< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem- -- 14 Aralık 2022; 16:50:10 > |
C180 alınır mı? 850bütçe öneriler-edit:-Volvo s60 karar verildi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Şirket için sizin baktığınızdan daha eski de olsa A4 kullanıyorum. B8 kasa.
Vag grubu için söyleyeceğim ilk şey, kendini kanıtlamamış, uzun süre üretilmeyen özellikle turbo benzin motorlarından uzak durmak lazım. Bir örnek 160 beygirlik 1.4 T(F)SI motor.
Benim ilk tercihim temiz bir W205 almak olurdu. -
Aynı şeyi düşündüm
1.4 150hp vw cc aracım vardı geçen hafta 223.000km de sattım, 2015de sıfır almıştık bir kez bile problem çıkarmadı
C200den uzak dur dediler, emsal vurduğumuz zaman c180den daha ucuz fiyat
Sonuç olarak 70.000kmde kazasız bir c180 var konuşacağım bakalım, biraz bütçeyi zorlamam gerekecek
Donanım olarak bir bilginiz var mı?
Amg pakette ciddi fiyat farkları var
Düşündüğüm paket Fascination -
2015 2016 temiz w205 zor gelir o paraya gibi. W204 e 800 istiyorlar 2013. Fasc. En iyi paket bence alınabilecek amg olanları çok sert. -
Temizini bulursanız o fiyatlara tavsiye ederim pişman olmazsınız konforu kalitesi motor ve şanzımanı gayet iyi -
c 180 alana kadar s60 t3 almak mantıklı,temiz c bulmak zor,yürütmek daha zor. -
850 ye temiz 2016 c180 temiz derken nasıl bir temizlik?Hatasız boyasız full servis bakımlı ve içi falan yıpranmamış aracı o paraya almak çok mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 13 Aralık 2022; 23:0:8 > -
Merhabalar tekrar,
Bütçeyi artırıp 2017 a5 bakmaya karar verdik.
1.4 tfsi 150hp olanlardan
69.000km’de tramersiz hasarsız boyasız bir araç bulduk. 1.300.000 istenen rakam.
C180den bu sebeple vazgeçmiş bulunmaktayız -
Dediğiniz gibi gerçekten. Yanıltıcı ilanlar var bu sebeple vazgeçtik -
bütçenin bir tık üzerinde ancak bu modeli öneririm
gerçekten bu kasada keyif veren bir seçenek...
-
Hocam ani bir kararla sıfır araç bulmamızla beraber
0 ay sonu teslim Volvo s60 bulduk kapora yatırdık -
hayırlı olmasını dilerim,
güzel karar,
bakışları yeter derler ya :)
-
Ne kadara anlaştınız
-
-
premium numarası yapan bir araba değil Balyoz gibi premium araba almışsınız hayırlı olsun:)
-
Hayirli olsun. Baska var miydi bayide?
-
Çok teşekkür ederim. Allah size daha iyilerini nasip etsin
-
Hayırlı olsun hocam :) -
Teşekkür ediyorum
hiç araç yoktu, bizimkisi de bugün kayda açılmış tamamen kısmet oldu
-
teşekkür ederim:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X