Şimdi Ara

5 kapılı hatchback sizce hangisi karar veremiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
7.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin aradığınız araç Fiat Bravo bence. Ben de 2 senedir 105 lik emotion kullanıyorum. Tık demedi maşallah. Donanım olarak da iyi. Motor da çok iyi. 120 lik olan daha da iyi. Ayrıca güncel kasa. Daha geçen aylarda makyajlandı. En az bi 3 sene gider.
    Leonları ben de beğeniyorum ama çıkalı çok oldu ve EuroNcap'ten 4 yıldız alabildi. İç mekanı da makyaja rağmen pek iyi değil sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Bravo 1.6 Multijet 120hp Dynamic senin işini görür dostum ;)

+1 mjet 120hp kullanıcısı olarak daha önce 2.0 avensis 1.6 megane 1.6 focus kullandım hiçbirinde Bravo kadar sürüş zevki yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Bravo 1.6 Multijet 120hp Dynamic senin işini görür dostum ;)

+1 mjet 120hp kullanıcısı olarak daha önce 2.0 avensis 1.6 megane 1.6 focus kullandım hiçbirinde Bravo kadar sürüş zevki yok....

ya sürüş zevkini bi kenara koy, direksiyon , vites geçişleri falan acaip rahat bravonun. başka arabaya binince alışamıyorum bi türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerkolik12

Enjoy paket Yeni Astra Dizel 95 hp 45.000 tl

Bu sitesinde yazan fiyat. Pazarlıkla düşürebilirsiniz

enjoy bomboş gelio bana fiyatıda fazla o donanıma
  • bakalım bravo ya yakınız gibi gözüküo ama her an herşey olabilir
  • Astra 1.4 turbo 140hp sport donanım alabilirsiniz. Golf Highline'dan daha dolu sanırım. Ben az kalsın çok da severek alıyordum ama segment olarak uymadığı için son dakikada vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Astra 1.4 turbo 140hp sport donanım alabilirsiniz. Golf Highline'dan daha dolu sanırım. Ben az kalsın çok da severek alıyordum ama segment olarak uymadığı için son dakikada vazgeçtim.

ben dizel istiyorum yha bu 1.4 140 hp benzinli çok yakar
  • yeni astra ama o fiyata full donanımlısını alamayabilirsin
    seat leon güzel bi tercih olur genç işi ve seri
    mazda 3 full olarak alabilirsin güzel yeni tasarımları var
    megane tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwdsa

yeni astra ama o fiyata full donanımlısını alamayabilirsin
    seat leon güzel bi tercih olur genç işi ve seri
    mazda 3 full olarak alabilirsin güzel yeni tasarımları var
    megane tavsiye etmem

mazda 3 ün hatchback modelinde dizel motor yok
    megane ı tavsiye etmemenin bi sebebi varmı?
  • Bravo alırsan daha çok donanımı, daha çok gücü (m-jet 120 gb) ve belki daha fazla opsiyonu (skydoom, 17" jant vb) daha uygun fiyatlarla alırsın. Meganın dizel motoru m-jet'e göre geride kalıyor en azından performans olarak. Astra'nın dizeli hakkında bilgim yok, Golf'ün dizelleri de m-jet'e benziyor teknoloji olarak ama m-jet'e göre daha yeni yanılmıyorsam - m-jet ise kendini çoktan kanıtladı. Zaten her halükarda Astra ve Golf aldığın zaman çok yüksek meblağlara çıkıyorsun kanımca, yazık günah nedir o fark anlamak mümkün değil. Yani bir fark olduğu tartışılabilir ama bir bravo kullanıcısı olarak inanın 5-10 bin TL farkı izah edebilecek bir fark yok arada emin olun, kaldı ki avrupada Golf ile Bravo fiyatları arasında Türkiye'de olduğu kadar uçurum yok bunu da unutmayın. Türk insanının "VW iyidir abi, Opel iyidir abi" lafı sayesinde Doğuş grubu gibi şirketler ekstra kar ediyor. Bence yazık. Leon, arkadaş açıklamış katılıyorum, makyaja rağmen içi hala tipsiz kanımca ve de en önemlisi NCAP 4 yıldız - bu saatten sonra 4 yıldız olmamalı bence, ufak tefek yeni arabalar bile 5 alıyor NCAP'ten artık. Onun dışında dış görünümü şık ve sportif ama herşeye rağmen eskidi bence her yerde var.

Bravo'nun eksikleri ne olabilir dersen:

Navigasyonlu opsiyon Türkiye'ye getirilemiyordu yakın zamana kadar, şimdi durum ne bilmiyorum.

