Şimdi Ara

5 Hamlede Ygs Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.5 hamlede ygsyi alıp 10 günde bitirmeyi planlıyorum.merak ettiğim şey,her hamlede kaçar soru olduğu? Bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3500 soru civarında var dostum , ama 10 günde kolay biteceğini sanmıyorum. tabi senin çalışma kapasiteni bilemem konu eksiğin falan yoksa belki bitirirsin
  • ortalama 640 soru var
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanjou

3500 soru civarında var dostum , ama 10 günde kolay biteceğini sanmıyorum. tabi senin çalışma kapasiteni bilemem konu eksiğin falan yoksa belki bitirirsin

çözerim sanırım bakıcaz.toplamda yaklaşık 3300-3500 soru civarı olduğunu biliyorum da her hamlede kaçar soru var asıl merak ettiğim o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 3500 soru civarı varsa, günde 500 soru çözdüğünü varsayarsak 7 gün eğer konuda çalışıyorsan 10 güne çok rahat biter bence. Eğer konu fazla çalışmıyorsan 5 günde de bitirebilirsin ama tabi dershane filan var hafta sonları çözülüyorda 700 soru filan dershane olunca zor oluyor dostum ayarlarsın kendini bence biter ama bu saatten sonra deneme çözmek daha mantıklı geliyor bana 5hamle veya son prova almadım almayıda düşünmüyorum.
  • her hamlede yaklaşık 500 soru var.sözel sayısal tüm dersler dahil.
    10 günde çözülür hatta 1 haftada bile çözülür.hergün 1 hamleyi rahat bitirirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.