Şimdi Ara

5 isim kulüpten ihraç edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sıra hafiften onlara geldiği zaman yan çiziyorlar yok zamanı değilmiş yok yeri değilmiş. Ne güzel dünya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2016

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2016

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Galatasarayın en başarılı olduğu dönemin forvetini kulüpten ihraç ediyorsun ne bu şimdi?

Aynı dönemde terörist bir şahıs Gs'yi ayağa kaldırmalıyız diyor malum forvete. Sorsan tesadüftür.

Galatasaray'la Fethullah Gülen'in menfaat ilişkisi ispatlanana kadar gerisi laf-ı güzaftır.Apo da Galatasaraylı ne yapacağız,o hain Galatasaraylı diye bırakacak mıyız takımı?

Demirtaş da Gsli.

Fenerbahçe'nin eski başkanı da Atatürk'e suikast girişiminden dolayı idam edildi mesela.Biri çıkıp bu yüzden bütün Fenerbahçe camiasını genellese hoş bir şey olur mu?

Bunlar boş ilkokullu muhabbetleri yani,Demirtaş'ın Galatasaraylı olması şahsını ilgilendirir.Bunlar spor kulüpleri,olayı bu kadar siyasallaştırmaya da,sosyal alana taşımaya da gerek yok diye düşünüyorum.

Tum Gs camiasina terorist demek kimsenin haddi degil zaten. Ama yakin zamanda teroristlerin camianiza yerlestigi ortada. Kulup fark etmeksizin bu teroristlerin temizlenmesi gerekir.

Fetö'ye herkes karşı çıkıyor.Bu ortak payda herkeste zaten.Orduyu bitirmişler,polisi bitirmişler,bütün devlet kadrolarını ele geçirmişler neredeyse.Bunun konuşulması lazımken bazı gevşek tipler yüzünden varsa yoksa konuşulan Galatasaray.Anlamıyorum ben bu durumu.Sırf kendi tuttuğu takımlarının sportif başarısızlığı nedeniyle bazı fanatiklerin Galatasaray'a ve onun başarılarına çamur atması son derece utanç verici bir durumdur.Yoksa ortaya bir şey atacaksak al atalım,Sinan Engin ses kaydında diyor ki,2002-2003 şampiyonluğumda Aziz Yıldırım bana yardım etti.Nasıl yardım etti,bilmiyoruz hiçbirimiz.Olay bir ses kaydı üzerinden,video üzerinden tespit yapmaksa,bundan kolay bir şey yok.

Adamların girmediği devlet kurumu,işgal etmediği tek köşebaşı kalmamış yukarda dediğim gibi.Spor kulüplerinin de katmanlarına sızmaya çalışmışlar elbet.Fenerbahçe'ye yöneticiler ve kongre üyeleri vasıtasıyla girmişler.Galatasaray'daki lise odaklı kongre sistemi yüzünden sızamadıkları için,kötünün iyisi hesabı futbolcu yerleştirmeyi tercih etmişler.Ayrıca Ecevit'le bile ilişkisi olan,el sıkışmış birinden bahsediyoruz.O sohbetlerde görüntülenen herkesin kökten Fetöcü olduğu kanaati yanlış bir kanaat o yüzden.Kökten Fetöcü olanlar belli.Hakan Şükür,Arif Erdem vesaire. Uğur Tütüneker serbest bırakıldı mesela.Adam merak etmiştir,1-2 kez gitmiştir,nereden bilebilirdi bu olayların buralara varacağını?Galatasaray'a bok atalım diye kimsenin saçmalamasına gerek yok diye düşünüyorum bu yüzden.Bu futbolcular bir dönem kulüpte bulundular,kulüp için top oynadılar,maaşlarını aldılar ve ayrıldılar.Ne teknik ekipte ne de kulübün diğer idari kademelerinde görev aldıkları olmadı.Galatasaray'dan ismi geçen bir yönetici,idari personel vs. de yok.Çıkarsa da ihraç edilirler anında,bunu yapmak da genel kurulun görevi.Bütün Türkiye'yi ilgilendiren bir mesele yani bu.Ama bazı tipler bunu algılayamıyor.Futbolcu Fetöcüyse Galatasaray ne yapsın?Kulübün maaşlı sporcusu alt tarafı,kulüp para verir sahada oyna başarı kazandır bana diye,hepsi bu kadar.Saha dışında Galatasaray'ı temsil eden adamlar değiller.Keşke hiç bu şarlatanın peşinden gitmeselerdi,kendilerine de kariyerlerine de bu ülkeye de yazık ettiler ama,kendileri ettiler kendileri buldular,diyecek bir şey yok.İhraç kararları doğru sonuna kadar.Ötesi laf-ı güzaf olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Şu Nihat Dogani da ihraç etseniz ne güzel olacak.

Özgecan olayından attığı twitten hemen sonra ihraç edildi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

yakinda hagi de fetocu cikacak

benim anlamadigim akp icindeki 2 yil onceki feto destekcileri ne olacak? komple ulkeyi temizlemek lazim.

31 Aralık 2013'te Fetöcüysen sorun yok.1 Ocak 2014'teysen sorun var.Çok saçma.Madem mücadele edilecek,dönme mönme yok,eski cemaatçi yeni cemaatçi ayırt edilmeden herkes soruşturulmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü2025 -- 21 Eylül 2016; 22:20:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

hakan şükür e üzülmemek elde değil adam bir efsaneydi

Efsaneyse kestane olmayacaklar o zaman hocam. Lan dünya kadar malın var, paran var, seviliyorsun, şöhretin var, hayatının geri kalanını sessiz sakin yaşasana be adam! Tüm futbolcu ve sanatçılar için söylüyorum. Al bak mesela Tarık Akan, senin ne işin var siyasette ya o malum sözleri söylemese veya kamuoyuyla paylaşmasa düşüncelerini, arkasından bu kadar söven olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caughter

quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

hakan şükür e üzülmemek elde değil adam bir efsaneydi

Efsaneyse kestane olmayacaklar o zaman hocam. Lan dünya kadar malın var, paran var, seviliyorsun, şöhretin var, hayatının geri kalanını sessiz sakin yaşasana be adam! Tüm futbolcu ve sanatçılar için söylüyorum. Al bak mesela Tarık Akan, senin ne işin var siyasette ya o malum sözleri söylemese veya kamuoyuyla paylaşmasa düşüncelerini, arkasından bu kadar söven olmazdı.

+1

• Arifin olayı ne ki? En son yurt dışında olduğunu biliyorum yeni bir gelişme duymadım. Bu kadar kolay bir şekilde Galatasaray tarihine çizgi çekmek doğru değil bence. Herhangi bir kişiyi fetöcü diye ihbar etseniz,bankasya hesabı olsa evinde de es kaza bir zaman gazetesi olsa direk içeri alıyorlar şu an öyle bir dönemdeyiz. İnşallah Arif Erdem konusunda yanılırız. Diğerini 17-25 den sonradır sevmem zaten beter olsun.

• Adamlar tsk yı nerdeyse ele geçirmiş bizde 5 tane üye fetöcü çıkınca takımı komple fetöcü yapıyorsunuz.Size yakışanda bu bozmayın hiç.
  • Sırf ünlü diye, sırf arkasından söven olmasın diye düşündüğünü söylemesin, kişiliksiz, karaktersiz bir hayat yaşasın yani ? Sonra bu ülke niye böyle diye ağlarsınız.

• Efsane yerine köstek demissin de o zaman ben de diyorum ki milat 17/25 Aralık olmasın, daha öncesine de bakılsın. Senin dediğin sanatçı Demet Akalın, Serdar Ortaç ya da bir dönem AKİL adamlar gibi olmalı, her daim kıvırtmalı, yanar döner olmalı. Hakan Şükür haindir ama en azından dönek değildir diyeceğim ama geçen o bile döndü. Hoca efendi oldu FETÖ. 17/25 Aralık milat olmasın; Ergenekon, Balyoz kısacası o miladi 2006'a kaydiralim. Madem herkes milat belirliyor kendine, benim de miladim bu. Sizin gibiler Akan gibi sanatçıların arkasından sovuyorsa Akan doğru işler yapmış demektir bu.

• gün gelecek malum partililer de ihraç edilmeye başlanacak.

• Hakan Şükür kendi sevenleri üzdü.. çok karakterli bi adamdı ama yakışmadı.. fetöyü Galatasaraya yükleyemezsin..
    bölücübaşı terörist apoda Galatasaray sempatizanı.. nabalım şimdi? Galatasaray teröristmi diyelim?

Atatürke suikast yapan adama fenerbahçe başkanı.. nabalım Bütün fener camiasını atatürk düşmanımı yapalım

Başarıları olanlara herzaman çamur atılır.. Galatasaray bu ülkede fenerbahçedende beşiktaştanda başarılıdır..

•  5 isim kulüpten ihraç edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 23 Eylül 2016; 18:41:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.