Arka koltuk diz mesafesi normal ama geniş değil uzun boylu bir insan için.

Kendiliğinden kararan dikiz aynası yok.

Aldığın opsiyonda veya pakette dahil değilse aux çıkışı yok (eski dynamic'de ve emotion'da yoktu, blue&me aldığında usb girişi geliyordu şimdi bu da değişmiş biraz araştırmak lazım)

Skydome alırsan kendinden otomatik kapanma özelliği yok kapıları kitlediğinde.

bi-xenon donanımı Türkiye'de satılmıyordu her ne hikmetse, gene şimdi durum ne bilmiyorum.

2. el "kısa bir zamanda" satmaya kalkarsan fiyat çok düşüyor benzinlide, ama dizelde bu kayıp gördüğüm kadarıyla çok değil o açıdan bu bir eksi değil aslında dizel alacağına göre.

Bravo'nun artıkları ise kesinlikle oldukça fazla, google'da arat bravo forumlarını, pek çok olumlu bilgi göreceksin zaten. Objektif olduğun takdirde, çok özel bir sebep olmadığı sürece kararına etki edecek, bravo bence optimum çözüm ve fiyat/performansı çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luv2xlr8 -- 25 Ağustos 2010; 13:16:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: luv2xlr8

Bravo alırsan daha çok donanımı, daha çok gücü (m-jet 120 gb) ve belki daha fazla opsiyonu (skydoom, 17" jant vb) daha uygun fiyatlarla alırsın. Meganın dizel motoru m-jet'e göre geride kalıyor en azından performans olarak. Astra'nın dizeli hakkında bilgim yok, Golf'ün dizelleri de m-jet'e benziyor teknoloji olarak ama m-jet'e göre daha yeni yanılmıyorsam - m-jet ise kendini çoktan kanıtladı. Zaten her halükarda Astra ve Golf aldığın zaman çok yüksek meblağlara çıkıyorsun kanımca, yazık günah nedir o fark anlamak mümkün değil. Yani bir fark olduğu tartışılabilir ama bir bravo kullanıcısı olarak inanın 5-10 bin TL farkı izah edebilecek bir fark yok arada emin olun, kaldı ki avrupada Golf ile Bravo fiyatları arasında Türkiye'de olduğu kadar uçurum yok bunu da unutmayın. Türk insanının "VW iyidir abi, Opel iyidir abi" lafı sayesinde Doğuş grubu gibi şirketler ekstra kar ediyor. Bence yazık. Leon, arkadaş açıklamış katılıyorum, makyaja rağmen içi hala tipsiz kanımca ve de en önemlisi NCAP 4 yıldız - bu saatten sonra 4 yıldız olmamalı bence, ufak tefek yeni arabalar bile 5 alıyor NCAP'ten artık. Onun dışında dış görünümü şık ve sportif ama herşeye rağmen eskidi bence her yerde var.

Bravo'nun eksikleri ne olabilir dersen:

Navigasyonlu opsiyon Türkiye'ye getirilemiyordu yakın zamana kadar, şimdi durum ne bilmiyorum.

Arka koltuk diz mesafesi normal ama geniş değil uzun boylu bir insan için.

Kendiliğinden kararan dikiz aynası yok.

Aldığın opsiyonda veya pakette dahil değilse aux çıkışı yok (eski dynamic'de ve emotion'da yoktu, blue&me aldığında usb girişi geliyordu şimdi bu da değişmiş biraz araştırmak lazım)

Skydome alırsan kendinden otomatik kapanma özelliği yok kapıları kitlediğinde.

bi-xenon donanımı Türkiye'de satılmıyordu her ne hikmetse, gene şimdi durum ne bilmiyorum.

2. el "kısa bir zamanda" satmaya kalkarsan fiyat çok düşüyor benzinlide, ama dizelde bu kayıp gördüğüm kadarıyla çok değil o açıdan bu bir eksi değil aslında dizel alacağına göre.

