Şimdi Ara

5 günde çözdüğümüz sorun yine geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hatayı 8 gün öncede alıyordum uğraştık hallettik yine çıktı ne demekistediğinide anlayamıyorum nedir bu lütfen yardım edin.

5 günde çözdüğümüz sorun yine geldi

• neden tekrar çıkıyor bu sorun 3. çıkışı bu her seferinde farklı bişey mi yapmak gerekiyor ?
  • wow klasörüne gir orada repair var onu çalıştır bi dene
  • Oyun versiyonun hatalı diyor. Büyük ihtimalle bir private servera girmeye calısıyorsun bu ekranda. Girdiğin private server ın desteklediği sürümün 2.4.2 olduguna emin ol. Şu an orjinal wow a girebilirsin.Çünkü orjinal wow un versiyonu 2.4.2
  • Oyunun versionu daha değişik lütfen versionun 2,4,2 olduğuna emin olun sorun devam ederse repair kullanın
  • rpr yaptım ama aynı şeyi diyor private de değil orjin wow oynuyom niye böyle oluyo ya
    düzeliyo sonra tekrar bozuyo
  • Kesin bir çözümü var mı bunun yapıyoruz sonradan yine bozuluyo nedir bu böyle nsl gidericez bu sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LockTuran -- 1 Haziran 2008; 13:28:50 >
  • sil wow u baştan yükle. addonları yedekle. wtf yi elleme ondan da sorun cıkıyor bazen. benim de makına takılıp kalıyordu. sildim wow u sorun yinelenmedi. gerçi yine giremiyoruz wow a ama ben kaynaklı değil sorun :D
  • realmlistte ne yazıyor?
  • Aynı sorun benim başıma her patch atışımda geliyor,her yeni patchde geliyor.Sorun şuki; wow dosyalarına virüs bulaşıyor sonra bulup siliyorum ben repair ediyorum oyuna giriyorum sonra bi dc yedim mesela yeniden aynı hata mesajı vs vs . hdd var bende taşınabilir ona attım wowu her hata verişindei wowu silip yeniden kopyalıyom ordan
  • Arada bir oluyor evet bu hata.Ayrıca 132-134 critic error olaylarıda bıktırdı..
  • sildim pactleri atıyor ilk pacthte şu an tüm pacthler indirdikten sonra tekrar buraya yazıcam durumu oyun hevesim kaçtı ne yapcağımı şaşırdım inş hallolur bu
  • Banada bi ara bulaşmıştı bu hata hiç bir sorun yokken hemde. herdefasında repair etmek zorunda kalıyordum en sonda bidosya yukleyip düzeltiyodu. ama abartısız oyunu her çalıştırdığımda yapıyodu bu hatayı.

sonra birgün tepem attı bende sildim oyunu yeniden kurdum ve kurtuldum.
  • sil yeniden kur bitek bole kurtulursun
  • Aynı sorun dün aksam basıma geldi. Sildim bastan kurdum patchleri birdaha indirdim actım. Sorun aynı; unable... aklıma hiç birşey gelmiyor nasıl düzeleceği ile ilgili..
  • Patchleri bir daha indirdim derken. eğer tek tek patchler indirdi isen zaten sorunun kaynağı o. Sen tek bir patch indirmelisin. 1,09 Gb boyutunda WoW-2.4.0-enGB-patch.exe adındaki full patci indirirseniz bu tarz sorunlar yaşamassınız. Çünkü tüm bu tarz sorunların kaynağı hala hangisi olduğu bilinmesede o indirdiğiniz küçük küçük patchlerden bir tanesi.

Ayrıca patchleri herzaman http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors bu adresten indirin. bu sayfada alt kısımlarda full patch'i görebilirsiniz.
  • Cevap için teşekkür ederim. Patchi direk olarak 2.4 ü indirdim 1.09gb. Sonrası zaten sadece 2 adet patch toplam 20kusur mb.
  • 2 buçuk senedir oynuyorum ilk kez bu sorun benimde başıma geldi 2 gün önce.Offical forumlarada baktım diğer forumlarada yapılabilecek tüm yolları denedim heralde , reinstall , repair , repatch , windows fix vs hala aynı sorun var gerçekten ilginç , formatlada düzelmezse charı satar bırakırım yahu sinir hastası olmaktan iyidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

Patchleri bir daha indirdim derken. eğer tek tek patchler indirdi isen zaten sorunun kaynağı o. Sen tek bir patch indirmelisin. 1,09 Gb boyutunda WoW-2.4.0-enGB-patch.exe adındaki full patci indirirseniz bu tarz sorunlar yaşamassınız. Çünkü tüm bu tarz sorunların kaynağı hala hangisi olduğu bilinmesede o indirdiğiniz küçük küçük patchlerden bir tanesi.

Ayrıca patchleri herzaman http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors bu adresten indirin. bu sayfada alt kısımlarda full patch'i görebilirsiniz.

1.09 lu pacth indiriyor launcher %99 da yarın öğlne doğru gelişmeleri yazıcam sürekli hatayı verip duruyo oyundan da kopamıyom çıldırcam düzelir inş.

• realmlist'te

set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
    set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com yazıyor.

ve 1.09 luk pacth'den sonra Wow-2.4.0.8089-to-2.4.1.8125-enGB-pacth.exe diye bir pacth yüklüyo boyutu 4.99 mb bu bittikten sonra uploada geçtiği gibi hata veriyor repair soruyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.