradaki dersler en son aşama.
  • 107. günde 107. dersi bitirdim. Acaba bir üst seviye derslerine nasıl çalışmak gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.