Şimdi Ara

5 gün önce Lenovo g5080 (i3) bilgisayar aldım ama bilgisayar çok yavaş ve sorunlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar 5 gün önce lenovo g5080 i3 işlemcili bilgisayar aldım 4 gb ram var ve verdiklerinde bilgisayar çelik kasa hiç bişey olmaz ezilme kırılma vb. dediler bilgisayarı elime aldım sol tarafında ezilme var sorun var ayrıntılı bir sorun ama örnek olarak s'ye tıkladığımda sol bölgenin klavyesi içine çöküyorken ş ye bastığımda hiç bir şey olmuyor mouse'ın sol tarafına bastığımda zor basıyorken sağ tarafına bastığımda normal çalışıyor sol tarafında bir sorun var servise götürdüm bir şey yok dedi gönderdiler ancak kafama takılıyor bir diğer ise bilgisayar daha 5 günlük olmasına rağmen acayip yavaş oyunlar kasmaz dediler kasıyor, çelik kasa dediler sorunlu çıktı, hızlı baya dediler internete girdiğimizde acayip yavaş dosyaya tıklıyosun 40 saatte anca açıyor klavyede bile bir harfe iki defa tıklıyosun anca basıyor bilgisayarın kurulum tarihi falan doğru kullanılmış değil ama bilgisayar sorunlu ne yapmam lazım? Bilgisayara sigorta aldırdım sigortası var aldığım yere götürebilirim ama anlamıyorlar sorun neydedir? 1300 küsüre aldım daha iyi bir bilgisayar alabilirmiydim o fiyata?

• Anlattığınıza göre heryerinde bişey var. Vakit geçmeden iade isteyin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.