Arkadaşlar hepsiburada da yeni bir kampanya çıktı.
https://www.hepsiburada.com/staticpage/538942887268395 Dikkat edilecek husus 1-14 şubat arasında yapacağınız ilk QR ödemesi sonucu gelecektir. bu tarihlerde daha önce qr yaptıysanız sanırım olmaz yinede mh arayıp sormak lazım ![]() ![]() |
Hepsiburada da 200 TL para hediye (1-14 Şubat 2024 )
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
"sana özel fırsatımız var!" sadece size özel olup olmadığını test ettiniz mi?
-
Bu kampanya, kendisine iletişimi yapılan ve Hepsipay Karekod ile 1 Şubat 2025 tarihinden önce işlem yapmamış müşteri kitlesine özeldir. İletişim kitlesinde olmayan ve ilk işlem şartına uymayan müşterilere Hepsipara yüklemesi yapılmayacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanyada "size özel" diyor, iletişim kurulan müşteriler diyor ama az önce 3 farklı arkadaşımın hesabına baktım hepsine de tanımlanmış bence sizde bakın derim. hepsipaya tıkladığın ekranın en altında kampanyalar sekmesi var ona tıklayın ve aşağılara doğru inin muhtemelen sizede tanımlıdır bence
-
Daha once işlem yapılmışsa bu maddeden dolayı kesinlikle iade gelmeyecektir. Başıma gelmişti oyuzden. Zannedersin binlerce lira para dağıtıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelmiş bana da, teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce hepsipay karekod ile ödeme yapmadım, kampanyalar kısmını kontrol ettiğimde de kampanya görülüyor. Akaryakıt harcamasında kullanılabilir, önümüzdeki günlerde 1.000tl benzin alırım kampanyadan da faydalanmış olurum, kampanya tarihi kısaymış çünkü. Daha sonrada paycell ile tekrar bir alırım oradanda faydalanılır. :) Teşekkürler.
-
Kredi kartıyla hepsipay karta para yüklemede komisyon alıyor mu?
Almıyor hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kampanyayı yeni gördüm hepsipayi sürekli kullandığımdan dolayı ilk harcamam 18 tl reva mı bu :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2025e girdik başlık hatalı
H.burada hesabimi banlamiş gecenler de bir iki iptal ettim ama kargo verilmemisti ref001 hatasi aliyordum banlamislar
Arkadaşlar bu kazanılan hepsiparalar yine karekod ödemede kullanılabiliyor mu yoksa sadece Hepsiburada da mı kullanılıyor
Hepsipaya yüklüyor gene karekod ile ödemede kullanabilirsin
Karekodla öderken ilk önce karttan yukledigin parayı mı kullaniyor
Hepsipaya yükleme yaparken kkartı yüklemede worlpuan kazanabilir miyiz peki.
Sadece hepsiburada alışverişinde kullanılıyor hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Bu kampanya, kendisine iletişimi yapılan ve Hepsipay Karekod ile 1 Şubat 2025 tarihinden önce işlem yapmamış müşteri kitlesine özeldir. İletişim kitlesinde olmayan ve ilk işlem şartına uymayan müşterilere Hepsipara yüklemesi yapılmayacaktır.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X