Şimdi Ara

5 eylulde XBOX ONE ALMAYI DUSUNENLER...(GUNCEL) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Ben de sipariş geçicem sanırım bir Xbox One PS4 tatmin etmedi.

Halocu forzacı adamın ne işi var ps4'te zaten, bile bile lades olmuş seninkisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

daha once birlikte oyun oynadiginiz insanlar var mi ? mesela onlarin hangi konsolda olduklari sizin icin bir secenek olabilir ps tarafi daha hareketli kisi sayisi daha fazla ama buradada oynayacak arkadaslar bulunabilir bence cevreniz varsa ona gore biraz bakinin

ha bide kol mevzusu var hangisinde oynayabildiginede bakmani oneririm 360 in koluna alisamamistim ben mesela tabi yillardir ps koluns alismis olmanin getirdigi bir durumda olabilir

Arkadaşlar ile oynamak benim için ölçek ve tercih sebebi değil. Hatta multide yanlız oynamak daha çok hoşuma gidiyor. Sebeplerine değinmiyeceğim. İki samimi arakadaşım fazla bile geliyor:)

Kol mevzuda sorun olmaz zannımca. 360 da rahat bf oynadım ama şimdi ps da iyi bf oynamak biraz zaman alır elbette.

Kısacası PS4 de alsam XBOX ONE da alsam oynayacağım oyun sayısı belli. BF, Fifa, Forza, Gran Turismo, o yüzden tek tercih yapacağım. Kinect benim için bişey ifade etmiyor olsada olur, olmasa da. Live sistemini beni çeken tek tarafı:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Ben de sipariş geçicem sanırım bir Xbox One PS4 tatmin etmedi.

Halocu forzacı adamın ne işi var ps4'te zaten, bile bile lades olmuş seninkisi

Sorma Xbox One çok kötü diye aldım alet bana bakıyor ben alete açmıyorum bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAD MAX kullanıcısına yanıt
    yani ozaman siz uygun fiyat kovalayin en uygun hangisiyse onu alin hic bir beklentiniz yok sonuc itibari ile .d

• Ben biraz daha bekleyeceğim özellikle şu Cod yada MCC paketlerinde fena gözüm var.
  • One alanlara hayirli olsun ne diyelim bizde yeni 360 alabildik

• quote:

Orijinalden alıntı: lutufi123

One alanlara hayirli olsun ne diyelim bizde yeni 360 alabildik

360 candır;)

Geçen nesil için çıkan oyunları oynamadıysan seni çok uzun süre idare eder ve keyifte alırsın. Hiç kafanı takma elinde canavar gibi cihaz var tadını çıkar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Ooo ağır Sony fanlarından defected XO alıyor

Ayak yapıyor almaz o.

Alır ya o yarış hastası adam bide deli oynuyor bu tarz oyunları wipe out filan o değilde sen nasıl almadın hayret evo :)

• Bende mi sorun var?Dün hepsiburada'dan siparis ettim xbox one'ımı dun tahmini kargo zamani 4 gun sonra diyorsu simdi 20.09.2014 gozukuyor herkrste mi boyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

quote:

Orijinalden alıntı: lutufi123

One alanlara hayirli olsun ne diyelim bizde yeni 360 alabildik

360 candır;)

Geçen nesil için çıkan oyunları oynamadıysan seni çok uzun süre idare eder ve keyifte alırsın. Hiç kafanı takma elinde canavar gibi cihaz var tadını çıkar ;)

Sagolasin Haklisin daha bitirdigim oyun sayisi 3-4 bile degil

• quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

Orijinalden alıntı: dynamic09

quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

Orijinalden alıntı: dynamic09

Amazonda fiyat çok iyi kargoda ücretsiz. Ben muhtemelen amazondan alıcam.

Amazon gönderim yapıyor mu en son Türkiye ye göndermiyordu diye hatırlıyorum

Kargo ücretsiz görünüyor ama kredi kartı bilgilerini girince kargo ücreti ortaya çıktı. Buradaki spotçularla aynı fiyata geliyor.

