Şimdi Ara

5 kapılı hatchback sizce hangisi karar veremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
7.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    0 veya ikinci el temiz ,
    5 kapılı hatchback ,
    genç işi ,
    eski kasa olmayan ,
    donanımı çok düşük olmayan ,
    DİZEL motorlu
    olan araç bakıyorum aklımda fiat bravo , volkswagen golf , renault megane gibi modeller var.
    ama sizinde aklınızda başka modeller varsa söyleyin çeşitli internet sitelerindeki ilanları gösterin ,
    bu söylediğim modellerin artıları eksileri nelerdir
    kullananlar memnunmu
    kasko bedelleri nedir
    tüm bilgilerinize ihtiyacım var
    ilk arabam olacak teşekkürler .

• Seat Leon 1.6 tdi olabilir.Makyajla birlikte arabayı epey kaliteli hale getirdiler.Fiyatı 43500 tl.Ama alırsan esp paketiyle birlikte almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Seat Leon 1.6 tdi olabilir.Makyajla birlikte arabayı epey kaliteli hale getirdiler.Fiyatı 43500 tl.Ama alırsan esp paketiyle birlikte almanı tavsiye ederim.
    Bravo 1.6 Multijet 120hp Dynamic senin işini görür dostum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzhz

Seat Leon 1.6 tdi olabilir.Makyajla birlikte arabayı epey kaliteli hale getirdiler.Fiyatı 43500 tl.Ama alırsan esp paketiyle birlikte almanı tavsiye ederim.

bende tam seat ın sitesindeydim aracın fiyatı iyimiş ama opsiyonlara bakıyodum orda fiyatlar uçmuş motoru nasıldır bu aracın 1.6 tdı golf ün motorunun aynısımı yoksa benzerimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Bravo 1.6 Multijet 120hp Dynamic senin işini görür dostum ;)

en çok bu arabanın üstünde duruyorum ama bakalım aynı paraya daha kaliteli şeyler alırsın diyenler oluyo o yüzden araştırıyorum.fiatın doblo punto linea saını sürdüm çok zevkli sürüşleri var inş. bravodada öyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isorc

quote:

bende tam seat ın sitesindeydim aracın fiyatı iyimiş ama opsiyonlara bakıyodum orda fiyatlar uçmuş motoru nasıldır bu aracın 1.6 tdı golf ün motorunun aynısımı yoksa benzerimi?

Orada alabileceğin ESP + EBA + DSR + Lastik Basınç Sensörü + XDS + Hill Holder ve Teknoloji Paketi paketi var.Bunlarla birlikte 46100 lira yapıyor.Diğer herşey zaten arabada var.Motor olarakta vw grubunun motorunu kullanıyor yani golf ile aynı motor.Seat benim bildiğim indirim yapan bir firma.Güzel bir pazarlıkla alabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Orada alabileceğin ESP + EBA + DSR + Lastik Basınç Sensörü + XDS + Hill Holder ve Teknoloji Paketi paketi var.Bunlarla birlikte 46100 lira yapıyor.Diğer herşey zaten arabada var.Motor olarakta vw grubunun motorunu kullanıyor yani golf ile aynı motor.Seat benim bildiğim indirim yapan bir firma.Güzel bir pazarlıkla alabilirsin.

Alıntıları Göster
    1.6 tdi motor vw teknolojisiyle üretiliyor sağlamlığından şüphe etme derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

1.6 tdi motor vw teknolojisiyle üretiliyor sağlamlığından şüphe etme derim.

Alıntıları Göster
    leonunda hiç ikinci eli yok illa 0 alcaz o zaman oda 46bin tl biraz tuzlu gibi renault un motoru nasıldır bilgisi olan varmı yha ben renault sevmem ama yeni megane hoşuma gitti.
    seat 1.6 lt 105 hp 250 tork
    megane 1.5 lt 105 hp 240 tork
    bravo 1.6 lt 105 hp 290 tork
    bravo 1.6 lt 120 hp 300 tork fiatın motorları bu durumda çok üstün fiyatıda avantajlı
    seatın parçaları servisi pahalıdır diye düşünüyorum fiatın ona nazaran daha uygun ikinci el şeçeneğide çok sayılır.
    fiyat oraya 45 bin tl yazdım ama bu meblanın büyük kısmı kredi olcak tabi o yüzden ne kadar kısarsak iyidir diye düşünüyorum.
    ordan artanla arabaya ufak tefek şeyler yapma imkanımızda olur ses sistemi en azından

• quote:

leonunda hiç ikinci eli yok illa 0 alcaz o zaman oda 46bin tl biraz tuzlu gibi renault un motoru nasıldır bilgisi olan varmı yha ben renault sevmem ama yeni megane hoşuma gitti.
    bravo 1.6 lt 120 hp 300 tork fiatın motorları bu durumda çok üstün fiyatıda avantajlı
    seatın parçaları servisi pahalıdır diye düşünüyorum fiatın ona nazaran daha uygun ikinci el şeçeneğide çok sayılır.
    fiyat oraya 45 bin tl yazdım ama bu meblanın büyük kısmı kredi olcak tabi o yüzden ne kadar kısarsak iyidir diye düşünüyorum.
    ordan artanla arabaya ufak tefek şeyler yapma imkanımızda olur ses sistemi en azından

Alıntıları Göster
    Seat Leon
    Renault Megane

Bence başı bunlar çeker.

• quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

Seat Leon
    Renault Megane

Bence başı bunlar çeker.

Alıntıları Göster
    mazda 3 dizel 47.700 lira 47 ye düşerler almadan önce bu aracı bi incele derim... ama yeni magene 3 de oldukca başarılı... 2 el düşünürsen volvo s40
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

mazda 3 dizel 47.700 lira 47 ye düşerler almadan önce bu aracı bi incele derim... ama yeni magene 3 de oldukca başarılı... 2 el düşünürsen volvo s40

mazda hem fiyatı yüksek hem yakıt fazla tüketiyomuş volvo s40 da zaten sedan .sedan istemiyorum.
  • quote:

Fiat bravo çok hoş bir araba.Ama bence daha iyi olan harika 1.6 120 hp multijet motoru.Onun haricinde her türlü seat leon seni tatmin eder.Benim şu anda leonum var.Ben her türlü leon 1.6 tdi derim.Şunu da söyleyim C sınıfında dizel olup ta azcık kaliteli olsun diyorsan üç aşağı beş yukarı hepsi aynı fiyat.

• quote:

quote:

Fiat bravo çok hoş bir araba.Ama bence daha iyi olan harika 1.6 120 hp multijet motoru.Onun haricinde her türlü seat leon seni tatmin eder.Benim şu anda leonum var.Ben her türlü leon 1.6 tdi derim.Şunu da söyleyim C sınıfında dizel olup ta azcık kaliteli olsun diyorsan üç aşağı beş yukarı hepsi aynı fiyat.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar feshanede erkay oto fiat stant kurmuş 2011 model BRAVO 5K SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP 40.750 fiyat veriyolar(1 ay sıra varmış yalnız) internette 43bin tl fiyatı fiyat baya aşağı çektiler sizcede iyi değilmi?
    leon tamam güsel motoru iyi ama ikinci el sahibindende 1 adet var 1.6 dizeli 0 ıda pahalı internette görünen fiyat eğer onlarda fiat gibi yüzyüze görüşünce bi güzellik yapıcaksa düşünülebilir tabii.

• quote:

arkadaşlar feshanede erkay oto fiat stant kurmuş 2011 model BRAVO 5K SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP 40.750 fiyat veriyolar(1 ay sıra varmış yalnız) internette 43bin tl fiyatı fiyat baya aşağı çektiler sizcede iyi değilmi?
    leon tamam güsel motoru iyi ama ikinci el sahibindende 1 adet var 1.6 dizeli 0 ıda pahalı internette görünen fiyat eğer onlarda fiat gibi yüzyüze görüşünce bi güzellik yapıcaksa düşünülebilir tabii.

Alıntıları Göster
    a3 focus titanium düşünülebilir yeni astra olablir seçenek çok kaarar vermek zor

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetltn

a3 focus titanium düşünülebilir yeni astra olablir seçenek çok kaarar vermek zor

Alıntıları Göster
    o fiyata alacağın her model iyidir hangisi içine sınarsa onu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagoluyuz

a3 çok para yha ona bakamayız ford düşünmüyorum astrada dizel motoru 1.3 orta donanımla birlikte 49.600 tl sıfırı ikinci eli yok
  • quote:

quote:

a3 çok para yha ona bakamayız ford düşünmüyorum astrada dizel motoru 1.3 orta donanımla birlikte 49.600 tl sıfırı ikinci eli yok

Alıntıları Göster
    Enjoy paket Yeni Astra Dizel 95 hp 45.000 tl

Bu sitesinde yazan fiyat. Pazarlıkla düşürebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerkolik12

Enjoy paket Yeni Astra Dizel 95 hp 45.000 tl

Bu sitesinde yazan fiyat. Pazarlıkla düşürebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Yeni Astra HB 1.3 Dizel 95 HP Enjoy 47.136 45.136
    Yeni Astra HB 1.3 Dizel 95 HP Enjoy Plus Paketi 49.132 47.132

2.fiyat kampanyalı fiyat diye gecıyo sıtede
  • quote:

+1 sen bu arabayı tarif etmişin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paralel Williams

quote:

+1 sen bu arabayı tarif etmişin

Alıntıları Göster
    biraz daha bekle yni c4 al derim

http://galeri.haberturk.com/galeri/index/402396/1/1#galeri

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.