Şimdi Ara

5 GB Civarı Güzel RPG Oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,başlıkta da belirttiğim gibi küçük boyutlu RPG oyunlar arıyorum.5 gb civarı olması iyi olur,oyuna göre bu artabilir tabi ki.Her neyse lafı uzatmadan bu tarz tavsiyelerinizi bekliyorum.Mümkünse şu tepeden görüntülü J-RPG'lerden olmasın önerileriniz,teşekkürler

• Skyrim tabikide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TES Serisini tamamiyle oynadım,yazmayı unutmuşum benim ihmalkarlığım afedersin :D Yine de sağol.Var mı arkadaşlar bildiğiniz başka oyun ?
  • Dark souls

• quote:

Orijinalden alıntı: Fedaroza

Arkadaşlar,başlıkta da belirttiğim gibi küçük boyutlu RPG oyunlar arıyorum.5 gb civarı olması iyi olur,oyuna göre bu artabilir tabi ki.Her neyse lafı uzatmadan bu tarz tavsiyelerinizi bekliyorum.Mümkünse şu tepeden görüntülü J-RPG'lerden olmasın önerileriniz,teşekkürler

Güzel RPG oyunu varda 5 gb ı kaldı.Mordor çıkacak ondan biraz umutluyum.Witcher Skyrim ya da dogma gibi oyunları oynamışsındır zaten.Yakın tarihte Dark Souls 2 çıkacak.

• Ahahaha haklısın valla :D bi AC felan var hoşuma giden.Witcher vs. tabii ki oynadım
    LEP ZEPPELIN,Dark Souls'u oynamıştım yine de sağol
  • Iyide sen en baba olanlari oynamissin zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşte sıkıntı o ya bişey kalmadı :) En azından internetsiz kaldığım zamanlarda işime yarayacak oyunlar bulayım bari
  • Fallout 3

Fallout new vegas

Witcher 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Dark souls

önerin için sağol (bana söylemesen de) indiriyorum şuan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.