Bravo'nun artıkları ise kesinlikle oldukça fazla, google'da arat bravo forumlarını, pek çok olumlu bilgi göreceksin zaten. Objektif olduğun takdirde, çok özel bir sebep olmadığı sürece kararına etki edecek, bravo bence optimum çözüm ve fiyat/performansı çok iyi.

teşşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
    bravo forumlarına üyeyim araba alma ihtimalimin olmadığı yıllardan beri takip ettiğim sevdiğim bi araba donanımı ve fiyatıda diğer şeçeneklere oranla gerçekten iyi inkar edilemez.
    bravonun eksileri benim durumumda geçerli değil navigasyon hiç sorun değil çünkü bi cep telefonu yada 150-200 liralık navigasyonlar bile aynı işi görür gerekirse.arka koltuk mesafesi benim gördüğüm kadarıyla iyi.dikiz aynası kararsa ne olur kararmasa ne olur görüşündeyim .mp 3 çalıyo aux çıkışı olmasada önemli değil mp3 player ım yok bile hiç heves etmedim.skydome 2150 tl lik ücretiyle şuan bana uzak ama bayi indirimiyle dediğim rakamın altında kalırsa allahın bi lütfu deyip otomatik kapanmasada kabullenebilirim. xenon artık var ama daha sonra daha uyguna taktırılabilir.en az 4 yıl satılcağını sanmıyorum arabanın zaten ne olursa olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isorc -- 25 Ağustos 2010; 15:05:02 >

• Yardımcı olabildiysem ne mutlu, sen zaten aşağı yukarı tercihin yapmışsın, söylediğin fiyatlara aldığın bravo oldukça donanıma ve opsiyona sahip olacaktır zaten, hatta belki dediğin üzere indirim alırsan skydome'un bile olabilir. Stokta olan araçlarda güzel indirimler yapıyorlar haberin olsun, güzelden kasıt 1-2 bin gibi (forumlardan gördüğüm kadarıyla). Tüm bu donanımın ve opsiyonun yanında "iyi bir dizel motor" da yanına kar kalıcak. Genelde bu fiyatlarda aldığın araçlarda ya donanım veya opsiyondan feragat ediyorsun ya da motordan. Bravonun bu sınıfta fiyat/performansta çok iyi durumda olması da bu yüzden zaten. 2 yıllık t-jet kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki her ne kadar motor farklı olsada araç çok tatmin edici ve kalite kesinlikle iyi durumda, milletin önyargılarıyla yorumlarıyla aklını bulandırma derim. Ha, arabanı aldığında beğenmediğin veya eksik bulduğun şeyler olmayacak mı, olacaktır ama araçtan aldığın keyif yanında bunlar seni rahatsız etmeyecek. Kaldı ki insanlar beklentilerine ve tecrübelerine göre her araçta eksik veya beğenmediği bir nokta bulabilir.

• Kia cee'd Hatchback CONCEPT 1.6 CRDİ 115 hp otomatik vites ve ESP'li bi araç 42.950 TL

5 kapılı hatchback sizce hangisi karar veremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comaa -- 25 Ağustos 2010; 18:26:34 >
  • üstad i30 la ceed lere de bak hiç bahsedilmedi ama kullanmış biri olarak söylüyorum pişman olmazsın özellikle ceed tam bi tasarım olmuş
  • Hyundai i30 Dizel Manuel Prime - 43.000 TL
    Otomatik = 45.000 TL

17" Çelik Jant
    225/45 R17 lastikler
    ESP
    Deri Döşeme
    Koltuk Isıtma
    Elektrikli katlanır ve ayarlanabilir aynalar
    270 NM Tork 115 PS 16V
    AUX, USB girişleri
    Otomatik İklim Kontrollü Klima
    Ön cam buz giderici
    Sunroof

Bunlar öne çıkan donanımlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 25 Ağustos 2010; 18:34:42 >

• Kia ve Hyundai iyi araba yapıyorlar ama şahsi kanaatim bravo'nun tasarımı kadar tutkulu değil 2 alternatifin de. İlla biri denirse Ceed yine biraz daha orijinal bir tasarıma sahip, i30 arkası mercedesten arak, kişilikli bir tasarıma sahip olmayan bir araç gibi geliyor bana. Ayrıca bravo forumlarında i30 alıp satmış bazı arkadaşların olumsuz yorumları olmuştu, tavsiyem bravo da dahil tüm araçların kronik problemleri var mı nette aratın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luv2xlr8 -- 25 Ağustos 2010; 19:57:32 >
  • ceed le i30 güzel ama pek sıcak bakmıyorum nedense .bravodada tek korkum yeni kasası çıkarmı yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: isorc

ceed le i30 güzel ama pek sıcak bakmıyorum nedense .bravodada tek korkum yeni kasası çıkarmı yakında

daha yeni makyajlandı bi kaç sene yeni kasa çıkmaz galiba
  • opel astra 1.4 turbo sport
  • quote:

Orijinalden alıntı: isorc

ceed le i30 güzel ama pek sıcak bakmıyorum nedense .bravodada tek korkum yeni kasası çıkarmı yakında

2013 ten önce çıkmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.