Anladım garantili almakta fayda var bence ama ben gg ye filan bakıyorum 1500 filan istiyorlar sen ne kadara buldun spotçularda xbox one ı?

Kahraman elektronikte kinectsiz modeli 1.250 tl diyolar.

• MoonLightt19 M kullanıcısına yanıt
    hepsiburada.com da kasımda çıkacak Halo: The Master Chief Collection oyununun da 5 eylülde stoklarda olacağını yazıyor o tarihlere güvenmemek lazım.
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    Öyle ama yine de geç gelecek gibi geliyor.Müşteri hizmetlerine mesaj attım niye böyle diye.Ürünü tedarik ettiğimiz firma ne zaman verirse o zaman kargoya veriyoruz.Sisteme göre 20.09.2014 tarihinde kargoya verilir dediler.Onların da çok bir şey bildiği yok anlayacağın.Şimdi geri mesaj attım dün ayın 5'inde gelirken, bugün niye 20'si diye.Cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonLightt19 -- 1 Eylül 2014; 16:22:55 >
  • Vatan'dan önsipariş ettim bende, kargo gecikir korkusu var. Perşembe günü gidip alabilir miyiz acaba. Media markt'te önsipariş verenler 1 gün önceden gidip alabiliyormuş.
  • Ankara'daysanız Xbox'ı denemek için 4 Eylül'deki tanıtım etkinliğine katılabilirsiniz, Xbox One ödüllü turnuva ile birlikte ANKAmall'da oyunlarla birlikte denenebilecek.

Etkinlik bilgisi ise şurada var;https://www.facebook.com/events/271991719664592/
  • Ankara'daysanız Xbox'ı denemek için 4 Eylül'deki tanıtım etkinliğine katılabilirsiniz, Xbox One ödüllü turnuva ile birlikte ANKAmall'da oyunlarla birlikte denenebilecek.

Etkinlik bilgisi ise şurada var;https://www.facebook.com/events/271991719664592/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Ooo ağır Sony fanlarından defected XO alıyor

Ayak yapıyor almaz o.

Alır ya o yarış hastası adam bide deli oynuyor bu tarz oyunları wipe out filan o değilde sen nasıl almadın hayret evo :)

Çıkış politikasıyla resmen tiksindirdi bro. Uzun süre alacağımı düşünmüyorum.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Çıkış polıtıkası mı kaldı lo donanım desen ok dıyecegım:)

Ben XO dan çok daha memnunum valla ilk PS4 alanlar hata yaptı bence.

• Arkadaşlar merhaba. Malum 5 eylülde xbox one satışa çıkacak, ön sipariş olarak hangi siteleri terchi ettiniz? Bimeks, teknosa falan bonusa en fazla 5 taksit yapıyor sadece hepsiburada ve mediamarkt 9 taksit. O sebeple ben hepsiburada yada mediamarkt'tan sipariş vermeyi düşünüyorum ama baya uzun bir zamandır ordan birşey almadım. Gönderim durumu kargonun iyi paketlenmiş olması falan güvenilir mi? Yoksa başka sitelere yöneleceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: m3l1h

Arkadaşlar merhaba. Malum 5 eylülde xbox one satışa çıkacak, ön sipariş olarak hangi siteleri terchi ettiniz? Bimeks, teknosa falan bonusa en fazla 5 taksit yapıyor sadece hepsiburada ve mediamarkt 9 taksit. O sebeple ben hepsiburada yada mediamarkt'tan sipariş vermeyi düşünüyorum ama baya uzun bir zamandır ordan birşey almadım. Gönderim durumu kargonun iyi paketlenmiş olması falan güvenilir mi? Yoksa başka sitelere yöneleceğim.

Kardeşim ben hepsi burada dan sipariş verdim bonus 9 taksit

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.