Şimdi Ara

5 dakikada bozulan mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba dün bloody multi core gun3 v7 denilen gaming mouseundan aldım mouse u bu gün taktım cihaz başarıyla yüklendi gibi bir şey dedi mouse sorunsuz çalışıyordu 5 dakika sonra mouse çalışmamaya başladı usb bağlantısında hata var gibi bir şeyler dedi sonrasında çıkarıp geri taktığımda bilgisayar tepki vermiyor yani usb takma sesi bile çıkmıyor,bilgisayardan mı kaynaklanıyor dedim kardeşimin laptopuna bağladım ondada tepki vermedi biraz bekleyince yine usb ye takılan cihazın bozuk olduğunu söyledi,sizce neden böyle bir şey oldu olduysada neden ilk taktığımda sorunsuz çalıştı??

• quote:

Orijinalden alıntı: armanaltug

arkadaşlar merhaba dün bloody multi core gun3 v7 denilen gaming mouseundan aldım mouse u bu gün taktım cihaz başarıyla yüklendi gibi bir şey dedi mouse sorunsuz çalışıyordu 5 dakika sonra mouse çalışmamaya başladı usb bağlantısında hata var gibi bir şeyler dedi sonrasında çıkarıp geri taktığımda bilgisayar tepki vermiyor yani usb takma sesi bile çıkmıyor,bilgisayardan mı kaynaklanıyor dedim kardeşimin laptopuna bağladım ondada tepki vermedi biraz bekleyince yine usb ye takılan cihazın bozuk olduğunu söyledi,sizce neden böyle bir şey oldu olduysada neden ilk taktığımda sorunsuz çalıştı??

başka pc ye tak durum ne
  • dedim ya kardeşimin laptopuna bağladım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: armanaltug

dedim ya kardeşimin laptopuna bağladım diye

Aldığınız yere geri götürün ve durumu belirtin olabikiyor boyle seyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.