Şimdi Ara

5 eylulde XBOX ONE ALMAYI DUSUNENLER...(GUNCEL) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende siparişi teknosadan verdim az önce çek bölümünde 300 tl üzeri alışverişlere 30 tl indirim kuponunu 4tl ye aldım + 50 tl de world puan var, 1524 tl gelmiş olacak bu hesapla.
  • Hayırlı olsun beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyy

arkadaşlar bende siparişi teknosadan verdim az önce çek bölümünde 300 tl üzeri alışverişlere 30 tl indirim kuponunu 4tl ye aldım + 50 tl de world puan var, 1524 tl gelmiş olacak bu hesapla.

Bnde baktım bonus olsa iyiydi yarını bekliyorum hepsiburada dan alabilirim

• Ön sipariş kutularını gördünüz mü? Hemen her mağaza da Xbox One reklamıyla birlikte var. Sanırım içinden T-skirt çıkıyor.

Olmasa bende hiç düşünmeden alırdım :D Çok cezbedici...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fisherzalim

quote:

Orijinalden alıntı: alyy

arkadaşlar bende siparişi teknosadan verdim az önce çek bölümünde 300 tl üzeri alışverişlere 30 tl indirim kuponunu 4tl ye aldım + 50 tl de world puan var, 1524 tl gelmiş olacak bu hesapla.

Bnde baktım bonus olsa iyiydi yarını bekliyorum hepsiburada dan alabilirim

hepsiburadanın axess e 100 tl si var dostum axess chipparasınıda hizlialda parçalı kullanabiliyorsun bi küçük altın alıp paraya çevirebilirsin axess varsa 100 tl ucuza gelmiş olur :)

• Kararsızlık içinde olanlar kısmında ben de varım. Benim asıl sorunum her iki konsolun da EX oyunlarını oynamıyor olmam. Sadece one alırsam forzayı oynarım ps4 alırsam gt serisini oynarım. Devamlı oynadığım oyun serileri Fifa, Bf. Ne yöne akmalıyım bilemiyorum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

Kararsızlık içinde olanlar kısmında ben de varım. Benim asıl sorunum her iki konsolun da EX oyunlarını oynamıyor olmam. Sadece one alırsam forzayı oynarım ps4 alırsam gt serisini oynarım. Devamlı oynadığım oyun serileri Fifa, Bf. Ne yöne akmalıyım bilemiyorum?

bnde ps4 var zaten sıkıldım biraz bu yuzden degişiklik arıyorum xbox denemeye karar verdim:)
  • MAD MAX kullanıcısına yanıt
    FIFA,battlefield diyorsun online senin için onemliyse Xbox 🎮 1 almalısın.

Her hafta belediye gibi bakıma giren server larda oynamak istemiyorsan veyahut 2-3, çapulcunun senin online oyun keyfini elimden almasını[bakınız;ddos saldırısı ] istemiyorsan seçim belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

Kararsızlık içinde olanlar kısmında ben de varım. Benim asıl sorunum her iki konsolun da EX oyunlarını oynamıyor olmam. Sadece one alırsam forzayı oynarım ps4 alırsam gt serisini oynarım. Devamlı oynadığım oyun serileri Fifa, Bf. Ne yöne akmalıyım bilemiyorum?

Bende senin gibi BF ve FİFA oynuyorum en çok o yüzden Xbox one tercihim. Çünkü gamepad bu oyunlar için mükemmel. Ama ps gamepad bence yetersiz çünkü analog aşağıda.

• MAD MAX kullanıcısına yanıt
    daha once birlikte oyun oynadiginiz insanlar var mi ? mesela onlarin hangi konsolda olduklari sizin icin bir secenek olabilir ps tarafi daha hareketli kisi sayisi daha fazla ama buradada oynayacak arkadaslar bulunabilir bence cevreniz varsa ona gore biraz bakinin

ha bide kol mevzusu var hangisinde oynayabildiginede bakmani oneririm 360 in koluna alisamamistim ben mesela tabi yillardir ps koluns alismis olmanin getirdigi bir durumda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 31 Ağustos 2014; 17:10:33 >
  • Konsol almada kararsız olan arkadaslar için tavsiyem, Multiplayer(FPS,spor oyunları) oyun oynamayı seviyorsanız kesinlikle XBOX ONE alın derim.

Tabi bunun yanında exclusive oyunlarda onemli .Gears of war /Halo ve yeni exclusive oyunlar (Quantum Break,Sunset Overdrive,Forza ve duyurulan oyunlar) ilginizi cekiyorsa
    ONE,

Uncharted ,Order 1886,Last of us tan asla vazgecemem diyorsanız PS4 .

Ben her 2 konsola sahip olarak derim ki ilk yeni nesil konsol alacaksanız ONE alın.Fazlasıyla tatmin edecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

Konsol almada kararsız olan arkadaslar için tavsiyem, Multiplayer(FPS,spor oyunları) oyun oynamayı seviyorsanız kesinlikle XBOX ONE alın derim.

Tabi bunun yanında exclusive oyunlarda onemli .Gears of war /Halo ve yeni exclusive oyunlar (Quantum Break,Sunset Overdrive,Forza ve duyurulan oyunlar) ilginizi cekiyorsa
    ONE,

Uncharted ,Order 1886,Last of us tan asla vazgecemem diyorsanız PS4 .

Ben her 2 konsola sahip olarak derim ki ilk yeni nesil konsol alacaksanız ONE alın.Fazlasıyla tatmin edecektir.

Yarın siparişi veriyorum :)

• Amazonda fiyat çok iyi kargoda ücretsiz. Ben muhtemelen amazondan alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: dynamic09

Amazonda fiyat çok iyi kargoda ücretsiz. Ben muhtemelen amazondan alıcam.

Amazon gönderim yapıyor mu en son Türkiye ye göndermiyordu diye hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Sunset Overdrive, Quantum Break, Halo Collection,Forza Horizon 2, State of Decay, Scalebound, Gears of War,Fable Legends, Ori ,Crackdown vs... birçok güzel exc. Oyun geliyor. Microsoft sürekli yeni stüdyolar alıyor daha birçok exc Oyun gelecek.

Hocam birde Nero var. O oyun baya tutacak hatta ödül manyağı olacak gibime geliyor.

Birde şu Scalebound'u çok merak ediyorum inşallah yakın zamanda doyurucu bir gameplay yayınlanır.
  • keske biraz daha ortaligi kizistiracak fiyattan girseydi su haliyle bile sony musteri kacirmamak icin oyun hediyeli paketler sunmaya basladi birde daha agresif bir giris olsaydi tam biz kullanicilara solen olurdu iki tarafada yarardi

• Kaçtan satılacak TR'de?
  • Ben de sipariş geçicem sanırım bir Xbox One PS4 tatmin etmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

Kargo ücretsiz görünüyor ama kredi kartı bilgilerini girince kargo ücreti ortaya çıktı. Buradaki spotçularla aynı fiyata geliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

Kargo ücretsiz görünüyor ama kredi kartı bilgilerini girince kargo ücreti ortaya çıktı. Buradaki spotçularla aynı fiyata geliyor.

Anladım garantili almakta fayda var bence ama ben gg ye filan bakıyorum 1500 filan istiyorlar sen ne kadara buldun spotçularda xbox one ı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.