Asus K555UB-XO067T bilgisayarım var. Asus DSL-AC55U Çift Bant Gigabit Kablosuz ADSL2+/VDSL/3G Modem'im var. Evde Türknet bağlı. Gelelim sorunuma. Bu modem çift bant özelliği var ve hem 2.4 Ghz hem de 5 Ghz özelliğine sahip. Kardeşim de Samsung NP550P5C-S05TR var.
Modem iki adet ağ yayını yapıyor biri Asus diğeri Asus_5G. Haliyle Asus_5G daha hızlı ama daha yeni olan Asus bilgisayar bu ağı görmezken daha eski olan Samsung görüyor. Nedeni nedir bilen yardımcı olabilecek olan var mı?
Şimdiden teşekkürler.
radyo kartı 802.11 a/an/ac desteklemiyordur. kartın modeli nedir?
DiamondxD
kullanıcısına yanıt
Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC
802.11n destekliyor diye biliyorum. Ki Samsung Laptop ta bu kart var.
Peki ben bu laptop ile 5 ghz ağları görmek için ne yapabilirim? Wireless kartımı değiştirebilir miyim? Değiştirmek için nasıl bir yol izlemeliyim?
değişir sorun olmaz ac destekli modeller mevcut değiştirme işine el becerinize bağlı bununla alakalı bir çok video var zaten soket mantığı eskiyi sök yeniyi tak mesele laptopu söküp takarken diğer parçalara zarar vermemek
yücel52
kullanıcısına yanıt
Hocam sökmekte sorun yok. Kendi laptop umu söküp fan temizliği falan yapıyorum. Uyumlu olan kartı nasıl bulabilirim? Bendeki iki tırnaklı tek kablo girişi olan bir model. Baktığım zaman 1 büyük 2 küçük toplam 3 tırnaklı modeller var ve bunların 2 adet kablo girişleri var. Bazıları benim kart gibi 2 tırnaklı ama 2 adet kablo var. Benim bilgisayara uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım yardımcı olabilir misin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme