Şimdi Ara

5 kanallı amfi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle bütçem 650 lira en fazla. Elimde ses sisteme parçalarına uyacak bir amfiye ihtiyacım var. Çift amfi kullanmak istemiyorum, bundan dolayı 5 kanallı bir amfi ile çözüm bulmak istiyorm.

Jbl Subwoofer 30 Cm 1100 Watt 4 Ohm / 275 Watt Rms

Diamond 20 cm 600w 200w rms midrange

Sound magus sm-175 16cm 350watt 85watt rms 4ohms komponent

• Hocam midrangeniz baya güç isteyen bir cihaz o gücü veren 5 kanal amfi bilmiyorum. Komponent gücü ona göre baya farklı kalıyor tek amfide bu şekilde performans alamazsınız. Ya çift amfi yada midrangeyi daha düşük rmsli ile değiştirin tavsiyem diamond wow8 modelidir. Wow8 modelini alacaksanız şu amfi sisteme uygundur

Amfi:

Midrange:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi life_is_good -- 12 Eylül 2019; 1:36:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: life_is_good

Hocam midrangeniz baya güç isteyen bir cihaz o gücü veren 5 kanal amfi bilmiyorum. Komponent gücü ona göre baya farklı kalıyor tek amfide bu şekilde performans alamazsınız. Ya çift amfi yada midrangeyi daha düşük rmsli ile değiştirin tavsiyem diamond wow8 modelidir. Wow8 modelini alacaksanız şu amfi sisteme uygundur

Amfi:

Midrange:
    Aynen bende tek amfi de istediğim gibi bir ses sistemi olmayacağını anladim, o yüzden dün mono amfi aldım. Şimdi bana 4 kanallı amfi lazım ne önere bilirsiniz.?

• Denemedim ama Pyle 80.5'e bi bakın derim
  • arkadaşlar 4 kapı içine sağlam bas verebilen compehenand yada midrange olur fark etmez kaliteli 4 hoparlör ve amfi önerisi alabilirmiyim? bagaja bas opsiyon dursun gerekirse koyalım, yüksek sesten daha çok kalite ve ayrıntı tercihim..toyotanın kendi ekranına bağlayacağız , bunun için elimde 1 adet audison deck çevirici var 4 kanallı..bütçe 2.000-2.500 civarı..2 .el local veya audison öncelik ama tecrübe edilmiş sıfır infinitiy yada hertz olabilir..sesi açtığımda kaliteden ödün vermesin ,bozulmasın..5 kanal amfiler kafamı kurcalıyor bas kanalı ayrı o yüzden dört kanaldan güzel bas alablirmiyim acaba?
  • bayse B kullanıcısına yanıt
    Mid takımı:

Amfi :

Kablo seti:

2, RCA :
    m.n11.com
    Cerwin Vega Cv Rca 05 5 Metre Rca Amfi Sinyal Kablosu %100 Bakır - n11.com
    https://m.n11.com/cerwin-vega-cv-rca-05-5-metre-rca-amfi-sinyal-kablosu-100-bakir-P248142944

Kablo setinden 1 adet RCA çıktığı için 2. Ayrı olarak alinacak. Teypten çeviriciden yani 2 çift RCA çekilecek amfiye sesin kaliteli olmasını istiyorsanız. Bass eklecekse 5 kanal amfi daha uygun olacaktır.

5 kanal tavsiyem:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.