Şimdi Ara

5 dakika önce yaşadığım bir olay :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 5 dakika önce başıma gelen bir olaydan bahsedeceğim. Hala elim ayağım titriyor valla.

Maradonda buying pazar açmıştım ve Eagle's Eye +7 alacaktım. Bir adam geldi ' Bizim clana adam lazım exp clanı olacak.' dedi. Bunun karşılığında 750 m den ee yi vereceğini söyledi. (Olympia'da piyasayı bilen bilir EE +7'ler 850-900 arası hatta 900'e sattım elimdekini.) Kabul ettim üstümde nakit para vardı ve clana girdim. Clana girer girmez hemen ata cektiler beni kesmeye calıştılar. Nasıl elim ayağım titriyor anlatamam.Pc'yi kapatsam char askıda kalacak gidicek para , aynı şekilde modemin fişinide çeksem gidicek.Hemen çıktım attan ve quit clan yaptım 2 saniyede. Yalnız 3-4 defa ata girip çıktım sürekli. Elim ayağım titredi yemin ediyorum . Sizleride bir uyarayım dedim. Dikkatli olun böyle şerefsizlere karşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XqrLickers -- 10 Nisan 2010; 21:24:31 >

• benimde başıma geldi Allahtan yatmamışsın yoksa giderdi paranın yarısı biz böyle 10 gb kaybettik xS xP xD
  • valla Allah'tan ölmedim. HF de vardı. ne yapsam diyorum elim ayağım titriyor.wh acıp gitsemmi diyorum duvarlara.sonunda oldu yemin ediyorum şükrettim.
  • adamlar organize çalışıyor abi dikkatli olmak lazım
  • Geçmiş Olsun Valla Bu Oyunda İnsanlardan Herşey Beklenir.
  • Çok teşekkürler. İyice b*k oldu oyun gerçekten..
  • Oyunu "oyun,eğlence" için oynayanların sayısı giderek azalıyor.Bu yüzden de böyle şeylere sık sık rastlıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benımde basıma geldı ole nakıt 8 9gb vardı ustumde clana gırdım cat ata cekdıler hemen zaten aklıma gelmıstı clana gırerken elım pcnın res tusundaydı bakdım tp olunca hemen resledım bısey olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.