Şimdi Ara

5 Günlük Kamp İcin 7 Milyon TL Ödenmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A Milli Futbol Takımı; Fransa’da düzenlenen 2016 Avrupa Şampiyonası Finalleri’ndeki prim olayları, teknik direktör Fatih Terim ile Arda Turan ve bazı futbolcular arasında yaşanan tartışmalar, en nihayetinde de alınan kötü sonuçlar ile hep gündemde kaldı.

Şu an ise spor kamuoyu bambaşka bir iddia ile çalkanıyor. Olay, yaklaşık 1 yıl öncesinde yaşanıyor. Yer: Konya ve elbette gündemde yine Ay-Yıldızlılar var. İddia şu:

Odakta Baykan-Ay-Günbaş var

A Milliler, geçtiğimiz yıl 3 Eylül’de Letonya ve 6 Eylül’de de Hollanda ile oynayacağımız maçlar için Konya’ya gider.Türkiye Futbol Federasyonu bu periyotta; normalde kendi iç bünyesinde yer alan organizasyon birimini kullanmaz. Konya’daki kamp organizasyonunu Zeki Can Baykan, Taner Ay ve Mehmet Günbaş’tan oluşan gruba verir. 5 günlük kamp için TFF’ye çıkartılan faturanın tam 7 milyon Lira olduğu iddia ediliyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun da bu organizasyonu üstlenen Baykan-Ay-Günbaş üçlüsüne, bu faturayı ödediği ileri sürülüyor.

Fatura çok yüksek

Normalde ortalama 1 milyon Lira’nın harcandığı 5 günlük kamp için çıkartıldığı iddia edilen bu faturanın hayli yüksek olduğu aşikâr. Bu nedenle haberi teyit etme amacıyla bir çok kaynağa ulaşmaya çalıştık. Adı bizde gizli olan bir TFF yöneticisi, konuyla ilgili net cevap vermekten kaçındı, “Sanmıyorum. Bilgim yok, araştırıp size döneyim. Ama dediğim gibi zannetmiyorum” ifadelerini kullandı.

Belge bekliyoruz

Şimdi kulisler bu iddialar ile çalkalanıyor. Bizler de FANATİK olarak bu iddiaları gündeme taşıyoruz. Ve ‘habercilik anlayışımız gereğince’ TFF başta olmak üzere, haberde adı geçen tüm kurum ve şahısların cevap hakkının bulunduğunu, açıklama yapmaları ya da belge göndermeleri halinde FANATİK’te hepsinin yer alacağını ifade ediyoruz.

Orhan Yıldırım
    Alıntıdir.

http://m.fanatik.com.tr/2016/10/07/milli-takim-da-7-milyonluk-iddia-1256195

Böyle bir durum umarım yaşanmamıştır. Kaynak fanatik olduğu için inanmak istemesem de ,fransaya 300 kişi giden tffden beklenir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beleş sanıyorum ya la ben bunları 1milyon bile çok geldi abovv

• Olay çok basit, Federasyon ve Yıldırım Demirören'in Fatih Terim ile işi bitti...Adamı medyaya afişe ediyorlar ve zor duruma düşürüyorlar ki basıp gitsin...

Sözleşmeyi medyaya yayacak tek yer tff...

Bu tff'deki arkadaşlar, Fatih Terim'i en formda döneminde Galatasaray'ın önüne kesmek ve ligdeki rekabeti canlı tutmak adına Galatasaray'dan kopartırken...Bir tane medya mensubu sözleşme üstünden Terim'e atar yapamadı, hesap soramadı ?

O zaman kimsenin sesi çıkmıyordu ? O dönem Galatasaray uçuyordu, yabancı sınırı getirdiler ona rağmen şampiyon olunca Fatih Terim alındı.

Yayıncı kuruluş ve Tff görevi tamamladı, baktı şimdi işlerine yaramıyor...Fatih Terim'i resmen medyaya meze yapıyorlar...

Arkadaş bu paraların hepsini tff veriyor ve bir tane bilgileri haricinde olay olmuyor...Suçlanacak yer Fatih Terim'den çok Tff ve yöneticilerdir....!

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Klasik Y.D taktiği.
  • Burj Al Arab ta kampa katılan her bir kişi için ayrı ayrı kral dairesi tutsan 5 günlüğüne yine 7 Mly tutmaz hemde Euro mümkünatı yok. Gençlik Pınarında mı yapmışlar kampı o nasıl bir para arkadaş!
  • Yıldırım Demirörene akılsız diyorsunuz ya adam samanın altında suyla euro taşıyor

Egolu ileri beyinli biride sözleşmemde ne olduğunu bilmiyorum diyor ülke futbolu böyle yönetiliyor

İnşallah ileride bir kulüp başkanı çıkıp ben bu pisliğin içine futbolcu göndermiyorum dese kahraman olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 9 Ekim 2016; 1:31:52 >
  • Başlık Euro içerik TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hakeen kullanıcısına yanıt
    Farketmemişim kusura bakmayın . Mobilden düzeltme şansım var mı ?modlar mı düzeltebiliyor.

• Flight Of Icarus F kullanıcısına yanıt

• muhasebeci takımı toplanmış gene görende ceplerinden çıkıyor zannedecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

muhasebeci takımı toplanmış gene görende ceplerinden çıkıyor zannedecek

Evet cebimden çıkıyor ,ben veegi veriyorum sen vermiyorsan bilemem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.